Arama sonuçlarınız

1. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Küçükkuyu

2. F

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Arkadaşlar mesajımızı hatırlayalım lütfen. :)
  3. F

Uçak Bileti Skyeurope

Ynt: Uçak Bileti Skyeurope Bratislava'ya yine Sabiha Gökçen'den Myair uçuyor. Alttaki başlığa da biz göz atabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=611.0

4. F

Uçak Bileti Skyeurope

Ynt: Uçak Bileti Skyeurope Konuyla ilgili değil ama bir süredir Skyeurope'un iflas edeceğine dair haberler vardı. Airporthaber ve UlaşımOnline sitelerinden iki haber. Havacılık haberlerini takip ederim düzenli olarak. ---------------------------------------------------------- Slovak...
  5. F

Uçak Bileti Skyeurope

Ynt: Uçak Bileti Skyeurope Sanırım bu konuda bilgisi olan yok.

6. F

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Keneyle ilgili bugünkü Hürriyet gazetesinde Aysel ALP'in bir röportajını okudum. Kene aşısı neden Türkiye'de üretilmiyor? Dünya, Domuz Gribi ile boğuşurken Türkiye'de her hafta birkaç kişi, Kırım Kongo'dan hayatını kaybediyor. Peki bu...

7. F

Etkinlik Yaptığımız Yöreye Ne Kadar Katkımız Oluyor?

Ynt: Etkinlik yaptığımız yöreye ne kadar katkımız oluyor? Güzel bir konuya değinmişsiniz. Ben ve bazı arkadaşlarım alışverişlerimizi Kaynaşlı'dan yaptık. Bu konu yönetici arkadaşlar arasında da konuşuldu ve bundan sonra yapılacak festivallerde yöre esnafıyla konuşulup, festival alanında stand...
  8. F

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Kesinlikle başta Neriman Hanım olmak üzere Funda ve Ayça'nın hakkını ödeyemeyiz. Gerçekten teşekkürler. Biz o koşuşturmada, yorgunluktan yemek yapamaz aç kalırdık. :) Tabi demlediğiniz çayları da unutmamak gerek.
  9. F

Artvin Kafkasör Şenlikleri (25-28 Haziran 2009)

Ynt: Artvin Kafkasör Şenlikleri (25-28 Haziran 2009) Yaklaşık 9 yıl önce, üniversitede okurken bir arkadaşımızın daveti üzerine gitmiştik. Ne büyük keyifti. :)

10. F

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Ömer Bey, zannedersem yanlış bilgi vermemek için arkadaşlar cevap vermemişlerdir diye tahmin ediyorum. Yanılmıyorsam stikırlardan elimizde kalmadı. Tekrar bastırılması gerekiyor. Tshirt konusunda ise yakında arkadaşlar...

11. F

Biz Adını Koyamadık, Onlarda Mahallesi Var

Ynt: Biz Adını Koyamadık, Onlarda Mahallesi Var Yazıdaki düşünceye hak vermekle birilikte şu hususu da gözden kaçırmamakta yarar var. Yurtdışında yaşanılan yüzerevler, yazlıktan ziyade asıl ev olarak kullanılıyor. En azından benim İngiltere'de gördüğüm tekne evler bu şekildeydi ve şehirlerde...
  12. F

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Arkadaşlar daha önce açılan bir avcılık başlığında yaşanan ve hakaretleşmeye varan tatsız bir tartışma neticesinde başlığı kaldırmak zorunda kalmıştık. Bu nedenle atıcılık konusunda başlık açılması bizi biraz kaygılandırdı. Sizden ricamız, konunun mümkün olduğunca, avcılıktan...

13. F

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Kamp ateşi yakılmasını ben de çok isteyenlerdenim. Ateş başı muhabbeti olmadan kampın tadı çıkmıyor.:) Ancak yangın mevsimine girilmiş olması nedeniyle açık ateş yakılması yasaklandı. Bundan daha ötesi bizi en çok...
  14. F

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Yarım saat önce eve girdim. Yorgunluktan yolu nasıl bitirdim hatırlamıyorum. Bütün ayakkabılarım vıcık vıcık çamur ve ıslak. :) Kıyafetlerimi ise sormayın. :) 5 gündür dağbaşında koşuşturmaktan ayaklarımın altı şişmiş...
  15. F

Outlet (Seri Sonu) Mağazalarda Satılan Ürünler

Outlet (serisonu) amacı nedir? Dün Ankara'da adı outlet olan iki alışveriş merkezine gittim. Birçok mağazayı dolaştım. Ancak, hiçbirinde doğru dürüst seri sonu ürün yok. Benim bildiğim seri sonu ürünler, sezonu geçtikten sonra elde kalıp satılmayan ürünlerdir. Ama girdiğim bütün mağazalar...

16. F

Kısa Geziler; Tire (27-30 Ekim 2008)

Ynt: Kısa Geziler; Tire (27-30 Ekim 2008) Tire pazarı sadece bölgenin değil, Türkiye'nin en büyük pazarlarından biri diye duymuştum, bir Tireli arkadaşımdan. 5000'den fazla tezgah kurulurmuş. Doğru mudur?
  17. F

İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool)

Ynt: İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool) Teşekür ederim. Biraz ihmal ettim. Yakında kalanları da yükleyeceğim.
  18. F

Düğünden Gelen Gelin-Damata Evlenme Cüzdanı

Ynt: Düğünden Gelen Gelin-Damata Evlenme Cüzdanı Söyleyecek hiçbir lafım yok..

19. F

Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz?

Ynt: Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz? Evet doğru. Yalnız, 100 lira olan benim aldığımdan. Açılıp kapanan tenteler 189 liraydı.
  20. F

Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz?

Ynt: Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz? Evet, o benim de aklıma geldi. Zorunlu olmadıkça yan duvarları kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü, sadece dört yerden sabitlemesi var. Onlar da çok güçlü değil. Bir de çok büyük olduğu için fazla güçlü olmayan bir rüzgarda bile sıkıntı yaratabilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri