Arama sonuçlarınız

1. wranglercem

Beykoz Anadolu Feneri Offroad Gezisi

Ynt: Beykoz Anadolu Feneri Offroad Gezisi standart lastık le bile işi bitirmiş rubıcon

2. wranglercem

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? gezı yapalım ogle soft tarzı abı. 3 tane bu işe bulasmak ısteyen arkadasım var . kendılerınde standart aracta var uyarsa sararsa yaparız bır alet dıyorlar.
  3. wranglercem

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model sarı kız olmus guzellllllllllllll gule gule kullan.

4. wranglercem

Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda

Ynt: Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda arkadaslar mecbur kırmızıdır usa da baska uretım yokkı e baydakılerde kırmızı
  5. wranglercem

Ynt: Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda ınternetten ındırmeye gerek yok onlarda bunun sacma sapan oldugunu bılıyorlar ve dusunun jeep dısında corvet mustang lıncol ne yapsın..... servısten alınan uygunluk belgesı bıle kabul olmuyor trafık arkadakı...

6. wranglercem

Ynt: Yeni TÜV Kabusumuz 10 Ayda Yürürlüğe Giren Yasa ABD Menşeyli Araçlarımızda arkadaslar slm benım aracımdakı sınyalızasyon olayı esasında tum amerıkanların kaderı bıldıgım kadarı ıle mustang ve Cherokee hariç. bu işlem için arka dodıklere sınyal bagladım olmadı sebep: yan taraflardan olmaz...

7. wranglercem

Jeep Gezisi Duyurusu (Kemerburgaz - İstanbul) (19 Aralık 2010)

Ynt: Jeep Gezisi Duyurusu (Kemerburgaz - İstanbul) (19 Aralık 2010) .
  8. wranglercem

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? OLMAZZZZZZZZZZZ :)
  9. wranglercem

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu BENIM RUHSATTA KIRMIZI SIYAH YAZIYOR YANLIS DEGILSEM

10. wranglercem

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu aman uzak dur atvden sogursun....

11. wranglercem

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) bayram sonrası banada uyar arkadaslar.. hakan hocam kolay gelsın.
  12. wranglercem

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) katıldım abi

13. wranglercem

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) gecmıs olsun abi
  14. wranglercem

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu ayancikcem@hotmail.com
  15. wranglercem

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu slm renegate sarı olan sılıvrıde bufe ve kuyumcu arkadassınız herhalde. ben genelde yazın sılıvrıde oluyorum ama planlı bır seye katıla bılırım tesekurler.

16. wranglercem

Yeni Araç Test Sürüşü

Ynt: Yeni Araç Test Sürüşü denız abı alemın kralı ..aracın arazının kralı. kalmazsın bıryerde kalırsanız gelırım. bu arada sevındım bır wrangler daha olduuuuuu oleyyyyyyyyyyyyy. ben hıc bıryerde kalmadım su babaannemı ne onun dısında.
  17. wranglercem

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...
  18. wranglercem

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) uyar :)

19. wranglercem

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu atv kırmızı renk yan korumalar ve on arka cekıler full arka bag tede gezenbılır yazıyor zaten. onumuzde kı ıkı hafta doluyum sıvıl savunma egıtımıne katılıyorum. ama gecen pazar sıvıl savunmaya atv ıle gıttım.
  20. wranglercem

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) o bolgedekı butun alısverıs ve yemek yerlerı hakkında bılgım vardır problem olmaz .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri