2009 L200 Direksiyon Sarsıntısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orihon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,191

orihon

Ana Kamp
Yer
trabzon
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.2009 L200 4x2 mt aracım var stabize yada kasisli yollarda giderken direksiyon simidinde sarsıntılar hissediyorum.sanki direksiyon hidrolik değilde kara dreksiyon.1999 model çift kabin L200'üm vardı onda böyle bi sorun yoktu.bu sarsıntıyı direksiyon simidinde hissetmem normalmi sizin araçlarda böyle bi sorun varmı?20000 km bakımına az kaldı servise gidince soracam.tavsiyelerinizi bekliyorum.hyundai H100 servis aracım var onunla gittinmi bana taksi gibi geliyo hissetmiyorum bile sarsıntıyı direksiyonda.gerçi 4x4 araçla 4x2 aracın süspansiyon sistemi değişiktir ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum

Etiketler
Ynt: 2009 L200 Direksiyon Sarsıntısı

merhaba,
bozuk yolda direksiyon simidi sağa sola çok oynuyor,sanki direksiyon boşluğu çok fazlaymış gibi, rahatsız edici, ben de servise götürüp baktıracağım. Bu araçlarla yeni tanıştığım için normal midir bilemiyorum ama direksiyonda başka herhangi bir takırtı yok ve 4*4'e geçince oynama bariz derecede azalıyor...

Genelde direksiyondan yana sıkıntı yaşanmıyor ve direksiyon sosunu yaşadığını söyleyenlerin çoğunun lastik ve jant ebatlarında limitleri aştığını görmekteyiz, ya da rot balans ayar bozukluğu da olabilir. Serviste kısa sürede sorunuzu çözebilmekteler.

hocam söylediklerinize katılıyorum.ama bu gün 20000 km bakımına gittim servise sorunu söyledim cevapları bütün L200 lerin genelinde bu sorun var 2 ay içerisinde yeni parçalar gelecek vede araçlar geri çağırılacak bu sorunda giderilecek.ayrıca benim aracın lasikler ve jantlarıda orjinal değişme yapmadım.

coldblooded' Alıntı:
merhaba,
bozuk yolda direksiyon simidi sağa sola çok oynuyor,sanki direksiyon boşluğu çok fazlaymış gibi, rahatsız edici, ben de servise götürüp baktıracağım. Bu araçlarla yeni tanıştığım için normal midir bilemiyorum ama direksiyonda başka herhangi bir takırtı yok ve 4*4'e geçince oynama bariz derecede azalıyor...
L200 lerin genelinde görülen direksiyon sarsıntı sorunu fabrikasyon hata olduğu vede bu hataların önümüzdeki aylarda yeni gelecek parçalarla değişip giderileceğini öğrendim.L200 leri garantili vede bu sorunu olan arkadaşlara bilmesinde yarar var.bende sorunu bu gün gittiğim 20000 km bakımında servis müdüründen öğrendim.herhangi bir ciddi hasara yol açmayacağı yada kilitlenme gibi sorun olmayacağı ama yinede değişmesi gerektiğini söyledi.garantisi bitmekte olan arkadaşlar direksiyon sarsıntısı sorun varsa servise bu arızaları bildirmekte yarar var.bu arada eskişehir mıtsubıshı servisinde bakımı yaptırdım.yorumlarınızı bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri