Ankara' da Volvo Kandırmacası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aktan Andre VARLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,489

Aktan Andre VARLI

Yeni Üye
Yer
Ankara
Mayıs ayında ARKAS Otomotivden 2009 model dizel s40 prime aldım. Bana verilen arac bilgi formunda aracın MP3 caldıgı yazıyordu. Arac bana teslim edildiğinde her yeri çizikler içindeydi, deri kaplı vites kolu yoktu, camları aynen 1980 model anadol aracta oldugu gibi ki onda bile bu kadar ses yoktu, en kucuk bir cukura girdiğimde cam kırılmış gibi ses geliyodu(halende geliyor). Arac ta mp3 calma özelliğinin bulunmadığını aracı satın aldığım ARKAS otomotivdeki hicbir yetkili bilmiyordu hatta ikinci müdürü kendi arabasında bulunan CD leri deneyerek(audio CD si) aracın mp3 çaldığını kanıtlamaya çalıştı. deri kol 1 ay kadar sonra yerine takıldı, çizikler için yarım yamalak boya koruma yapıldı ancak 1 sene süreceği söylenen koruma 1 ay bile sürmeden kayboldu gitti, kendilerini dava edeceğimi söyledikten sonra kaucuk paspas ve bluetooth kiti verdiler. Ancak şu bir gercekki 0 km aracıma neden tornavida değdirteyim ben. neden bluetooth kiti takmak icin birsürü yerleri sökülsün aracın ki bu kiti monte eden kişiyede ben öğrettim bu kiti nasıl çalıştıracağını. sonuc olarak Ankara da ÖTV indirimi ile ARKAS otomotivden arac alan herkesin S40 prime modelinin mp3 calma özelliğinin bulunmadığını ancak bu varmış gibi sattıklarını bilmeleri gerekir diye düşünüyorum.

Etiketler
Ynt: Ankara' da Volvo Kandırmacası

Hani bence mp3 çalmasından daha önemli bir şey olarak, çizik içinde olan bir aracı neden teslim aldınız ki? ???

Ali.solak bey öncelikle uygun bir Bölüm başlığında sizi tanıyalım

Yapmanız gereken hakkınzı adalete teslim ederek olacakları beklemek
aksi halde burda karalamaya devam ederseniz haklıyken haksız duruma düşersiniz

Çizkler nedeni ile özel indirimler uyguladılar mı, ben öyle yaptıklarını düşünüyorum..

ceranus' Alıntı:
Çizkler nedeni ile özel indirimler uyguladılar mı, ben öyle yaptıklarını düşünüyorum..

Evet bu işleme "nefaset indirimi" deniliyor, genellikle uygulanır. Müşterinin memnun olması açısından da indirimin yanı sıra boya koruma, kauçuk paspas ya da yakıt hediyesi gibi hediyeler verilir. Eski bir otomotiv çalışanıyım ve büyük firmalar hep böyle yapar. Arkas da sonuçta büyük bir şirkettir. Eski Volan'ın kendisine yaptırdığı binayla birlikte Volvo'nun Ankara'daki bayiliğini almıştır.

Ne bir özel indirim nede başka birsey.. kaucuk paspası herkese vermediklerini soylediler sadece ciziklerden dolayı vermişler güya.. cizik aracı teslim alma konusuna gelince, arac kırmızı ve teslim aldığım yerde autowax a girmişti teslim alınırken arac nerdeyse karanlık bir ortamda verildi. aksam alısveriş merkezinin garajına girince bir sürü ışık altında farkettim olayı..

Peki o zaman tüketici dernekleri vasıtası ile arayın hakkınızı. Aracın karanlık yerde teslimatının yapılması sizin açınızdan haklı bir gerekçedir.

Tüketici Derneklerini araya koymanıza gerek yok. Bir dilekçe ile doğrudan Tüketici MAhkemesinde dava açabilirsiniz. Dilekçede, adınız, adresiniz, kimlik numaranız, şirketin ünvanı, adresi gibi bilgileri yazdıktan sonra basit bir şekilde olayı anlatın. Tabi dilekçenize faturanın bir örneğini de ekleyin. Tüketici Mahkemesine başvurular ücretsiz olduğundan herhangi bir harç da ödemezsiniz. İsterseniz bir avukata danışarak ya da vekalet vererek de bu işlemleri yapabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri