Arama sonuçlarınız

1. F

Şairlerin ve Güllerin Ülkesi İran

Ynt: Şairlerin ve Güllerin Ülkesi İran Çok güzel bir gezi ve onun kadar güzel anlatım. Teşekkür ederim Murat Hocam.

2. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Sivrihisar
  3. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Benim yerime bir başkası sorabilir.

4. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Babakale
  5. F

Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Tekrar tebrik ederim Serdar Bey, yazınızı üçücü kez okudum, kaçırdığım bir şey olmasın diye. Yaşadığınız gerginliği hissettim desem yeridir. Genel olarak geçtiğiniz ülkelerdeki din yapısı nasıldı? Müslüman, hristiyan ya da yerel dinler? Bunu şu yüzden...

6. F

Pedalla Kıbrıs - Akdeniz - Ege 3021 km. 61 gün

Ynt: Pedalla Kıbrıs - Akdeniz - Ege 3021 km. 61 gün 3020 km. İçimde sadece "Vay be!" demek geliyor. Dile kolay. Gerçekten tebrik ederim.

7. F

Torosfest 2009 / 1900 km.

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Dağlarına bahar gelmiş memleketimin. Çok güzel fotoğraflar. Nefis bir seyahat olmuş. Sormak istediğim, bu barajın ya da gölün adı nedir? Yazıda göremedim.
  8. F

Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz?

Ynt: Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz? Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok faydalı oldu.
  9. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ayvalık adalarından birinin üzerinde de böyle bir kilise vardı ama o da deniz kıyısında değildi.

10. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Sanki güney taraflarında böyle bir yer hatırlıyor gibiyim ama tam yerini bilemiyorum.

11. F

Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz?

Arkadaşlar, 19-21 haziranda yapılacak festivalimizde kullanmak için bu tarz bir çardak almayı düşünüyorum. Güneşin altında pişmek istemiyorum. :) Fiyatı çok uygun 40 lira. Yere sabitlenmesine rağmen en ufak bir rüzgarda sıkıntı yaratabilir diye tereddüt ettim. Araçla taşıyacağım için ağırlığı...
  12. F

Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali Serdar Bey öncelikle çok güzel seyahat yaptığınız için sizi tebrik ederim. Ayrıca, fotoğrafları yayınlayan gezi sitesinin adını özelden gönderebilir misiniz? Merak ettim doğrusu.

13. F

Sömürgeciliğin 'Çevrecilik' Hali!

Ynt: Sömürgeciliğin 'Çevrecilik' Hali! Vahşi kapitalizm herşeyi paraya çevirmesini o kadar güzel beceriyor ki...
  14. F

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Silahlı Kuvvetler, emniyet ve yargı mensupları ile kanunlarında kısıtlama olan memurlar derneklere üye olamıyor, ya da üye olsa da yönetim kurulunda görev alamıyor. Her memur üye olmadan önce kendi mevzuatına bir göz atmalı. Ben...
  15. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Patara diyenler kazandı. :)

16. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Maalesef değil. Türkiye'nin en uzun kumsalı ya da kumsallarından biri.
  17. F

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009) Havalar da çok güzel gidiyor, hala bahar yaşıyoruz. Güzel olurdu katılmak ama Zerrincim, 7 haziranda bir arkadaşımızın düğünü var o yüzden gelemeyeceğim. Hep merak ederdim Kazan'daki fosil yataklarını, daha önce de...
  18. F

İki Katlı Otobüsten Yapılan Karavanlar

Ynt: İki Katlı Otobüsten Yapılan Karavanlar Yahu bu herhalde benim evimden daha geniştir. :)

19. F

Yıl : 1941....

Ynt: Yıl : 1941.... Tek kelimeyle, "İnanılmaz!"
  20. F

Bir Milyon Ermeni 1917' de Kuzeye Göç Etti

Ynt: Bir Milyon Ermeni 1917' de Kuzeye Göç Etti Değişimi kastetmiş olabilir. Obama seçim öncesi propogandasını değişim üzerine kurmuştu. Siz de biraz değişin demek istemiş olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri