Arama sonuçlarınız

1. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 13 ekim pazartesi Olaylar 54 - Neron Roma tahtına oturdu. 1492 - Christopher Columbus tayfalarıyla beraber Bahamalar'a ayak bastı 1905 - Galatasaray Spor Kulübü kuruldu. 1911 - İtalyanlar, Derne'yi işgal etti. 1914 - Garrett Morgan, gaz maskesini icat etti ve...

2. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 12 ekim pazar Olaylar M.Ö. 539 - Pers Kralı Büyük Kiros Babil'i fethetti. 1492 - Cenova'lı denizci Kristof Kolomb, Karayipler'e ulaştı. Fakat Doğu Asya'ya geldiğini düşünüyordu. 1579 - Sadrazam Sokollu Mehmet Paşa, bir Boşnak saldırgan tarafından sarayda öldürüldü...
  3. behicefe

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Komparsita

4. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 11 ekim cumartesi Olaylar 1138 - Suriye'nin Halep şehrinde büyük bir deprem oldu 1689 - Deli Petro (Büyük Petro) Rus Çarı oldu 1811 - İlk buharlı feribot Juliana, New York - New Jersey arasındaki seferlerine başladı. 1850 - Avustralya'da Sydney Üniversitesi kuruldu: 3...
  5. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 10 ekim cuma Olaylar 680 - Muhammed'in torunu İmam Hüseyin, Kerbela'da başı kesilerek öldürüldü. 1523 - Oruç Reis'in şehid edilmesi 1690 - Belgrad'ın ikinci defa fethi. 1780 - Karayipler'de kasırga: yaklaşık 20.000 kişi öldü. 1847 - İstanbul'da güneş tutulması...

6. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 9 ekim perşembe Olaylar 1446 - Kore'de Hangul alfabesi yayımlandı. 1690 - Belgrad yeniden Osmanlı egemenliğine girdi. 1871 - Büyük Chicago yangını kontrol altına alındı. 1888 - Washington Anıtı resmen açıldı. 1914 - I. Dünya Savaşı: Antwerp (Belçika) Alman...

7. behicefe

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) arkadaşımla konuştum. bu seferlik affımızı diliyorum. gelemiyeceğiz. bizim aracımız megane gerçi sağolsun katılacak olsa idik arkadaşların arabalarında yer bulabilirdik. Güzel bir etkinlik olacak. Fotoğraf ve...
  8. behicefe

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın, Murat sayemde kahve fotoğraf arşivin genişlemiş gibi görünüyor. Bayram dönüşü işler sıkışık olduğu için siteye giremiyorum. Ben çanta hazırlarken önce cezveyi koyuyorum. 100 grlık yetmez diye 250 grlık yedek aldım ;D yedeği kullandım. yetmedi...
  9. behicefe

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Koza bu sefer aracım var. +1 araçlı ama maalesef off road aracı değil ne yazıkki :-\

10. behicefe

Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008) Gelmemekle neler kaçırdığını bilmek acı olacak ama bunu sen istedin Ulaş >:(

11. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 8 ekim çarşamba Olaylar 1908 - İlk sendika ve grev yasağı getirildi; Tatil-i Eşgal yasası ile grevler ve sendikalar yasaklandı. 1912 - Balkan Savaşı başladı. 1917 - Sovyetler Birliği'nde, Lenin'in göreve getirdiği Aleksandra Kollontay, dünyanın ilk kadın bakanı oldu...
  12. behicefe

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) 1- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 Anadolu Yakası 2- Önder Özdenkaya(dronder) + 1 Kocaeli 3- Faruk Bedir (frkbdr)+2 anadolu yakası 4-Behiç Bülent Dağdeviren (behicefe) + 1 Anadolu Yakası

13. behicefe

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Zerrin'lerde Ömer hariç diğer arkadaşların çektiği fotoları almıştık. Yol üzerinde bir mola yerinde bilgisayardan izleme fırsatı bulduk. Erzaklardan bana süt ve yaz helvası düşmüş. çantayı açtığımda gördüm. sütü Murat verdi de diğeri? Selma'nın...
  14. behicefe

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar, maalesef makinamdaki sarj problemimden dolayı ben kaz dağları etkinliğinde fazla fotoğraf çekip paylaşamadım. fakat son gün sabah kahvaltısında sıkı bir yiyenbilir olduğumuda ispatladım. sandviç yaparak ateşin başında yiyor daha sonra...
  15. behicefe

Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri

Ynt: Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri sağolun Yaşar bey okudukça doğru tetkikleriniz olduğunu ve bununla yanlış bilinen bir çok şeyi neden yapmamamız gerektiğini yeni katılacak yada bu işe heves edecek arkadaşların öğrenmesi gerektiğini düşündüm. ve bu bilgilerin...

16. behicefe

Tarihte Bugün

Ynt: Tarihte Bugün 7 ekim salı Olaylar 1571 - Hıristiyan birleşik donanması ile İnebahtı'da karşılaşan Osmanlı donanması yenildi. 1737 - Yüksekliği 13 m'yi bulan dalgalar, Bengal'de (Hindistan) 300,000 kişinin ölümüne yol açtı. 1769 - İngiliz kaşif Kaptan Cook Yeni Zelanda'yı keşfetti...
  17. behicefe

Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri

Ynt: Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri Bizde aynı yerde kamp yapıyorduk. Ve üstelik yaklaşık 3-4 km yukarıda. Saat 9 gibi şiddetli bir dolu ile başlayan yağmur ve sonrası kuvvetli yağan yağmuru tarif etmek güç. oradaki dere yatakları bazen taşlı bazende akıntının...
  18. behicefe

Müze Kart Uygulaması

Ynt: Müze Kart Uygulaması Bayramdan 2 gün önce Müzekartımla Efesi gezdim. müzekart geçiyor. Hatta orada satışı bile yapılıyor. Bülbül dağı girişi (Meryem Ana'ya çıkış yolu) ve Kuşadası-Selçuk araba yolu (büyük tiyatronun yanındaki giriş) girişinde de satışı yapılıyor. Topkapı Sarayı içindeki...

19. behicefe

Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008) güzel bir etkinlik olmuş. Paylaşımlar için çok teşekkür ederim.
  20. behicefe

Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008) Bu kamp sürprizleri, güzel hatıraları ile benim içinde unutamıyacağım bir kamp olacak. bu kamp vesilesi ile tanıştığım yeni arakadaşlarlada umuyorumki yine aynı rotada buluşacağız. bu kampta sorumluluk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri