Arama sonuçlarınız

1. OR

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Update 1: Alışveriş listemi Temmuz 28, saat 16:28'de "info@salefashion.com" adresine göndermiştim. 24-48 saat içerisinde bana dönmelerini bekliyorum. Halen herhangibir dönüş olmadı ve 48 saatin dolmasına 1 saat 40 dakika var. Bu süre...

2. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Umarım gelmez. Henüz hiçbir ödeme yapmadım ve maliyet düşündüğümden fazla çıkarsa siparişi iptal etme şansım var. Ama bu maceram bize iki şeyi sistematik bir şekilde test etme imkanı veriyor: 1) Bahsettiğim sitenin böyle bir hizmeti...
  3. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Tüm gelişmeleri adım adım bütün açıklığıyla burada sizlerle paylaşacağım. Şimdilik yeni bir gelişme yok. Aslında bana fiyat sunumunda sanki biraz geciktiler gibime geliyor. Orhan

4. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Şu linkte (http://www.salefashion.com/amerikadan.htm) verilen açıklamalara bakılırsa gümrük vs dahil herşey fiyatlara dahil edilip fiyat sunuluyor. Siz fiyatı kabul ederseniz onlar işleme başlıyorlar. Sonrasında size düşen evde...
  5. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Merhaba Talha Bey Dediğiniz gibi bu ürünlerin bir kısmı ülkemizde de var. Ben de en az bu kadar malzemeyi buradan aldım. Ancak bazı üzünlerde gerçekten anlam veremediğim kadar fiyat farkı var. Yani cidden kazıklanmış dugusuna...

6. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Artık bu siparişi verdim. Sonrakilerde uğrarım. Bigi alabilmek çok önemli. Aslında detaylı bilgi alabileceğim bir yer bulabilseydim belki de bu işe kalkışmazdım. Neyse sonucu göreceğiz. Orhan

7. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Bunu ise başka bir yolla getiriyorum. Zaten yeni çıktı halen Amazonda yok.
  8. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek ve diğerleri
  9. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Birkaç ürün daha

10. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Bunlarda sipariş ettiğim bazı ürünler

11. OR

Merhaba arkadaşlar Ben ve eşim kampçılık/trekking gibi faaliyetlere yeni yeni başlıyoruz. Uzun bir süredir kendim ve eşim için malzeme bakıyor ve çok sayıda web sayfası dolaşarak bu konudaki yorumları okuyorum. Az çok alınacak malzemeleler ve özellikleri hakkında bilgilendik. Bazı malzemeleri...
  12. OR

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu Merhaba Murat Bey Dediğiniz gibi bu konularda çok tercübesizim, ama yaklaşık 2 yıldır sağımda solumda gördüğüm tüm 2000-3000'lik dağlara günübirlik olarak çıktım. Amacım dağcılık değil. Malzeme kullanmadan ve sadece yürünerek çıkılabilecek yerlere kadar gidiyorum. Buralara...

13. OR

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu Bu da çıktığımız yer
  14. OR

Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları

Ynt: Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları Dekstrokardiye eşlik eden diğer önemli bir doğumsal kalp sorununuz yoksa mitral yetmezlik için yıllık kontrollere gitmeniz yeterli olur sanırım. Dektrokardi için zaten yapacağımız bir şey yok ve size bir sorunda çıkarmaz. Orhan
  15. OR

Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları

Ynt: Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları Merhaba arkadaşlar, Ben kardiyoloğum ve aynı zamanda bir doğa düşkünüyüm. Sürekli bu sayfalarda dolaşıyorum. Sizlerden doğa ve doğa sporları ile ilgili çok faydalı bilgiler edindiğimi söyleyebilirim. Çok fazla yazmasam da bu konuda kısa bir yorum...

16. OR

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu Birkaç resim daha
  17. OR

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu Bunlarda seçilmiş birkaç resim.
  18. OR

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu Herkese Merhaba Sayfanızı tesadüfen farkettim ve 1-2 aydır yazılarınzı okuyorum. Kaçkar konusunu görünce 2008 yılında buraya yaptığım geziden bir iki anımı sizlerle paylaşmak isterim. Eşimle Karadeniz tarafını görelim dedik. Hiç bir plan yapmadık ve ilk kez gidiyoruz. Arabayla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR