Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık - 1984 Model Cj8

Ynt: Satılık - 1984 Model Cj8 Özelden yazamadım özel mesaj yazmaya yetkili değilmişim :-) Alana hayırlı olsun. Bilgilendirmeniz için de ayrıca teşekkürler. Şimdi daha fazla düşünmem gerekiyor sanırım.

2. K

Satılık - 1984 Model Cj8

Ynt: Satılık - 1984 Model Cj8 Usta neler yapılır biraz bahsetsen ???
  3. K

Satılık - 1984 Model Cj8

Ynt: Satılık - 1984 Model Cj8 Birçok yönden tam benim istediğim gibi bir araç. Param da hazır. Ancak sorun şu ki ben cj hakkında pek bişey bilmiyorum. işin içine girilmeden de öğrenilmiyor. Bu araç kaç km hız yapar ? Klima takılır mı ? motor gücü arttırılır mı ?

4. K

CJ mi Defender mı?

Ynt: CJ mi Defender mı? güzel bir konu, ben de aynı çıkmazdayım. demek ki benden öncekileri takip ediyorum :-)
  5. K

Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Olay yapımdaki kalite değil ki o da çok güzel olmuş emeğinize sağlık, burdaki asıl güzellik düşünce ve cesarette. İçindeki yaratıcılığı, hayalini emek verip aracına yansıtmış. Helal olsun. Böyle arkadaşları ve çalışmalarını görünce cj...

6. K

Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği

Ynt: Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği Tam yazdığınız gibi birşey arıyorum ben de :-). o ilanın linkini verdim çünkü satan yürüyeninde sorun yok diyor. Gerçekten yok mu bilmiyorum tabii. Ben toplama yapmayacağım sadece kaportayı biraz değiştirip içini döşeyebileceğim uzun şaseli cj...

7. K

Ynt: Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama bunu da alsam ki şu an nakit alacak durumdayım benim fordu da aynı fiyattan sattım..yine aynı 10-15 kaporta masrafı yapacağım. Bu haliyle benim işimi görmez. Örneğin ben tavanı kestirip çıkma yaptıracağım. o...
  8. K

Ynt: Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği Çok teşekkür ederim bilgiler için. :-) Hemen belirteyim cj ye ihtiyacım olduğu için arıyorum. Ford focus HB alıcısı hazır onu satıp alacağım. Alacak arkadaş da benim Cj yi bekliyor. Biraz acele ediyorum bu nedenle. CJ istememin tek sebebi ise...
  9. K

Ynt: Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği Teşekkür ederim, ne nedir ne değildir öğrenmeye çalışıyorum böyle yanlış ilanlarla da kafam iyice karışıyor. Forumda cümle aralarında binlerce bilgi var 20 gündür okuyorum iyice karıştım. Mesaj aralarında var bu bilgiler de ulaşmak için bütün...

10. K

Ynt: cj5 için bilginize ihtiyacım var Cevabınız için teşekkür ederim, sorudaki yanlışı fark edince değiştirdim o sırada sizden cevap gelmiş. Anlamak istediğim bu ilandaki CJ-5 model doğru değil o zaman değil mi ...

11. K

Offroad Garajı Orçun Usta'dan 8 cm kasa takozuyla body lift uygulaması

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 8 cm kasa takozuyla body lift uygulaması takip
  12. K

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK +++ Takip

13. K

Özellikle karadeniz bölgesinde kullanıldığını düşündüğümden bu yöremizdeki arkadaşlara danışmak istiyorum. Sizler takip ediyorsunuzdur. Satılık cj lerin çoğu internette yer alıyor mu yoksa oraya gelip dolaşarak başka alternatifler bulunabilir mi ? Taktım kafaya sağlam bir usta da tavsiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri