Arama sonuçlarınız

1. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Teşekkür ederim. Selamlar.

2. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Siz biraz fizik ve kimya bilmek gerektiğini söylediğiniz için uzmanlığımdan bahsettim. Yan bahsedeceğiniz fizik ve kimya konularına aşina olduğumu ifade ettim. Neticede siz bana bu konulara hakim olmadığım için sizi anlamadığımı söylemiş oldunuz; farkında olarak ya da...
  3. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Aracım benzinde yürümüyor. Ne yapayım; yeni disco mu alayım? Benim ticari bir durumum yok bu konuyla ilgili. Sistemin sahibine ilave bir yük getirilmeden başka araca takıldı sistem. Farkında mısın? Ben bu sistemi son araca herhangi bir bedel almaksızın...

4. concrete

Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Ankara'da bu bayii önerebilirim. Montajı yapacak usta benim ustamla 'Raif Usta' tanışıyorlar. Gerekirse görüştürürüz. Yetkili Kişi: Ali İhsan Kılınçer Adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi Öz Ana Sitesi 28. Cadde 1469. Sokak 85/A...
  5. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Tüm basınçlı, basınçsız tanklar ağırlıklarına göre değil hacimlerine göre hesaplanır. Tankın ağırlığı sadece sabitlenmesi ve kendisi ile birlikte içindeki yükü taşıması için gereken statik ve dinamik hesaplar için gerekir; içindeki LPG nin ya da başka bir sıvının ölçümü...

6. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! LPG nin araçlar için lt olarak ölçüldüğü ve ölçülmesi gerektiği konusunda düşüncem değişmiyor. Zaten aracın içinde ağırlık ölçümü yapan bir sisteme de henüz raslamadım. Araçlar için satılan ve kullanılan LPG regülatöre kadar sıvı haldedir. Dolayısıyla su ya da mazotun...

7. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Bu bilimsel çalışmada da benim söylediğim gibi %30 LPG oranının kullanılmış olması herhalde bir raslantı olmasa gerek. Dizelde LPG kullanımını tasarrufla birleştirerek ticari boyutunu arttırmak amacıyla, Avrupa ve Avustralya'da vazgeçilmiş olan %30 un üzerindeli LPG...
  8. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! LPG ile karavanınızda ocak yakacaksanız, LPG tankında üst tarafta biriken gaz haldeki yakıtı tüketmeniz gerekir. Ancak LPG yi, araçlarımızda tüketirken, tam tersine tankın alt kısmındaki sıvı LPG yi tanktan alır, motor kabinindeki regülatöre kadar sıvı halde getiririz...
  9. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Sevgili dostum, LPG satış noktalarında bile lt, yani hacim ile ölçülür. LT ağırlık değil bir hacim ölçüm birimidir. Ve son derece hassas olarak ölçülür. Sıvı LPG en khassas olarak hacim cinsinden ölçülebildiğinden, satışı da bu şekilde yapılır. Sıcaklık ile sıvıların...

10. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Teşekkürler, Aracın motor kabininde uygun yer olmadığından, mevcut hava filtresinin yeri kullanılıyor. Hava giriş borusunun başka yerine farklı filtre takılacak.

11. concrete

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Aracı tamamlanınca Kürşat'ın boynunun borcu bu iş zaten :)
  12. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Şu anda dizel citroen araca takılıyor.

13. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Benim ortaya koyduğum sistemin adına ''Power Boost for Diesel'' diyorum. Yukarıda aktarılan ağır vasıtalarda kullanılan sistemle benim adlandırdığım sistem, amaç, içerik, kullanım ve olası kullanıcı profili açısından bambaşkadır. Karşılaştırılmaması, karıştırılmaması gerekir.
  14. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! 1 mol gaz normal şartlarda 22.4 lt hacim kaplar. Ancak şartlara göre çok değişkendir. LPG ise sıvı olarak ölçülen bir yakıttır. Zaten LPG tüketimlerimizi de ''LT'' olarak, sıvı haldeki hacime göre ifade ederiz. Bahsettiğim %15 lik oran da mazot ve LPG nin sıvı haldeki...
  15. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! LPG nin debisi sıvı haldeyken çok rahatlıkla ölçülebilir. Bu ölçüm de son derece sağlıklıdır. Hatta doğrusu da budur. LPG gaz haldeyken yapılacak ölçümler, söylediğiniz gibi başka etkenlere bağlıdır. Zaten LPG, sıvı haldeki hacmine göre ifade edilir.

16. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! değişik ülkelerde sizin bahsettiğiniz şekilde yapılan uygulamalarda % 30 un üzerinde motorda zarar görme ihtimali başladığı ve dolayısıyla %30 luk üst limitin üzerinde uygulama yapılmadığını zaten öğrenmiş durumdayım. Biz bu oranı, tasarruf değil, sadece güç artışı için...
  17. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Çarşamba günü LPG montajımız var, ama yine de bu işe zaman ayırırız tabii ki. Aracınızın oksijen sensörlü olmaması gerekiyor anladığım kadarıyla. Sistemin sahibi için de uygunsa ben montajı yaparım. Siz de sonuçlarını gözlemleyip burada paylaşırsınız.
  18. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Benim disco test yapacak durumda değil. Benzin enjektörleri sipariş edilecek, gelecek, takılacak.... uzun iş. Herkes son derece sabırsızlanmıştı ama denemeyi devralacak kimse de çıkmıyor.

19. concrete

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Bir anlamda. İlk yapılan ayar risk oluşturmuyor. Sonra yol yaparken düzeltiliyor. Aslında önümüzdeki hafta istediğimiz hassaslıkta debi ölçer elimizde oluyor ve bir kerede ölçümle doğru ayarı yapıyor olacağız.
  20. concrete

Power Boost for Diesel !!!

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Evet evet, doğru soldaki sıfırın anlamı yoktu ama sağdakinin vardı değil mi? ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri