Arama sonuçlarınız

1. F

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009) Teşekkürler Abi teklifin için. Ancak, yarın eve perdeci gelecek, mobilyacı gelecek, avizeci gelecek, temizlikçi gelecek... Gelecek oğlu gelecek. :) Evde olmam lazım. Keşke ayrılabilsem.

2. F

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009) Çok güzel olurdu, ben de katılmak isterdim. Lakin ev taşımayla uğraşacağım.
  3. F

Arkadaşımız Bâli Emrah Biçer' in (focus) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Bâli Emrah Biçer' in (focus) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim arkadaşlar. :) Başlık altlarda kaldığı için yeni gördüm, kusura bakmayın.

4. F

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Hepimiz büyük ya da küçük organizasyonların içinde bulunabiliyoruz. Tüm organizasyonlarda elbetteki eksikler, hatalar olabilir. Bunları anlayışla karşılamak ve birbirimize destek olmak hepimizin önceliği olmalıdır...
  5. F

3.700 Yıl Önceki Hitit Çalgılarıyla Konser

Ynt: 3.700 Yıl Önceki Hitit Çalgılarıyla Konser Geçtiğimiz cumartesi akşamı konseri izleme ve Oğuz Bey'i tebrik etme şansını bulduk. Şans diyorum çünkü, kendi alanlarında en iyi olan birçok ülkeden müzisyeni içinde barındıran bir orkestra kurmak ve konser vermek hiç de kolay bir iş değil. Oğuz...

6. F

Siyah-Beyaz Fotoğraf Malzemeleri

Arkadaşlar evimi taşımam ve uzun zamandır kullanmamam nedeniyle elimde bulunan siyah-beyaz fotoğraf malzemelerini isteyene ÜCRETSİZ olarak vermeyi düşünüyorum. Ankara dışından isteyenlar için kargo ücreti size aittir. - 3 kutu Tura 8.9x12.7 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (her bir kutuda 100 adet...

7. F

Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :) Katılım Listemiz: 1 - Alfonse 2 - Ferdane Gül 3- Işıl Bayrak 4- Ömer Günay 5- B. Emrah Biçer 6- Sibel Bağlı
  8. F

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Şimdiden hayırlı olsun Erhan Bey, güle güle kullanın.
  9. F

Kanapiçe Koyu Olayı

Ynt: Kanapiçe Koyu Olayı Gurur verici ve bir o kadar da düşündürücü bir hikaye.

10. F

Ankara Resim Günleri

ANKARA RESİM GÜNLERİ BAŞLIYOR! Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce başlatılan “Ankara Resim Günleri” Projesi, resim dalında eğitim gören öğrencileri teşvik etmek, kamusal alanda sanatsal üretim sürecini halka tanıtmak, kent kültürünü zenginleştirmek ve sanatçı...

11. F

Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum

Ynt: Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum Yo çok da kabus gibi değil. :) Sabah elçiliğe başvurduğunuzda öğleden sonra pasaportunuzu alıyorsunuz ya da size Türkiye'ye dönüş için seyahat belgesi düzenliyorlar. Sanırım Barselona'daki Türkiye Başkonsolosluğu da faaliyete geçmiş, aksi takdirde...
  12. F

Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009) Etkinlik fotoları için, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39321.0

13. F

Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum

Ynt: Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum Barselona konusunda kötü bir tecrübeye sahip olarak, en önemli tavsiyem eşyalarınıza çok dikkat edin. Zira hırsızlık oldukça fazla. Çantalarınız her daim gözünüzün önünde olsun. Ben daha Barselona'ya ineli bir saat olmamıştı, ilk karşılamayı bir hırsız...
  14. F

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Orası kesin. Ama işyeri yemeğine amirler de geliyorsa iş farklı bir boyuta taşınıyor. ;D Anladın sen onu.
  15. F

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Aynı gün işyerimin iftar yemeği olduğu için maalesef katılamayacağım. :(

16. F

Varan Turizm

Ynt: Varan Turizm Son zamanlarda bir çok marka -özellikle kaliteli olarak bildiğimiz markalar- bir alt marka çıkararak diğer firmalarla rekabet etmeye çalışıyor. Sizin olayınızda da olduğu gibi Varan Turizm'in kalitesine, hizmetine güvenerek bu firmadan -belki diğer firmalara göre daha fazla...
  17. F

Ankara' da Volvo Kandırmacası

Ynt: Ankara' da Volvo Kandırmacası Tüketici Derneklerini araya koymanıza gerek yok. Bir dilekçe ile doğrudan Tüketici MAhkemesinde dava açabilirsiniz. Dilekçede, adınız, adresiniz, kimlik numaranız, şirketin ünvanı, adresi gibi bilgileri yazdıktan sonra basit bir şekilde olayı anlatın. Tabi...
  18. F

Michael Jackson Otopsi Resimi

Ynt: Michael Jackson Otopsi Resimi Bu foto ya da resim gazetlerde de yer aldı. Vermiş olduğunuz bilgilere dayanılarak yapılmış bir illüstrasyon.

19. F

Aprilia Caponord ile Solo Kırıkkale Gezisi

Ynt: Aprilia Caponord ile Solo Kırıkkale Gezisi Böyle, insanın kafasına esip de yaptığı gezileri çok seviyorum. Heyecanı bir başka oluyor. :)
  20. F

Yolcu Uçakları

Ynt: Yolcu Uçakları Thai Airways'în fotoğrafı business class, diğer fotolar first class. First class THY'ye daha yeni geldi. First classta uçmak için sağlam fiyatları gözden çıkarmak gerekiyor. Örneğin THY'nin Amerika uçuşlarında business class fiyatı 6000 tl civarındaydı, varın first classı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri