Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğaberk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,122

doğaberk

Kamp I
Merhaba, bu ara uygun fiyatta temiz bakımlı 98 SE donanımında disco bakıyorum. İlgilenen arkadaşlar paylaşımda bulunabilirler. Teşekkürler.

Selamlar,

Doğa

Etiketler

Ynt: Alınık Disco I 300 Tdi Otomatik

Arkadaşlar, link teki araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaşlar, link teki araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-140-000-km-de-land-rover-discovery-2-5-tdi-1998-askin-jeep-ten-153066541/detay

Teşekkürler.

doğaberk' Alıntı:
Arkadaşlar, link teki araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-140-000-km-de-land-rover-discovery-2-5-tdi-1998-askin-jeep-ten-153066541/detay

Teşekkürler.
arkadaslar bu aracı bilen veya durumu hakkında yorumda bulunabilecek biri var mıdır?

maslakta cesur da vardi bi yesil disco.fiyat araligin nedir ? bi konusurum numarani at bana

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:
maslakta cesur da vardi bi yesil disco.fiyat araligin nedir ? bi konusurum numarani at bana

Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba, acaba kimin arabası ki? bir tane Kocaelinden Alanya ya giden Gri 97 model varmış. Ona bakıcam sanırım. Hasan Kola ile konuştuk da çok temizmiş. Ama yine de alternatiflere açığım. Bir tane Mecit isminde bir arkadaş da varmış. Ama oda biraz masraf istiyormuş. bakalım hayırlısı.

Merhaba, 300TDI alabildiniz mi ben de bakıyorum, alım süreci deneyimleriniz hakkında bilgi alıç verişinde bulunmak isterim.
teşekkürler.

cevabınız için teşekkürler, hayırlı olsun, ben arayışa devam ediyorum ama temiz bir şey bulacağımı ben de zanntemiyorum, geçen İzmir'de baktım bir tane, altından akan yağ damlaları bile gözüküyordu, galerici hala temiz diyordu :smiley:
(özel mesaj atamıyorum, yeni üyelik'ten dolayı)

Merhaba bende İzmir deyim 2000-2001 disco2 arıyorum ama nasip bakalım sizler içinde hayırlısı olsun.

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri