Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz az bile söylemişsiniz. Gerçekten göl ve etrafı çöp dolu. Ama bu sorun ülkemizdeki her yer için geçerli. Yolu varsa kısaca insanlar kolay ulaşabiliyorsa her yer bu durumda. Ben artık araba ile gidilen yani kolay ulaşılan hiçbir yerde kamp kurmuyorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Doğada tek başına kalmayı ve bu tür faaliyetlerde (hayatta kalma pratiği) bulunmayı seven biriyim. Her yıl yaklaşık 10 günümü Beyaz Su yaylası, Gorgit yaylası, Camili arasındaki bölgede geçiririm (Macahel vadisi). Tek başına o ormanlarda kalmanız biraz zor. Zaten genel olarak Karadeniz...
Pokut yaylası Karadeniz’in en güzel yaylalarından biri. Yaylanın sahipleri mi desem yoksa yerlileri mi desem çok da kibar insanlar değiller. Kendilerince doğayı korumak istiyorlar (bence öyle değil) ama yöntemleri yanlış. Her yerde onu yapma bunu yapma levhası var. Hatta levhalara uyun levhası...
İşlev bakımından en iyisi aracın kendi orijinal lastik ebadıdır. NOKTA. Bende de Hilux 2016 var. ARB yükseltme kiti (Old Man Emu) ve offroad ön tampon (TJM) taktırdım. Araba biraz yükselince görüntüyü beğenmediğim için arayış içine girdim. Sizin yaptığınız gibi günlerce araştırdım, sağa sola...
Merhaba Arkadaşlar,
Her sene en az bir kez Doğu Karadeniz bölgesine gideriz. Artvin/Rize bölgesinde neredeyse yürüyerek gezmediğimiz yer kalmadı. Bu sene bir farklılık yapmak istedik ve yaptığımız gezi sırasında birkaç bölgede drone çekimi yaptık. Bunlardan birini sizinle paylaşmak istedim...
Tebrikler. Bir drone kullanıcısı olarak çekim tekniğinizi de beğendim. Kullandığınız dronun modeli neydi? Ben de o yörede drone çekimi yapmayı planlıyorum. O nedenle bir iki sorum olacak. Drone ile bağlantı sorunu veya dronu kontrol etmekte zorlandığınız durumlar oldu mu? Bazı yerlerde araya...
Ynt: Kaçkar Turu
Teşekkürler
Bu kez daha planlı ve hazırlıklı gelmeyi düşünüyoruz. Bahar gelsin, şu ayağım iyileşsin kendimi hemen oralar atmayı
düşünüyorum.
Orhan
Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek
Bu başlıkta anlattığım şekilde iki kez alışveriş yaptım. İlk alışveriş listemde Gerber LMF II Infantry bıçak vardı ve evime kadar geldi. Hiç gıda ürünü sipariş etmedim bu nedenle bu soruya cevap veremiyeceğim. Zaten bu konunun ilk...
Bende uzun süre US'te yaşadım, bahsettiğiniz şeyleri iyi biliyorum. Aldığım ürünlerin hepsi paketi açılmamış ürünler. Onlara bu durumu sordum ve bana hepsini sizin verdiğiniz adresten (Amazon) alıyoruz dediler. İlk alışverişim 14 gün...
Ben onlara Amazon'dan alışvereriş sepetine attığım ürünlerin listesini yolladım. Basitçe listeyi copy/paste yaptım ve e-mail ile onlara gönderdim. O listede her ürünün tüm detayları var. Siparişi onlar veriyorlar ben vermedim. Onlar...
Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?
Bilgi için teşekkürler
5.yöntem biraz yorar ama başarı şansı en yüksek olan yöntem gibi görünüyor.
7.yöntem için şimdi başlarsam 2200 yılında ancak işe yarar bir şey çıkarırım sanıırm ;).
Orhan
Ynt: 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?
Benim için bu kıtlık ortamında herşey işi görür. Ayrıca bu çok güzel görünüyor. Hem 3 boyutlu, hem de 10 metrelik eşyükselti eğrileri var. Nereden temin edebiliriz. Türkiye'nin tamamını kapsayan bir hartita mı yoksa sadece Hasandağı için...