Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,926
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (1-4 Ekim 2008)

herkese merhaba bir kamp gezisini geride bıraktık bu kamp gezisi bizim için maceralı geçti taksimden hareket edip karşıdan birkaç arkadaşımızı alıp yollara düşdük ve arkımızdan egemen ve ilker arkadaşlarımız kendi çipleriyle bize eşlik ettiler ve yollara düşdük birkaç saat sonra bolu tülen'ne girmeden aracamız arıza yaptı ve su kaynatı şöfür onarayım derken25lt. su bidonundaki suyu bitirdi ve araca su gerekiyordu hakanla kolları ve bacaları sığırdık yamaçdan aşaşğı inip tel örgüden atlayım dağdan gelen sukanalınından bidonu suyla doldurduk birincisi yetmedi ikinciyede gittik bu arada pınarın ararca sukoymasından dolayı teşeşkkür ederim.egemende iyiki bizimleydi araç yolda kalsaydı ne olurdu... egemen vardı çipiyle bizi bekliyordu.

Etiketler

neyseki araçzorda olsa yola koyulduk ve boluya vardık biz migros'sa alış veriş'e başladık bu arada araç bakımı oluyordu. biz cümürcemeat alışverişe başladık benim alışverişim komikti ilk kamp deneyim olduyundan sepeti öyle doldurdumki anlatamam hepsi çukuluta ve birkaç konserve amurçubur doldurdum sepeti sağ olsun sevcana beni uğardığı için biraz düzelttik alışverişi sepet doldu birkaç saat sonra alış verişi bitirdik eksiisyle bu arada araç değiştirmek zorunda kaldık iyki öyle olmuş bize gelen araç ashibi şeker gibi insan size yardımcı oluyor araçlardaki eşyalarımızı taşıdık erzakları koyduk yarısıda egemenin çipine koyduk bu arada uyku tulumları unutmayalım arkadaşlar :smiley:))))))) o arkadaşlar kendilerini bilir..:smiley:)markette ekmek bulamadık bu kez ekmek aramaya çıktık boluyu dolaştık ekmek bulamadık ancak trapzon ekmeği deneliyor biraz sert amaolsun ekmek lazım birde ızgıra gerek birkaç yere ızgıra baktık sevgili hakanın tam şamsım yok derken egemen yetişti marketten ızgarayı çıkartı taaa uc yerinden bunada şükür amambunu derimki hakanın saprına hayranım ve yollara düşdük araçımız tımanmaya başladı ve bu arada büyük bir sapıla bizi bekleyen arkadaşımız ankaradan gelip boluda birkaç saat beklediği için tşk.

ve araç sahibi koydu cd yi seval samı türk sanat müziğini deymesin keyfimize biralarıbiraz erken açtık gerçi müzikte başka nasıl dinlenirki başladık şarkılar söylemeye djmiz pınar hanım hatırlatıyım aaaaa unutmadan pınarın sesi güzel arkadaşlar iyi türkülerde biliyor:smiley:ilhan arkadaşımız unutmayalım yanlış anlamadıysam ismini tam hazır cevap arkadaşımız kimse yarışamza olunla konuşma konusunda bizi eğlendirdği için tşk.şarkılar söyleye söyleye kamp analımıza vardık akşam 6 ila7 arası yanlış hatırlamıyorsam çantalarımız araçtan indirdik çadır kuramak için yer baktık çoğunluk çadırı wc nin ve çeşmenin yakınlarına kurdu bizde egemen ilker sevcan çiğdem bendeniz biraz ileri gittik ve ömyle güzel yerdiki sadece su sesi ve ağaç sesleri vardı muhteşem yerdibenim için çadırlarımızı kurmya başladık

çadırlar kurulduktan sonra ateş lazım ısınmak için egemenle odunaramaya gittik odun araşayımızı görmezi isterdim karanlıkta bnirkaç çalı çırpı ve odun bulup kamp alanına gettirdik ve ilker arkadaşımızla kolaları sığırıp ateş yakmaya başladık o ıslak odunları yakmak için epey uğraştık tam 1,5 saat sördü en sonuda ateşi yaktık bu arada sevcan yemeklerimizi hazırladı bu arda sevcana tşk. edrim bize büyük sapırla yamak yaptığı için yemekler yendikten sonra bütün arkadaşlar ateşin başına toplanıp sohpetlere başladık ve ibrahim arkadaşımız devreye girip gitar eşliyinde biz<leri çoşturdu:smiley:)))ibrahim sesine sağlık büyük bir sapırla bize şarkı söylediğin için.haaaaa şunu unutmayım birkaç odun toplayan arkadaşımızın odunlarına egemenle el koyduk nede olsa ortak mal:smiley:))))))akşam güzel eğlendik tabiki ilk gecemiz olduyundan bazı arkadaşlarımız yorgun olduyundan saat 2 gibi çadırlarına döndüler bizde üç arkadaş ateişn başında oturduk sabah kadar muhampet ettik bir muzurca davarnış çiğğğğdem kulayın çınlasın egemen ilker abi ya

sabah olurken nöpeti arkadaşlara devrettik aaa çiğdem uyku tulumunu unutmuş ve bize söylemedi atin başında geçirdi sonra ilkerde uyku tulumunu arkadaşımıza verdi ama o arakadaşşımız için unultulmaz bir gece olmuştur ve sabah oldu kavaltımızı yaptık birakaç arkadaşlarala hakan bizi yürüğşe çıkardı ve biraz zirve yaptıktık ve uzun yürüyüşten sonra zirveye ulaştık ordaki manzara anlatılmaz görülmesi gereken yer eldeğmemiş yerler umarım o ağaçları kesmesler ve beton girmes orayı çok güzekl korumuş yer bol temiz hava biraz fotoraf çektikten sonra kamp yerimize dönüş yaptık ve yaktığımız ateş sönmemiş nasıl ateş yakmışşık aa ilker egemen akşam yemek leri yedik ve öğrendikki aramızada 81 li varmış yeni çağ atbiki bizim çağa ayak uydurmak bir zor 81li vallah ben pınarın yalancısığım sen süpersin 81li

çek hakan çekkk sabrına ayranım hakanve uzun yürüyüşlerden sonra kamp yarimize vardık ve oo sevcanın bulgur pilavına deyecek yok aaa pınar eeeeeeeee nerde kaldık akşam ateşim başına oturduk sohpete başladık bu arada sezcaını nasiyatlarını unutmayalım arkadaşalar egemen,ilker,çiğdem kulayımıza küpe olsun ne çkardık bu sonuçtan:smiley:))))) sabah kadar devam etti sdohbet güneş doğmaya başlarken biz yattık diğer arkadaşlar bıraktık yerimizi öğlen gibi kavaltı ettikten sonra hakanla birlikte göllerin etrafına gezdik ve dilek çeşmesine çıktık her çeşmede ayrı ayrı dilek diledik kızzzlar dilekleriz olurmu :smiley:))bilemem umarım tüm dileklerimiz yerine gelir çeşmenden su içerken ve dilek dilerken ffotoraf bile çekildik yolda giderken birden durup hakannnnn

akşam kmp ateşim başına oturduk arkadaşlarla sohpet etik bu arad aantalyan gelen arkadaşlar aramıza katıldılar onlarda yolda ebey macera yaşamışlar o macerayı onlardan dinleyelim aramıza hoş geldiniz arkadaşlar bu seferi saymayız devamıonı bekleriz ateşin etrafında sohbet etikten sonra gitarıyla devreye ibrayim girdi şarkılarıyla bizleri geriler götürdü batan gemileri çıkarmaya çalıştık kimileri bu 81 li bnilmez demi pınarrr eskiler bilir sonra hakan dereye girdi kıraletiğle gitar kıralet güzel oldu be hakan biraz nefeslazım hakan:smiley:)))))) o gece yi unutmak mümkün değil aaaaaa nışanlı çifti unutmamak lazım gökçe fatih bir sütlü kahve içemedik yaaaa çeşme başında buluşıkları unutmamak lazım fatih közde batates yaptık sonra sopalara sucukları koyduk ateşte sucukları bişirdik ve büyük afiyetle yedik.şarkılara eşlik eden pınarı unutmamak lazım pızar sesin güzel hatırlatıyım bu arada ibrahime kaset yapacağız:smiley:))81li geç olduyu için erken yatıyor arkadaşlar:smiley:

herşey bizde doğal hiç bir yapancı araçgereç kullanmadık bu şarkılar sabah kadar sürdü ertesi gün öylen egemen ve ilker arkadaşlarımızın işi olduğundan dolayı bizeden erekn ayrıdılar sizleri tanıdğım için memnum oldum arkadaşlar bu sayılmaz birdaki kampa buluşalım bizde son gecemizi hep birlikte geçirdik sabahısı toplanmaya başladık araçamız bizi almaya geldi çantaları araça yerleştirdik ve şarkılar eşliyinde yola koyulduk.fotorafları çeken hakana pınara çokkk teşekekür edrim aaaaaaaa unutman kibriye ve zehra arkadaşlarra tşk odunları bizimle baylaştığı için :smiley:))) onları fotoraf çekerken göreceksiniz<<<:smiley:))ıı 81 öyle değilmipınarcım közde kahve borçun var unutma:smiley:)))))) bana közde kahve yapan kibriye tşk. közde kahve güzel oluyor arkadaşlar

benim yeni deneyim olduğu için biraz macerra oldu sizleri tanidığım için çokkk memnun oldum arkadaşlar hakan,sevcan,pınar,egemen,ilker,ibrahim,81 li ilhan,kibriye,zehra,çiğdem,gökçe,fatih,ve tüm arkadaşlar geldiyiniz için ve bizimle bir anı paylaştıyınız için sizlere çoook teşekkür edirim adını sayamadıklarım arkadaşlar sizleri de unutmadım herkese selammmm
ŞENER KURTULUŞ

şimdi şener çok güzel özetlemişsin kanpı tamda böyle oldu :smiley: ilk gece sabahlayışım ateş başında ısınmaya çalışım :smiley:) ama zaten gece 3 de 4 de yatmışız kıyamadım uyandırmaya sizi :smiley:) neyse bu bana inanılmaz ders oldu ne demiş talarımız 1 müsibet bin nasihattan iyidir diye :smiley:) ama sen genede tedbirli ol bir dahaki kamplara yedek uyku tulummu getir :smiley:) yoksa seni uyky tulumuna sarkabilirim yani :smiley:)

ben bekledim sizi 2.30 saat ama dedim ya kalbim ve tuhum sizlerleydi :smiley:)

arkadaşlar iyi geceler yahu ben bugunden itibaren çanta uyku tulumu çadır vs bakıyorum internttende araştırıyorum çadır konusunda aşagı yukarı bi iki fikrim oldu marka hafiflik 4 mevsim konusunda ama sırt çantası ve uyku tulumu hakkında bildiginiz bi marka varmıdır uyku tulumunda dereceği en yüksek almaya çalışacağım eksilerde mesela sırt çantasında 50lt re yetermi yoksa 80 lt olsa dahamı iyi olur bide marka varmıdır tavsiye edebileceğiniz teşekkürler meydey meydey :smiley:)

buyursunlar efendim....... :smiley: sırt çantası için 80lt yeter bence benikini gördün,benimki çanta 60 lt .Ama daha çok ne yapacağın önemli yani:günü birlikmi,birkaçgün kamp içinmi? birde ne kadar bütçe ayırdığın önemli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR