Arama sonuçlarınız

1. Dalgacı

Frontera direksiyon kutusu sorunu

Ynt: Frontera direksiyon kutusu sorunu Aslında kullanılmayacak gibi değildi boşluk yaklaşık direksiyonda 4cm kadardı ,fakat aracı eşimde kullandığı için işi garantiye almak istedim,yazdığım gibi arkadaşın arkadaşı zorlamak suretiyle 450 tl gibi bir rakama almış,yakın şehirlerde aramak amacıyla...

2. Dalgacı

Ynt: Frontera direksiyon kutusu sorunu Bir arkadaşın arkadaşı sayesinde sorunu çözdük çıkma bir kutu bulduk Ankara'dan, teşekkürler :) :)
  3. Dalgacı

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera Ben sıkıntı yaşadığımı açıkca söyleyebilirim, parça gerektiğinde sizinle bağlantıya geçelim o zaman. :)

4. Dalgacı

97 model 2.2 frontarmda direksiyon boşluğu vardı ayarını sıkıncada direksiyon toparlamaz oldu,bugün söküp bakan usta kutunun kurtulmayacağını değişmesi gerektiğini söyledi,çıkmacılar 650 TL istiyor; araştırma ve çalışmalarımız devam ediyor bakalım ne olacak. Antalya da hüseyin usta ne diyecek...
  5. Dalgacı

2.0i Sport Rölanti Sorunu

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu Yeni aldığım için öyle bir rölenin olup olmadığını bilmiyorum ancak benzinde gaz yememe durumu var gazda sorun yok.

6. Dalgacı

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera Ben de satmayı düşünmüyorum o kadar uğraşıp ettikten sonra uzun süre binerim herhalde,zaten satışı da sıkıntılı zannedersem,her ne kadar iyi bir araç olsa da sürümü çok zayıf.

7. Dalgacı

Sertavul

Sertavul yaylası 1650 mt rakımıyla yaylacıların hoşlanacağı bir yer, Karaman'a yaklaşık 70 km. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  8. Dalgacı

Kayacı vadisi

Mersin-Antalya karayolunda mersine yaklaşık 50 km ve 10 km yoldan içeride limonlu mevkiinde bir doğa harikası Uploaded with ImageShack.us URL=http://img155.imageshack.us/i/grnt132.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us URL=http://img715.imageshack.us/i/grnt161.jpg/][/URL]...
  9. Dalgacı

Mat Gri Frontera

Ynt: Mat Gri Frontera Yaklaşık bir ay önce ben de 97 model 2.2 aldım epey uğraştırdı ve halen uğraşmaya devam ediyorum,1500 km cıvarında yol yaptım,bir defa kumda kaldım,4 h de çıktı sorunsuz üstelik lastikler de kum lastiği değil,insana güven veriyor bu araç biraz hantal olabilir ama bence o...

10. Dalgacı

2.0i Sport Rölanti Sorunu

Ynt: 2.0i Sport Rölanti Sorunu Yakıt pompası,filtre ve rölanti düzenleyiciden kaynaklanabilir,güvenebileceğiniz bir ustaya danışmanız daha iyi olacaktır parça içinde araştırma yapmak faydalı olur çünkü parça fiyatları değişiklik gösteriyor.

11. Dalgacı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz,,ve iyi paylaşımlar diliyorum.
  12. Dalgacı

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Son iki haftasını sanayide Frontera ile ilgilenerek geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim,fronteranın parçaları ucuz sayılabilir fakat bulunma sorunu yaşanabilir,sağdan soldan kargo ile getirtebilecek iyi bir parçacınız ve ustanız olması gerekiyor,alt takımların bazı...

13. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim gerektiği zaman mutlaka arayacağım,Antalya ya yakınım fırsatım olursa uğrayabilirim de
  14. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba; Ben Murat,97 model 2.2 opel frontera aldım,iyi mi yaptım bilmiyorum henüz toplamakla meşgulum,bulunduğum yerde sadece bende var bu araçtan, parça bulunması ve fiyat sorunu var,bakalım tek maaşlı bir memur olarak ayakta tutabilecekmiyim?? :) :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri