Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?
Güzel bir konu açılmış..Teşekkürler...Uzun soluklu olmasada hafta sonlarını arazide,gerektiğinde arazi dönüşü bir şehirde kısa konaklamalar için ,benim için,uygun bir araç.Hayallerimizi ertelemek yerine doyumluk olnasada...
Ynt: yeni grand cherokee çok temiz ilk elden
Yetkili servis LPG li araca bakım yapıyormu.....Yani arac benim olsa yetkili servis dışında bir yere kolay kolay götürmem....
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami
Hayırlı olsun...Transporter in synkro modeli için çok hayal kurmuştum....Umarım planlarınıza huzurla kavuşursunuz...Selamlar....
Ynt: jeep takla atarken
Hilesiz yapılan her işte başarı yüksektir...ancak hileyi de bile bile kabul eden de bizleriz....Sağlam olsun demiyoruz veya diyemiyoruz...Ucuz olsun çabuk satılsın ikinci eli para etsin vs.
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan
Paylaşım için teşekkürler.....Duygularıma tercüman olmuş bu resimler....Ama bizim ülkemizde böyle şeyler gerçekten de hayal oluyor...Örnegin bu tip bir aracın türkiye satışı var mı....
Ynt: Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı
Selamlar.....Acaba bu konunun akıbeti neoldu acaba....Eğer mümkünse bu değerli ve nadide dökümana ben de sahip olmak isterim....Selamlar...