Aktan Andre VARLI
Yeni Üye
Mayıs ayında ARKAS Otomotivden 2009 model dizel s40 prime aldım. Bana verilen arac bilgi formunda aracın MP3 caldıgı yazıyordu. Arac bana teslim edildiğinde her yeri çizikler içindeydi, deri kaplı vites kolu yoktu, camları aynen 1980 model anadol aracta oldugu gibi ki onda bile bu kadar ses yoktu, en kucuk bir cukura girdiğimde cam kırılmış gibi ses geliyodu(halende geliyor). Arac ta mp3 calma özelliğinin bulunmadığını aracı satın aldığım ARKAS otomotivdeki hicbir yetkili bilmiyordu hatta ikinci müdürü kendi arabasında bulunan CD leri deneyerek(audio CD si) aracın mp3 çaldığını kanıtlamaya çalıştı. deri kol 1 ay kadar sonra yerine takıldı, çizikler için yarım yamalak boya koruma yapıldı ancak 1 sene süreceği söylenen koruma 1 ay bile sürmeden kayboldu gitti, kendilerini dava edeceğimi söyledikten sonra kaucuk paspas ve bluetooth kiti verdiler. Ancak şu bir gercekki 0 km aracıma neden tornavida değdirteyim ben. neden bluetooth kiti takmak icin birsürü yerleri sökülsün aracın ki bu kiti monte eden kişiyede ben öğrettim bu kiti nasıl çalıştıracağını. sonuc olarak Ankara da ÖTV indirimi ile ARKAS otomotivden arac alan herkesin S40 prime modelinin mp3 calma özelliğinin bulunmadığını ancak bu varmış gibi sattıklarını bilmeleri gerekir diye düşünüyorum.