Uçak Bileti Skyeurope

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiraskin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,017

emiraskin

Ana Kamp
Yer
Samsun
Web
www.aroundtogether.com
selam arkadaşlar ben skyeuropedan biraz önce bilet almak için girişte bulundum istanbul kalkış bilet almak için kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra site tekrardan
refund ot credit card yazılı vede altında € cinsinden miktar girilcek bölüm çıkıyor(47 yazısını ben girdim resme normalde 0 yazıyo ) neden böle bi sorunla karşılaştım başka ülkeden gönüş biletimi aldığımda böle bi sorun olmadı istanbul kalkışbi bilette böle bişey yapıyor :-\ :-\ :-\ vede pasaport numaramızı girerken başında ki TR-T kısmıdıda yazcakmıyız ..... skyeurope den bilet alan varsa acil yardım etsin lütfennn

Etiketler

Ynt: Uçak Bileti Skyeurope

yok galiba dünden beri en az 10 kez denedim almayı bilet hep aynı yerde bu sorunla karşılaşıyorum. sadece istanbul kalkışlı uçuşta böle bi sorun veriyo ne demek istediğini ne yazcağımıda anlamadım.

Dönüş bileti var gidiş yokk ;D ;D ;D

Konuyla ilgili değil ama bir süredir Skyeurope'un iflas edeceğine dair haberler vardı. Airporthaber ve UlaşımOnline sitelerinden iki haber. Havacılık haberlerini takip ederim düzenli olarak.

----------------------------------------------------------

Slovak SkyEurope Havayoları iflas etti

Avrupa pazarında çalışan ucuzcu havayolu şirketlerinden Slovak SkyEurope iflas etti. Borsaya da açık olan şirketin iflas başvurusunda bulunduğu belirtiliyor. Şirket mahkemeden, yeniden yapılanana kadar borçlarının dondurulması da talep etti.

Devam eden uçuş planlarında bir değişiklik olmayacağını belirten şirket yetkililerinden Jason Bitter, yeniden yapılanma süreci içinde varolan yükümlülüklerin de yerine getirileceğini vurguladı.

Geçtiğimiz çeyrekte 15 milyon avro zarar açıklayan Bratislava merkezli şirketin Çek Cumhuriyeti ve Avusturya’da da operasyon merkezleri bulunuyor. Avusturyalı girişimciler tarafından 2001 yılında kurulan SkyEurope’nin 100 milyon avrodan fazla borcu olduğu da belirtiliyor.

Son bir yılda 3 milyondan fazla yolcu taşıyan SkyEurope'un, bu yazki programında, 16 ülkede 33 destinasyona 55 uçuş hattı bulunuyordu.

Kaynak : www.UlasimOnline.com

Skyeurope Erteleme Talep Etti

Avrupa Pazarında çalışan ucuzcu havayolu şirketlerinden Slovak Skyeurope, uçak firmalarına olan borçlarından dolayı beklenmedik bir hacizle karşı karşıya kalmamak için mahkemeye başvurarak borçlarının yeniden yapılanmasını ve bu süre içinde iflasının ertelenmesini istedi.

Skyeurope'un Türkiye uçuşlarının devam ettiğini şirketi havameydanı ve diğer birimlere ödemesinde herhangi bir sorun olmadığını belirten Fikret Gürbüz, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından yapılan seferlerin aksamadan devam ettiğini söyledi.

Skyeurope yetkililerinden Jason Bitter, yapılan işlemin şitketin borçlarının yeniden yapılandırılmasına yönelik olduğunu belirterek iflas erteleme talebinde bulunarak varolan yükünlülüklerini yerine getirmek istediklerini söyledi.

Kaynak : www.airporthaber.com

--------------------------------------------------------

Ha sakın bu haberleri verdim diye yanlış anlamayın. Sizin konunuzla çok alakalı değil ama bilginiz olsun istedim.

evet bende dün biraz araştırdım bu iflas bilgilerine ulaştım :-[ peki budapeşte ye yada bratislavya başka uygun yoldan nasıl gidilir bilgisi olan var mııııı ???

Bratislava'ya yine Sabiha Gökçen'den Myair uçuyor. Alttaki başlığa da biz göz atabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=611.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR