Arama sonuçlarınız

1. coldblooded

Düşük Fiyata Orjinal Egr Valfi Nasıl Temin Edebilirim

Ynt: Düşük Fiyata Orjinal Egr Valfi Nasıl Temin Edebilirim Parça kodunu araştırdım ama internetten tam emin olamadım. MR1582A483 veya MR1582A038. Hangisi bilemiyorum. Serviste tanıdığı olanlar varsa öğrenip buraya yazabilirlerse memnun olurum? Yurtdışındaki fiyatları 600TL civarında, büyük...

2. coldblooded

L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu

Ynt: L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu Aradan bayağı zaman geçmiş :D Ben hala 2007 model L200'ümü kullanmaya devam ediyorum. Belirttiğim sorun hala devam ediyor. Bu zaman zarfında yaşadığım başka tek sorun yine bu forumda belirttiğim EGR valfi ile ilgili oldu. 'Merhaba, 2007...
  3. coldblooded

Düşük Fiyata Orjinal Egr Valfi Nasıl Temin Edebilirim

Merhaba, 2007 model 4*4 intense lux otomatik vites aracımı 8 senedir severek kullanıyorum. 6 ay önce aracımda yokuşlarda tıkanmalar, soğukken silkeleme gibi sorunlar başladı ve akabinde motor arıza ışığı yandığı için bilgisayara bağlattığımda ışığın EGR kaynaklı yandığı tespit edildi ve EGR...

4. coldblooded

2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi

Ynt: 2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi evet jantları 16 inç yaparak seçenekler çoğaltılabilir ve görüntü daha agresifleştirilebilir. Fakat 17 inç jantlar benim daha çok hoşuma gidiyor. 245 yanak genişliği ile birleşince bence güzel duruyor. İnternette biraz araştırıp inceledim. Lassa...
  5. coldblooded

2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi

2007 L200 4*4 Intense Lux Michelin 245/65R17 cross terrain X orjinal lastiklerimin miyadı doldu. 4 tane lastik almam gerekiyor. Fazla araziye çıkmıyorum. Ama evime giden yol kışın berbat çamur, yazın da toz, toprak oluyor. Şehir içinde ise sık sık kaldırıma çıkıp iniyorum. Malum şehir trafiğinde...

6. coldblooded

Ynt: L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu Benim problemim soğuk havalarda değil, motor tam ısınana kadar ki ilk 5-8dk içinde sıcaklık göstergesi aşağılardayken oluşuyor. Özellikle motoru yeni çalıştırıp şehir içinde düşük hızlarda hafif gaz vererek ilerliyorsam sanki vites geçmekle...

7. coldblooded

Ynt: L200 Otomatik Viteste Motor Soğukken Geçiş Sorunu Hayır aynen devam, Yalovadan 4*2 otomatik vites L200'ü olan başka bir arkadaşımda daha aynı sorun baş göstermiş, 3 hafta önce haber aldım. Kendisinin aracı da 90.000KM civarında. Aracım 73.000KM'de, 80.000KM bakımda şanzıman yağı değişince...
  8. coldblooded

Merhaba Arkadaşlar, Şimdiye kadar gittiğim Mitsubishi Yetkili Servisleri dahil aşağıda yazacağım soruna cevap bulamadığım için bu işi Gezenbilir Ailesine danışmak istedim, şöyle ki; 2007 model 65000km'de çok temiz bir L200 otomatik vites 4*4 sahibiyim. Tüm bakımları düzenli yapıldı. Son...
  9. coldblooded

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. yan camlara rüzgarlık takım almak istiyorum, servis fiyatı 300TL'lerdeydi 2009 yazında. Az önce Ankara'ya pickart'a telefon ettim 180TL+KDV dediler siyah noktalı imiş. Yine yazın 80-100TL arasında değişen aksesuarcılarda satılan modeller mevcuttu. Kaliteli ve hesaplı...

10. coldblooded

Otomatik Vites L200 problemleri

Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri Bahsettiğim ayar solda kalan düğmeye ait, sağda kalan ayar olduğu gibi kalacakmış,oynanmayacak

11. coldblooded

Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri Belirtmeyi unutmuşum, yazdığım racechip pro ayarları chipi karşınıza alınca solda kalan ayar düğmesine ait, sağdaki düğme olduğu ayarda kalıyor
  12. coldblooded

Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri mrb.,bugün lokosit ile telefonda konuşunca bu topiğin linkini attı bana böylelikle haberim oldu. Ben de otomotik 4*4 intense lux var 2007 model ve 55000km'de. Isındıktan sonra konuşuyorum;0-2000devir arası hızlanma bende de zayıf. Şöyleki, bu devirlerde gazı...

13. coldblooded

2009 L200 Direksiyon Sarsıntısı

Ynt: 2009 L200 Direksiyon Sarsıntısı merhaba, bozuk yolda direksiyon simidi sağa sola çok oynuyor,sanki direksiyon boşluğu çok fazlaymış gibi, rahatsız edici, ben de servise götürüp baktıracağım. Bu araçlarla yeni tanıştığım için normal midir bilemiyorum ama direksiyonda başka herhangi bir...
  14. coldblooded

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Sevtap Dilek Çimen (SDC) - Pajero 1988 - İstanbul 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul (SAMOFF) 03- Hakan Gürel Pajero 1994 (Benzinli+Lpg) Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper) 1995 pajero - SAKARYA 05- Kerim Alöç - 1999...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri