Arama sonuçlarınız

1. D

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında Bir arkadaşımız da bana dedi ki "bu arazi taşıtı olduğundan gerek yoktur" !?! Bilemedim, buna göre uygulama farklılaşır mı, mevzuata bakmak gerekicek sanırım. Bu arada gelen cevaplara göre çelik tamponları da işletmek gerekir sanırım.

2. D

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında ama işleticem dersende hayır diyen yok sanırım:) ücreti alırım diyorlar.
  3. D

Vinç Hakkında

Merhaba, merak etttiğim bir husus vardı. Bu arazi araçlarına takılan vinci ruhsata işletmeye gerek yok mu? Emniyet var diyor sanırım, ama kullanıcılarda pek görmedim. Bu işin aslı nedir?

4. D

En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir?

Ynt: En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir? Güzel gözüküyorlar ama işte malesef ulaşamıyoruz.
  5. D

Ynt: En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir? Disco I le guzel mekanikte, eski model kaldılar

6. D

Ynt: En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir? ama saydıklarının bir kısmı sanıyorum elektronik motorlu, mekanik değil öle değil mi

7. D

Ynt: En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir? İşte o 99-2000 lerde hangi araçlar vardı mekanik olarak onu bilemedim. Mesala Pajero, Pathfinder, Galloper,vs!?
  8. D

Ynt: En Yeni Model Mekanik Arazi Aracı Nedir? Mitsubishi nin hangi model ve yıılı ?
  9. D

Merhaba, merak ettiğim bir konu var, birçok kullanıcı aracının motoru mekanik olsun isteyebiliyor. Peki en son model araç ne mekanik olan? Aklıma bir Niva geliyor, bir de 98 Disco I. Bunlardan başka var mı? Mesala Pajeronun 2000 modeli, vs.? Teşekkürler. Selamlar, Doğa

10. D

Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik Merhaba, acaba kimin arabası ki? bir tane Kocaelinden Alanya ya giden Gri 97 model varmış. Ona bakıcam sanırım. Hasan Kola ile konuştuk da çok temizmiş. Ama yine de alternatiflere açığım. Bir tane Mecit isminde bir arkadaş da varmış. Ama oda biraz masraf...

11. D

Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik Aracını satmayı düşünen bir arkadaş yok mudur?
  12. D

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi Fatih Bey, samimiyetinizden dolayı çok teşekkür ederim. Ne yazık ki araç sahipleri aynı dürüstlükte davranmayabiliyor.

13. D

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi Merhaba, Geçen herkesin İstanbul da tanıdığı bir usta ile konuştum. Bana dedi ki "abi eğer v8 alıyorsan tupsuz kullan, eğer yakıt cok geliyorsa alma yoksa biizim dükkandan zor çıkarsın, arıza çıkartması yuksek ihtimal" dedi. Düşüncelerinizi öğrenebilir...
  14. D

Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur?

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? Kimse yok mudur yorumlarıyla destek verebilecek? Eskiden bu alan daha aktifti.
  15. D

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? Arkadaşlar, yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

16. D

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? Güncel
  17. D

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? Anlıyorum yorum için teşekkur ederim. Ancak maliyetler beni düşündürüyor. Malum alım gücü hergeçen gün düşüyor. Hal böyleyken en azından tipini ve kullanımını keyifli veya tipi güzel gelen iki araç arasından tercih yaparken masrafları gözardı...
  18. D

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? Ben ikisinin de aynı şartlarda kullanıldığını varsayarak, Disco I in yakıt, mtv,bakım masrafı ve revizyon isteyen parça-tertibat fiyatlarının KJ' ye göre daha az olduğundan bu arada oluşan fiyat farkı ile Disco ya aylık-yıllık bir mekaniklere masraf...

19. D

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? mtv Disco da 30 kusur tl, cherokee 200 kusur tl , kaskoda fark yok. Ama işletim masrafı vs bilemiyorum. Burada biri mekanik digeri elektronik.
  20. D

Ynt: Hangisinin Sorunu Az Ve Ekonomik Olur? Arkadaşlar, konu hakkında tecrübeleri ile yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri