Mat Gri Frontera

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Playmoon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,080
Ynt: Mat Gri Frontera

Yaklaşık bir ay önce ben de 97 model 2.2 aldım epey uğraştırdı ve halen uğraşmaya devam ediyorum,1500 km cıvarında yol yaptım,bir defa kumda kaldım,4 h de çıktı sorunsuz üstelik lastikler de kum lastiği değil,insana güven veriyor bu araç biraz hantal olabilir ama bence o kadar sorun değil.

Etiketler

Dalgacı' Alıntı:
Yaklaşık bir ay önce ben de 97 model 2.2 aldım epey uğraştırdı ve halen uğraşmaya devam ediyorum,1500 km cıvarında yol yaptım,bir defa kumda kaldım,4 h de çıktı sorunsuz üstelik lastikler de kum lastiği değil,insana güven veriyor bu araç biraz hantal olabilir ama bence o kadar sorun değil.
bakalım benimkide şu an tamircide ön takımları komple değiştiriliyor. Daha sonra motora bir bakım yaptırıcam ve estetik görünüme geçicem.
2 ay kadar önce nerdeyse 10.000 tl ye satıyordum. Sonra aniden vazgeçtim yaptırıp binicem dedim. Ömrüm yettikçe satmayı düşünmüyorum. hatta kasko bile yaptırdım tuzlu oldu ama gözüm arkada kalmıyor. Arabamı seviyorum:smiley:))

Ben de satmayı düşünmüyorum o kadar uğraşıp ettikten sonra uzun süre binerim herhalde,zaten satışı da sıkıntılı zannedersem,her ne kadar iyi bir araç olsa da sürümü çok zayıf.

Playmoon' Alıntı:
bakalım benimkide şu an tamircide ön takımları komple değiştiriliyor. Daha sonra motora bir bakım yaptırıcam ve estetik görünüme geçicem.
2 ay kadar önce nerdeyse 10.000 tl ye satıyordum. Sonra aniden vazgeçtim yaptırıp binicem dedim. Ömrüm yettikçe satmayı düşünmüyorum. hatta kasko bile yaptırdım tuzlu oldu ama gözüm arkada kalmıyor. Arabamı seviyorum:smiley:))

Kardeş kasko kaç TL ye maloldu sakıncası yoksa söyleyebilirmisin ?

Teşekkürler kardeş.97 model baktığım fronterayı kaportacı arkadaşa götürmüştüm baktırmak için boya işi de yapıyorlar 1500TL kadar tutar demişledi bana ufak tefek çürükler de vardı vernikli olacaktı.Verniksiz olması bu kadar fark ediyor sanırım.Baktığım araç motordan sınıfı geçemeyince vazgeçtik almadık.Bu kaplama olayı eğer boyayı gerçekten koruyorsa düşünülebilir.Ruhsatta bir problem çıkarıyor mu acaba yasal olarak ?

vetmederes' Alıntı:
Teşekkürler kardeş.97 model baktığım fronterayı kaportacı arkadaşa götürmüştüm baktırmak için boya işi de yapıyorlar 1500TL kadar tutar demişledi bana ufak tefek çürükler de vardı vernikli olacaktı.Verniksiz olması bu kadar fark ediyor sanırım.Baktığım araç motordan sınıfı geçemeyince vazgeçtik almadık.Bu kaplama olayı eğer boyayı gerçekten koruyorsa düşünülebilir.Ruhsatta bir problem çıkarıyor mu acaba yasal olarak ?

benim araç ruhsatta gri geçiyor ama rengi sarımtrak yani bal rengi gibi onun için heraldi mat koyu gride sıkıntı çıkarmaz. Bildiğim kadarıyla kaplamada olsa rengin ruhsat ile tutması gerekiyor.

slm.opelciler.frontiye her türlü aksesuar yakışır.ve arkadaşlar frontiyi kullanmadan özelliklerini bilmeden yapılan yorumlara kulak asmayın.inanın 2. binek bir araç aldım ama frontiden vaz geçemiyorum.parça sıkıntısı falanda yok.ben ilçede yaşıyorum daha yeni triger seti değiştirdim parçalarda burda bile var.

Ben sıkıntı yaşadığımı açıkca söyleyebilirim, parça gerektiğinde sizinle bağlantıya geçelim o zaman. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR