Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gemiadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,252
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami

gezmen' Alıntı:
Coşkun Bey, kararınız ve uygulamalarınız hayırlı olsun!.

Edindiğim izlenim, ruhsat değişikliği yapmadan kullanmayı istediğiniz. Mobilyaları da kolay sökülür takılır bir şekilde yapınca, çok amaçlı kullanıma da izin verecektir. Neyse diğer fotoğraflar da gelince anlarız artık. Yalıtım malzemesi, sanırım yabancı bir ürün; neden bu ürünü tercih ettiniz?

Kolay gelsin... :smiley:
Cavid Sezen

Cavit abi merhaba evet sökülür takılır fonsiyonlu düşünüyorum.yalıtım malzemesi yerli ODE nin linki aşağıda.
http://www.ode.com.tr/page.tr/urun.hvac/urun.rflex.html

Etiketler

Levent,ümit,osman,freediver2009,hakan,gökhan,halil abiler iyi dilekleriniz için teşekkürler ederim.

Coşkun bey kolay gelsin, flexi kaça almıştınız?

Coşkun bey kolay gelsin, flexi kaça almıştınız?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50754.20

adresli sayfada 28 no.lu mesajın ekinde karşılaştırmalı fiyat analizi var. Ürünlerin bir tanesi r-flex.

Sevgiyle,
BKA

Hayırlı olsun...Transporter in synkro modeli için çok hayal kurmuştum....Umarım planlarınıza huzurla kavuşursunuz...Selamlar....

[attachment=1]

Volkswagen%20T5%20extreme1.jpg

cavid,melih,haşmet,sami ve özgür hepinize teşekkürler.

fiyatını soran arkadaşlar ürünü ocak ayında almıştım perşembe pazarından pazarlık ederek fiyatı tam olarak hatırlamıyorum ama çeşitli yerlerden fiyat almıştım üç aşşa beş yukarı fiyatlar aynı ortasını bulup pazarlık yapmıştım.fakat ürünün tatbiki kolay.

Ürünleri bizzat görüp kıyaslama imkanı bulamadım. Ama benim bayilerle yaptığım telefon görüşmeleri sonucunda ulaştığım kanaat Ode R-flex ile İzocam Armaflex arasında yaklaşık 2 mislinden fazla fiyat farkı olduğu yönünde. (Kendinden yapışkanlı ve folyolu ürünü baz aldım. Bayi telefonda, Word dosyasındaki liste fiyatı üzerinden %37,5 iskontolu fiyat verdi.) Toplam rakamlarda oluşan fark CİDDİ boyutlarda olduğu için bence araştırmaya değer.

yücel59 teşekürler.

aracın bagaj kısmınına raylı bir sistem oluşturdum.açılınca 70 cm bagajın dışına çıkıyor,160 kg.taşıma kapasitesi var.amacım bu kısma koyacağım eşyalara kolay ulaşım için.tabanına su suntası yerleştirdim.onun üstündeki ikinci kat ise yatağın baş kısmını teşkil edecek.
[attachment=1]

bu da açık hali
[attachment=2]

Bagaj-1.jpg

Bagaj-2.jpg

Temiz işçilik. Ellerinize sağlık. Yine de çekmece raylarının 160 kg taşıması konusunda şüphelerim olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Dilerim siz (ya da size o bilgiyi verenler) haklıdır. Test etmenin kolay yolu üzerine çıkıp denemek diyesim var ama kırılır da bir yerleriniz incinirse üzülürüm.

bekir abi söylemeyi unuttum yapışkansızı bayağı ucuz ben tavana yapışkansız aldım baly ile tatbik ettim.aracın düz ve açık kısımlarında yapışkansız kolay tatbik ediliyor.ama benim aracın yan duvarlarda kapı ve bagaj kapısı içinde baly ile uygulamak zor oluyordu kendinden yapışkanlıya geçtim önce tatbik edeceğim yere göre parçayı ölçüp kesiyordum daha sonra bantını çıkartıp bir kerede yapıştırıyorsun.

TA2RX' Alıntı:
Temiz işçilik. Ellerinize sağlık. Yine de çekmece raylarının 160 kg taşıması konusunda şüphelerim olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Dilerim siz (ya da size o bilgiyi verenler) haklıdır. Test etmenin kolay yolu üzerine çıkıp denemek diyesim var ama kırılır da bir yerleriniz incinirse üzülürüm.

çekmece rayı geçiyor ama bildiklerinizden değil rayları Hafele den aldım italyan malı katalogda teknik değerlerine baktım.3 kademeli ray.

bekir abi söylemeyi unuttum yapışkansızı bayağı ucuz ben tavana yapışkansız aldım baly ile tatbik ettim.aracın düz ve açık kısımlarında yapışkansız kolay tatbik ediliyor.ama benim aracın yan duvarlarda kapı ve bagaj kapısı içinde baly ile uygulamak zor oluyordu kendinden yapışkanlıya geçtim önce tatbik edeceğim yere göre parçayı ölçüp kesiyordum daha sonra bantını çıkartıp bir kerede yapıştırıyorsun.

Ben de bu yüzden kendinden yapışkanlı olanını düşünüyorum. Tabii bir de Bally kokusundan kafayı bulma sorunu yok :D

Coşkun bey
aracınız hayırlı olsun cok guzel bır araç , calışmalarınızda da kolaylıklar dılerım.
Bu arada bahsetmek isterım, daha oncelerı arac tavanına bali türü yaptıgım bır uygulama ilk yaz mevsiminde ısıdan dolayı açılıp sarkmış dı . Bir hatırlatmaydı
Kolay gelsın , selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR