Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gemiadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,275
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami

TA2RX' Alıntı:
Ben de bu yüzden kendinden yapışkanlı olanını düşünüyorum. Tabii bir de Bally kokusundan kafayı bulma sorunu yok :D

uygulama anında koku rahatsız ediyor. 2 gün sonra kokudan eser kalmıyor.

orbay74' Alıntı:
Coşkun bey
aracınız hayırlı olsun cok guzel bır araç , calışmalarınızda da kolaylıklar dılerım.
Bu arada bahsetmek isterım, daha oncelerı arac tavanına bali türü yaptıgım bır uygulama ilk yaz mevsiminde ısıdan dolayı açılıp sarkmış dı . Bir hatırlatmaydı
Kolay gelsın , selamlar.

mehmet bey öncelikle teşekkür ederim.
baly uygulamasında ürünü bazı anlar hatalı yapıştırınca sökmek icap edince sökülmediğini ürünün koparak geldiğini gördüm.yazın beni üzmeyeceğini umuyorum.yaşayıp göreceğiz.

Etiketler

selamlar tekrar,
aracın aküsüne ilave bir yaşam aküsü bağladım.vitolarda akü şöför koltuğunun altındadır.yaşam aküsünü yolcu koltuğu altına koydum.100Ah,860A Hugel marka inci akünün yan üretimiymiş.
röle ile araç aküsünden ayırdım.şöför koltuğunun altınada bir swiç koydum burdan araç çalıştıktan sonra şarj dinamusundan gelen şarj akımını yaşam aküsüne de yönlendirebiliyorum veya kesebiliyorum.

kamp alanlarındada elektriğin olmadığı zamanlarda 40*40 katlanır portatif solar şarj ünitesinden faydalanacağım.zaten daha önceden 220 volt akü şarj cihazım vardı onuda araçta bulunduracağım.
[attachment=1]
[attachment=2]

akü1.jpg

akü2.jpg

Selamlar tekrar,

araç için yatak için şöyle bir sistem kurdum.bu aynı zamanda araç içinde ve dışında da masa olabiliyor.
[attachment=1]

kamp yerinde güneşden korunmak için unkapanında tente dikdirdim.tentenin bir kenarını araç üzerinde bağlamak için portbagaj bağlama noktalarından faydalanacağım.karşısına şöyle bir düzenek kurdum.
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Başlıksız-1.jpg

kazık2.jpg

kazık3.jpg

kazık4.jpg

kaz?k.jpg

yaybek' Alıntı:
Coşkun abi yapım aşamalarına başlamışsın hayırlı olsun,inşallah en kısa zamanda tamamlayıp gezilere çıkmanız dileğiyle.

Yusuf abi teşekkür ederim. :smiley:
tentenin araç üzerindeki bağlantı noktasından biri.port bagaj bağalantı yerlerinden faydalandım.
[attachment=1]
araç içinde daha çok yer açılması için bir portbagaj yerleştirdim.
[attachment=2]

aybot.jpg

portbagaj.jpg

gemiadami' Alıntı:
araç içinde daha çok yer açılması için bir portbagaj yerleştirdim.
[attachment=2]

Biraz daha açma olanağınız var mı? Bu türden niyeti olanların ki bunlardan biri de benim, seçenek artırmasını sağlayacaktır. Kolay gelsin... :smiley:

Cavid Sezen

coşkun bey kolay gelsin portbagajda güzel olmuş erişimi zor olmayacakmı.

gezmen' Alıntı:
Biraz daha açma olanağınız var mı? Bu türden niyeti olanların ki bunlardan biri de benim, seçenek artırmasını sağlayacaktır. Kolay gelsin... :smiley:

Cavid Sezen

Cavid abi araçta buzdolabına,seyyar wc ye,kamp sandalyeleri ve masasına,su bidonuna,tüp ve yemek sistemi vb. ihtiyaçlar için düşünmüştüm.araç içinde poşet,bavul vb.şeylere tahammül edemiyorum.
Saygılar.

ta2mzı' Alıntı:
coşkun bey kolay gelsin portbagajda güzel olmuş erişimi zor olmayacakmı.

Halil bey merhaba evet erişim kendinize yakın yere kolay bagajın ilerisi için zor.bunun için aşağıdaki resimde kırmızı oklarla işaretlediğim oklardan faydalanıp mavi okla gösterilen basamağa pratik bir basamak düşünüyorum.
[attachment=1]

merdiven.jpg

gemiadami' Alıntı:
Cavid abi araçta buzdolabına,seyyar wc ye,kamp sandalyeleri ve masasına,su bidonuna,tüp ve yemek sistemi vb. ihtiyaçlar için düşünmüştüm.araç içinde poşet,bavul vb.şeylere tahammül edemiyorum.

Yanıt için teşekkürler. Kuşkusuz küçük bir aracın içini toparlamada çok büyük yararları var. Varsa başka fotoğraf ve marka, model, kaç lt, nereden aldınız... gibi bilgileri de kastetmiştim ama iyi anlatamamışım..

Cavid Sezen

Cavid abi,
buzdolabı olarak http://www.cihangemi.com.tr/BCD-30-BUZDOLABI,PR-90.html bu ürünü aldım.firma sahibi ile geçmişte çalıştığım geminin, gemi elektroniğinin işlerini yapması vesile ile tanışırım bana özel bir fiyatla aldım.buzdolabı dunfuss komprosörlü bu haftasonu buzdolabını denedim yaşam akümle eksi değerlere kadar soğuttu.2 gün için memnunum.

wc için http://www.eltesanmobil.com/urun.asp?cat=294&id=1045 bu ürünü http://www.saray.com.tr/index.php burdan 325 TL. ye aldım.

gemiadami' Alıntı:
Cavid abi,
buzdolabı olarak http://www.cihangemi.com.tr/BCD-30-BUZDOLABI,PR-90.html bu ürünü aldım.firma sahibi ile geçmişte çalıştığım geminin, gemi elektroniğinin işlerini yapması vesile ile tanışırım bana özel bir fiyatla aldım.buzdolabı dunfuss komprosörlü bu haftasonu buzdolabını denedim yaşam akümle eksi değerlere kadar soğuttu.2 gün için memnunum.

wc için http://www.eltesanmobil.com/urun.asp?cat=294&id=1045 bu ürünü http://www.saray.com.tr/index.php burdan 325 TL. ye aldım.

Ayırdına varmamışım, kusura bakmayın; bilgi için teşekkürler.

Cavid Sezen

Tente bu yaz yaptığım gezilerde çok işime yaradı çıktığım çambaşı ve ayder yaylalarında düşen yoğun sisden dolayı insanın üzerine sanki kırağı yağar gibi oluyor ve insanı ıslatıyordu.Tenteyi kurduğumda çok rahat ettik.Bir çok kişi ise çöken sisden dolayı bu yayladan aşağıya inmeye başlamıştı.
[attachment=1]

tente.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR