ATV Motor Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dabl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,638

Etiketler

Ynt: ATV Motor Grubu

merhaba arkadaşlar atv almak istiyorum ama markalar arasında gidip geliyorum tgb 250 sym 200 kymco 150 arasında kalıyorum sizce hangisi arazi şartlarında daha iyidir.atv yi aldıktan sonra servis konusunda yedek parça konusunda sıkıntı çekmem bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bana lütfen profosyanellerden duymak daha tatmin edicek beni...

Merhaba,bende ATV yi ilgi alanlarım içine almış durumdayım...Ankara'da etkinlik olursa katılmak isterim...

akardas03' Alıntı:
merhaba arkadaşlar atv almak istiyorum ama markalar arasında gidip geliyorum tgb 250 sym 200 kymco 150 arasında kalıyorum sizce hangisi arazi şartlarında daha iyidir.atv yi aldıktan sonra servis konusunda yedek parça konusunda sıkıntı çekmem bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bana lütfen profosyanellerden duymak daha tatmin edicek beni...
sanırım yazdıklarınız bütcenize uygun motorlar ilk olarak dime

Merhabalar tgb atv kullanıp satan birisi olduğum için tgb yi az çok biliyorum eğer sıfır tgb alıcaksan almanı tavsiye ederim bende 425 cc lik vardı ikinci el aldım biraz sorun çıkardı bana ve vakitsizlikten dolayı sattım ama imkanın varsa 400-425-500 cclik ten aşağı almamanı tavsiye ederim yetmiyo

bende varım yesılkoyden cem polorıs sportsman
heryere gelebılırım wrangler jeep ve remorkumla..
gercı remorka gerek olmuyor ben atlayıp sılıvrıye gıdıyorum atv le.

wranglercem' Alıntı:
bende varım yesılkoyden cem polorıs sportsman
heryere gelebılırım wrangler jeep ve remorkumla..
gercı remorka gerek olmuyor ben atlayıp sılıvrıye gıdıyorum atv le.

paslaşalım ozaman bende motorla geliyorum yeşilköyde takılıorum ama bi kere gördüm polaris atv seninkimiydi bilmiyorum:D neyse bu hafta sonu biyerlere çıkmayı düşünüyoruz arkadaşımla bi planınız varmız szinde

dabl' Alıntı:
paslaşalım ozaman bende motorla geliyorum yeşilköyde takılıorum ama bi kere gördüm polaris atv seninkimiydi bilmiyorum:D neyse bu hafta sonu biyerlere çıkmayı düşünüyoruz arkadaşımla bi planınız varmız szinde
atv kırmızı renk yan korumalar ve on arka cekıler full arka bag tede gezenbılır yazıyor zaten.
onumuzde kı ıkı hafta doluyum sıvıl savunma egıtımıne katılıyorum. ama gecen pazar sıvıl savunmaya atv ıle gıttım.

bu yıl a2 ehliyeti aldım. kısmetse başlangıç serisi bir atv almak istiyorum. 110 cc bile yeter :smiley: kuba 110 lar var onlar güzele benziyor. fiyatları da makul..aracımı satıp suzuki sj alacağım para artarsa da atv almayı düşünüyorum.. off road modellere plaka takılamıyor peki trafikte çevirme pek yaşanıyormu? istanbulda yaşıyorum fakat atv yi memleketim rize ardeşende yazları kullanmayı düşünüyorum. ardeşende çevirme vs olurmu merak ediyorum..sonuçta arada bir de olsa ilçeye gitmek zorunda kalabilirim :smiley:

arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum çünkü uzun zamandır gurubu iş yogunluğu sebebi ile ihmal ettim Yeni baştan kendimi tanıtıyım silivri bölgesindeyız 10 kişilik atv grubuyuz her 15 gunde bır pazar gunlerı birlikte arazıye cıkıyoruz.silivri civarı kıyıköy tarafı (çilingoz karacaköy ormanlı inceyiz magaraları vs) Daha önce buluşalım diyen arkadaşlar oldu bi türlü kısmet olmadı malum yaz gırısıydı sezon sımdı basladı bızım ıcın Gurubumuzda( 3X Polaris 700 - 1X polaris 800- 2X polaris 500- 1Xbombardiar renegede 800 1X keeway 350 1Xmondial 200 1xkanuni 150 ) arkadaşlar gurubumuz herkese açıktır paylaşımı ve yardımlaşmayı seven bi gurubuz katılımlarınızı bekler ıyı bı sezon gecırmanızı dılerım irt no 533 523 68 99

iletken' Alıntı:
arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum çünkü uzun zamandır gurubu iş yogunluğu sebebi ile ihmal ettim Yeni baştan kendimi tanıtıyım silivri bölgesindeyız 10 kişilik atv grubuyuz her 15 gunde bır pazar gunlerı birlikte arazıye cıkıyoruz.silivri civarı kıyıköy tarafı (çilingoz karacaköy ormanlı inceyiz magaraları vs) Daha önce buluşalım diyen arkadaşlar oldu bi türlü kısmet olmadı malum yaz gırısıydı sezon sımdı basladı bızım ıcın Gurubumuzda( 3X Polaris 700 - 1X polaris 800- 2X polaris 500- 1Xbombardiar renegede 800 1X keeway 350 1Xmondial 200 1xkanuni 150 ) arkadaşlar gurubumuz herkese açıktır paylaşımı ve yardımlaşmayı seven bi gurubuz katılımlarınızı bekler ıyı bı sezon gecırmanızı dılerım irt no 533 523 68 99
slm renegate sarı olan sılıvrıde bufe ve kuyumcu arkadassınız herhalde. ben genelde yazın sılıvrıde oluyorum ama planlı bır seye katıla bılırım tesekurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR