Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

1977 cj5

Ynt: 1977 cj5 Hayırlı satışlar...

2. dr.hunter

cj 5 satlık yeni resimler

Ynt: cj 5 satlık yeni resimler Hayırlı satışlar....
  3. dr.hunter

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Aracınıza güle güle kavuşun...Çok güzel bir çalışma...Selamlar...

4. dr.hunter

Kısa Şase VW T4 Syncro ve Camper Planları

Hayal etmesi bile çok güzel...

5. dr.hunter

t4 syncroya difransiyel kilidi ??

Ynt: t4 syncroya difransiyel kilidi ?? Merakla takip etmekteyim..Acaba t4 veya t5 lerin ülkemizde satışı varmıydı yoksa yurt dışından ithal edilenler mi....Yani sıfır almak istesek mümkünatı var mı...Yada önceki yıllarda satışa sunulmuşmuydu...Arazi kabiliyeti olan bir camper mükemmel...

6. dr.hunter

Ramazan Bayramı.

Bütün gezenbilir dostlarımın bayramını kutlar,sağlıklı ve mutlu geziler dilerim....
  7. dr.hunter

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Paylaşım için teşekkürler....Bir dilim ekmeği bile doğanın kucağında yemeyi yeğlerim....Selamlar....
  8. dr.hunter

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Katılıyorum...Madem 4 kişiyiz ama yasalar siz karavan sahibi olamazsınız diyor....Yapacak en güzel şey,bagajı geniş bir araç alıp demonte eşyalarla çözüm sağlamak.....

9. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak link için teşekküeler..Reimo yu daha önce inceledim..Çok güzel ürünler var..Ayrıca nasıl satın alırız onu bilmiyorum...Kafamdaki proje tamamlanırsa yapım aşamasını paylaşacağım..Selamlar.

10. dr.hunter

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) .
  11. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Atilla bey kafamda sandık tipi mini bir mutfak projesi var..Üstü kapaklı alt kısmı çekmeceli..Üstte kapak açılınca ikili ocağa ulaşılacak..Alt haznede tüp,tencere vs.Gerektiğinde aracın içinde gerektiğinde taşıma askısıyla omuza alınıp dışarıda istenilen yerde kullanmak...

12. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Atilla bey cevap için teşekkürler...Daha öncede benzer bir konuda aynı açıklamayı yapmıştınız...Normal küçük tüp kafasının verimi ile,yani ateş miktarı,ikili ocağın tek gözü ile kıyaslarsak bir fark yoksa ikili ocagın aynı anda iki gözünü kullanabilme avantajı dışında bir...
  13. dr.hunter

Polkar Çekme karavan arıyorum

Ynt: Polkar Çekme karavan arıyorum Teşekkürler...Eğer çekecek olursanız paylaşırsanız sevinirim...Selamalar...
  14. dr.hunter

Polkar Çekme karavan arıyorum

Ynt: Polkar Çekme karavan arıyorum Levent bey karavanınızın fotoları varmı acaba....Selamalar...

15. dr.hunter

Hymer Çekme Karavan

Ynt: Hymer Çekme Karavan Hayırlı olsun...
  16. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Piknik tüpüne dedantörle ikili set üstü ocak bağlasak,acaba verim açısından nasıl olur....
  17. dr.hunter

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? İnşallah biz de onlargibi hayallerimizi ertelemeden kısa zamanda uygulamaya geçeriz....

18. dr.hunter

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Teşekkürler...Ticaretini yapıp parakazansak,dolandırıcılık yapsak vs.anlıyorum da....Sadece doğayı keşfetme arzusu adına yasaya karşı gelmemeye çalışıyoruz...Bazen çok sevdiğim ülkemi bile başka bir ülkede bu sıkıntıları...
  19. dr.hunter

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Kanunlar insanların işlerini kolaylaştırmalı....Yasa dışı işe kalkışmak tabiiki doğru değil...Ancak iki çocuğum ve eşimle karavanımızda kanuna aykırı olmadan doğayı tabiatı gezemiyecekmiyiz...Her gezenbilir üyesi gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri