sanırım yazdıklarınız bütcenize uygun motorlar ilk olarak dimeakardas03' Alıntı:merhaba arkadaşlar atv almak istiyorum ama markalar arasında gidip geliyorum tgb 250 sym 200 kymco 150 arasında kalıyorum sizce hangisi arazi şartlarında daha iyidir.atv yi aldıktan sonra servis konusunda yedek parça konusunda sıkıntı çekmem bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bana lütfen profosyanellerden duymak daha tatmin edicek beni...
wranglercem' Alıntı:bende varım yesılkoyden cem polorıs sportsman
heryere gelebılırım wrangler jeep ve remorkumla..
gercı remorka gerek olmuyor ben atlayıp sılıvrıye gıdıyorum atv le.
atv kırmızı renk yan korumalar ve on arka cekıler full arka bag tede gezenbılır yazıyor zaten.dabl' Alıntı:paslaşalım ozaman bende motorla geliyorum yeşilköyde takılıorum ama bi kere gördüm polaris atv seninkimiydi bilmiyorum neyse bu hafta sonu biyerlere çıkmayı düşünüyoruz arkadaşımla bi planınız varmız szinde
slm renegate sarı olan sılıvrıde bufe ve kuyumcu arkadassınız herhalde. ben genelde yazın sılıvrıde oluyorum ama planlı bır seye katıla bılırım tesekurler.iletken' Alıntı:arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum çünkü uzun zamandır gurubu iş yogunluğu sebebi ile ihmal ettim Yeni baştan kendimi tanıtıyım silivri bölgesindeyız 10 kişilik atv grubuyuz her 15 gunde bır pazar gunlerı birlikte arazıye cıkıyoruz.silivri civarı kıyıköy tarafı (çilingoz karacaköy ormanlı inceyiz magaraları vs) Daha önce buluşalım diyen arkadaşlar oldu bi türlü kısmet olmadı malum yaz gırısıydı sezon sımdı basladı bızım ıcın Gurubumuzda( 3X Polaris 700 - 1X polaris 800- 2X polaris 500- 1Xbombardiar renegede 800 1X keeway 350 1Xmondial 200 1xkanuni 150 ) arkadaşlar gurubumuz herkese açıktır paylaşımı ve yardımlaşmayı seven bi gurubuz katılımlarınızı bekler ıyı bı sezon gecırmanızı dılerım irt no 533 523 68 99