Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,680

Etiketler
Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

4x4 ve 4x2 leri LPG lendirmeye devam ediyoruz.

4.0 cherokee,
3.5 pajero,
5.2 cherokee
2.0 vitara,
4.5 lancruiser,
3.9 disco,
4.0 disco,
4.5 cayenne,
V8 defender,
...
...

Benzinli araçlara zaten en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz.

Dizel araçlara da sürprizimiz var. Özellikle dizelle arazideyseniz ve daha fazla güç arıyorsanız, bize geleceksiniz.

Güven bey merhabalar

Dün itibariyle vx 100 sahibi oldum ve lpg si yok

Ben prince veya telefileks takmayı düşünüyordum fakat bu yazıları okuyunca fikrimi değiştireyim diyorum.Fakat benim sorum şu olacak, ben ankaradayım gelip size dönüşümü yaptırsam acaba ankarada bir sorun olursa ankarada bana yardımcı olacak bir servisiniz varmı.

hayırlı olsun bu arada vx 100..keyifli ve uzun yıllar kullanmanız dileğiyle...
arayada bunu sıkıştırdık ;D ;D ;D

ozgursenyurt' Alıntı:
Güven bey merhabalar

Ben prince veya telefileks takmayı düşünüyordum fakat bu yazıları okuyunca fikrimi değiştireyim diyorum.Fakat benim sorum şu olacak, ben ankaradayım gelip size dönüşümü yaptırsam acaba ankarada bir sorun olursa ankarada bana yardımcı olacak bir servisiniz varmı.

Güven bey internet sitenizden bakmayı atlamış şimdi baktım Ankarada 3 tane bayiniz varmış
inkagas Ankarada yeni galiba ya da ben duymadım.
Böylece sorumun cevabını bulmuş oldum ben hafta içi sizi arayıp daha net bilgi alayım ona görede kararımı vereyim... :smiley: :smiley:

ozgursenyurt' Alıntı:
Güven bey merhabalar

Ankara'da bu gibi durumlarda yardımcı olacak bir bayi var. Bu bayide montaj yapan usta da benim ustamın eğitim verdiği ustadır.

Prins iyi markadır. Ama oldukça pahalıdır.
Telefleks kötü değildir. Ama bizim markamız daha iyidir.

İşçilik konusunda ise gerçekten çok çok iddialıyız.

Teni aracınız hayırlı olsun, Güle güle kullanın :smiley:

- Prins enjektörü ve diğer tüm markalar 3 ohm da çalışır. Bizimki 2 ohm da. Bizimki daha seri çalışır.
- Bizim enjektörlerimizden sessiz enjektör görmedim henüz.
- Prins te termoplastik boru yok, biz de var.
- Regülatörümüz en az Prins regülatörü kadar performanslıdır. Hatta 4 silindirli araçlar için gereksiz fazla performanslı olduğundan yakında sadece 4 silindirli araçlar için daha ekonomik bir kit çıkacak piyasaya.
- ECU yu yolcu kabinine sadece biz koyuyoruz. Böylelikle dış şartlardan etkilenmiyor.

Kararınız bizim markamızdan yana olursa, LPG tankını aracın altındaki stepne yerine koyma konusunda da çalışma yapabiliriz. Bu durumda LPG tankının altına sac koruma yapmak gerekecek tabii.

concrete' Alıntı:
Ankara'da bu gibi durumlarda yardımcı olacak bir bayi var. Bu bayide montaj yapan usta da benim ustamın eğitim verdiği ustadır.

Prins iyi markadır. Ama oldukça pahalıdır.
Telefleks kötü değildir. Ama bizim markamız daha iyidir.

İşçilik konusunda ise gerçekten çok çok iddialıyız.

Teni aracınız hayırlı olsun, Güle güle kullanın :smiley:

İyi dilekleriniz için Çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun

Ben 1 yıl önce xj yi alana kadar uzun yıllardır LPGli araç kullanmıyordum.
Kullanmamamdaki temel neden de montaj ve montaj sonrası servis hizmetleriydi
Fakat sizin de dediğin gibi benzin 4 tl olunca mecburen kullanmak durumundayız.
Böyle olunca montaj ve sonrası önemli oluyor.
Benim için istanbula gelmek problem değilde gerisi önemliydi sizde onu açıkladınız teşekkürler.

ozgursenyurt' Alıntı:
İyi dilekleriniz için Çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun

Ben 1 yıl önce xj yi alana kadar uzun yıllardır LPGli araç kullanmıyordum.
Kullanmamamdaki temel neden de montaj ve montaj sonrası servis hizmetleriydi
Fakat sizin de dediğin gibi benzin 4 tl olunca mecburen kullanmak durumundayız.
Böyle olunca montaj ve sonrası önemli oluyor.
Benim için istanbula gelmek problem değilde gerisi önemliydi sizde onu açıkladınız teşekkürler.

Ben bu camiadan olduğum için, 1 kişinin memnuniyetsizliğine tahammül edemem. Bu da sanırım olası müşterilerim için en büyük teminat. :smiley:

Güven bey merhaba çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
Ben bundan önceki aracımda (3.5 pajero) prins lpg kullanmıştım ancak şu anki vitara aracımda lpg sistemlerini güvenli bulmamam nedeniyle taktırmadım ve bir yılı aşkın süredir benzinde kullanıyorum, artan benzin fiyatlarından dolayı lpg taktırmayı düşünüyorum,İstanbul'da olsam getirir size bırakırdım ancak Ankara'dayım, bmd sistemini yazılarınızdan farklı forumlardan takip etmeye çalısıyorum,sistem yeni oldugundan kullanıcı sınırlı o yüzden sizin sözünüze güvenerek taktıracağım.Web sitenizden aldığım numaranızı aradım telefona bakan olmadı...Bir kaç sorum olacak buradan cevap verirseniz memnun olurum...

1- Sistem montajında kullanılan borunun termoplastik olduğunu kesin olarak nasıl anlarız?
2-Bahsettiğiniz 4 silindirli araçlar için uygun fiyatlı sistem ne zaman çıkar?
3-Ankara'da hangi bayii tercih etmeliyim?

Ankara'da bu bayii önerebilirim. Montajı yapacak usta benim ustamla 'Raif Usta' tanışıyorlar. Gerekirse görüştürürüz.

Yetkili Kişi: Ali İhsan Kılınçer
Adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi Öz Ana Sitesi 28. Cadde 1469. Sokak 85/A YENİMAHALLE / ANKARA
Telefon: 312 395 42 69

Sadece 4 silindirli araçlar için gelecek sistemi Haziran ayında bekliyoruz.

LPG kitinin içinde termoplastik boruyu size göstermelerini isteyin. Zaten muhakkak bu kullanılacaktır. Aksi uygulama yapılmıyor.

Yakınımızın defin işlemlerini takip ediyoruz. Bu özel sebeple ulaşılamıyoruz bugün. Geçici bir süre bağlandım şu anda.

Selamlar,.

suleymani' Alıntı:
teşekkür ederim,başınız sağolsun...

Uygulama yapılmıştı, İstanbul'dan katkıda bulunmaya çalıştık, umarım faydası olmuştur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR