Arama sonuçlarınız

1. V

Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Unutmadan ; Araçlarımın sürekli olarak akaryakıt aldığı, anlaşmalı çalıştığım akaryakıt firmasının sahibi konu ile ilgili olarak ilk adımı attı. Başlangıç için iyi bir miktar sağlandı. İş arkadaşlarım da çok gönüllü...

2. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Tüm mesaj sahibi arkadaşlara teşekkür ederim. Size kısaca bir açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum. Bu arkadaşımız emekli bir memur çocuğu. Çok da değer verdiğim, insan olarak da çok iyi, yaşam dolu bir arkadaşım...
  3. V

Ynt: Genç Bir Arkadaşımızı Akülü Tekerlekli Sandalyesine Kavuşturalım Bize yakışan da budur. Çok sevindim arkadaşlar. İster hesap numarası, isterse aramızda toplayarak halledebiliriz. Amaç için araç ne olursa olsun, çok da önemli değil. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Sizce nasıl yapalım...

4. V

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Arkadaşlar, İzmir grubu olarak hassasiyet göstereceğinizi düşündüğüm bir konu : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43985.new#new Hadi bakalım İzmir, neler yapabiliriz?
  5. V

Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum ilçede henüz çok genç bir arkadaşımız var. Off road sporlarına çok meraklı, sosyal ve gayet sempatik bir arkadaşımız. Fırsat buldukça beraber geziyoruz, gezilere getimeye de çalışıcam bundan sonrasında. Fakat bu kız kardeşimiz engelli. Bacakları doğuştan felçli...

6. V

Mazda B-2500

Ynt: Mazda B-2500 merhaba.. sanırım dodik arıyorsunuz. yetkili servislerden temin edebilir ya da internet vasıtasıyla arayabilirsiniz. ford ranger ile de aynı parçalar uyum sağlayacaktır. fakat bildiğim kadarıyla dodikler biraz pahalı.. kolay gelsin.

7. V

Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?..

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. Aynı araçtan bende de vardı. Bu sesin kaynağı ayna-mahruti dişlisi. Şöyleki ; bu ses geliyordu ve ben onu çok fazla takmıyordum. sonra bir gün başka bir sebeple, tamamen kendi hatam ile diferansiyeli dağıttım. ayna-mahruti komple yenilendi. ve bu...
  8. V

Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin Sağolasın Özgür'üm. Bu aracı satıyorum diye gezilere gelmeyeceğim diye bir şey söz konusu değil :) Bende bi tane daha arazi keçisi var unutma :)
  9. V

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Burhan amca sağol. İş değişikliği değil de, statü değişikliği diyelim. Personelimizde de 4x4 olunca 3 adet 4x4 araca gerek kalmadı. Birini küçültücez. Bu tercihi de ben yaptım. Yakıt açısından daha ekonomik bir araçla değiştiricem. Hayırlısı diyelim.

10. V

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Herkese merhaba.. Grip sebebiyle 3-4 gündür iptal olmama rağmen, yeni yeni ayağa kalktım :( Herkesin bayramını kutluyorum. Serkan aracın hayırlı olsun. Çok sevindim. Bu arada ben de aracımı satmaya karar verdim. Kangoo ya da buna benzer bir araçla takas da...

11. V

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin Güncel.
  12. V

Eski Kasa L200?

Ynt: Eski Kasa L200? merhaba. ben izmir, istanbul ve manisa olmak üzere 3 büyük ilde de bu aracı kullandım, hem de manuel vites. samimi söylüyorum, park yeri haricinde hiçbir sıkıntısı yok. hatta otomobile göre daha rahat. en azından yol vermek istemeyenler, cüsseyi görünce epey bi kibar...

13. V

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 Ben de Mitsubishi L200, ortağımda da sizin aracınızın aynısı var. Benimki 2003 model ve 205 bin km'de. Nissan 2004 model ve o da 200 bin km'de. Fakat bir fark var, arabalarımızı ikimiz de aynı anda aldık, aldığımızda ikimizinki de 100 bin km üzeriydi. Ve o araç 150 bn...
  14. V

l 200 için tavsiye bekliyorum..

Ynt: l 200 için tavsiye bekliyorum.. merhaba.. eski kasa 2003 manuel 4x4 var bende. sorularınızı seve seve yanıtlarım. ben de istemeden de olsa aracımı satıcam, hem de bu kadar uğraşıp istediğim hale getirdikten sonra :( ama aracımı çok çok iyi tanıdığım için, hemen hemen her soruya cevap...
  15. V

El Freni Donar mı?

Ynt: El Freni Donar mı? Kesinlikle katılıyorum, bizzat yaşamışlığım vardır. Spil dağında geçirdiğim -12 derecelik bir gecenin sabahında farkettim ki balatalar yapışmış. Soğuk havalarda, baz istasyonlarındaki asma kilitler donduğunda buzu çözmek için yanımda taşıdığım saç kurutma makinasını...

16. V

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Ah be Ahmet'im. Her zamanki gibi muhteşem bir fikir. Bir ay boyunca nelere boşu boşuna para vermiyoruz ki! İşe yarayacak bir amaç için elimden geleni yapmaya hazırım. Hatta şöyle söyleyeyim, fazlasıyla hazırım. Yapılanı konuşmayı, anlatmayı sevmem ama yeri...
  17. V

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin İlan hala güncel. Kangoo ile takas fikrim de hala geçerli.
  18. V

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Muhabbet köşesi hayırlı olsun. Nejat abi hayırlı olsun. Ben de aracı satıyorum. Kangoo filan düşünüyorum şimdilik. hayırlısı olsun abi. Umarım daha iyilerine binmek nasip olur.

19. V

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum 2003 4x4 Çift Kabin Arkadaşlar aracın 2009 yılı sonu itibarı ile borcu harcı yoktur. Yapılacak herhangi bir masrafı da yoktur. Satışı benim üzerimedir ve hemen verilecektir. Ve ikinci bir gelişme olarak, 2007 model ve üzeri Reno Kangoo ile takaslayabilirim.
  20. V

Otomatik Vites L200 problemleri

Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri O zaman tahmin ettiğim sonuç çıkıyor. Isınana kadar hareket yok :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri