Arama sonuçlarınız

1. Z

Erba 3.75 Karavan

Teşekkür ederim. tam düşündüğüm gibi acaba bi tamirciye gidip elden geçirtsem mi diye düşünüyordum bende

2. Z

Erba 3.75 Karavan

Şofbenim nihayet ulaştı bu sorunu da çözmüş olduk sayenizde. Bunun üzerinde iki tane en büyük boy yuvarlak pil girişi görüyorum ama 1,5x2=3 voltla besleniyor olamaz değil mi? Minimum 6 voltluk olmalı diye düşünüyorum ama 3 voltluk kalın tip kalem pil var mı?
  3. Z

100w Tüketim 12v Karavan Kliması Buldum.

Murat bey ben yapıcı her türlü eleştiriye ve fikre açığım yanlış düşünüyor olabilirim eksik biliyor olabilirim, bilmiyor da olabilirim neticede herkesin fikrini açıklaması fikirlerin tartışılması lazım ki doğruyu bulalım. Ben yapı olarak aklıma yatmayan hiçbir şeye eyvallah diyemem ama düşünceme...

4. Z

Evet tecrübeler paylaşıldıkça taşlar yerine oturuyor. İyi ki herkes görüşlerini sabırla paylaşmaya devam ediyor da benim gibi meraklı ama tecrübesiz kişiler için bir değerlendirme yapma imkanı doğuyor. Yoksa gerçekten çok hata yapacaktım. Fikirlerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
  5. Z

Evaporatif sistem sogutucularla ilgili okuduğum şeylerden sonra allengirli hava deliği açma nemi çıkartma işlerinden vaz geçip tavan ve imkan varsa yan camları açıp şöyle sağlam bir tavan vantilatörü ile serinlemeye karar verdim. Kamu oyuna saygılarımla arz ederim :D TRY 150.33 24%OFF | 12V...

6. Z

Tabi burada önemli olan evaporatif tip soğutucunun fiyatından çok sağlayacağı somut fayda. Neden evaporatif soğutucu da karar verdiğimi açıklarken konunun ekonomik boyutunu da elbette göz önünde bulundurarak konuşmam gerekiyor. Elbette tatminkar bir soğutma için yüksek enerji gerekiyor ve bunu...

7. Z

Sayın merkezci benim karavan anlayışım sizin tarifinize uygun değil. Ben karavanı evden, şehirden kaçmanın bir yolu olarak görüyorum. Dolayısıyla hem evdeki imkanlarımı da doğada yaşamaya devam etmek hemde doğanın güzelliklerine sahip olmak istiyorum. Neden imkan varken kendimi daha ilkel...
  8. Z

Okuyunca bu deyimin nereden geldiğini merak ettim ve böyle bir açıklamaya ulaştım. "yaptığı işte sebat etmediği için ilerleme kaydedemeyen, bu yüzden de tekrar hep en baştan başlamak zorunda kalan insanların durumunu anlatmak üzere kullanılan bir deyim..." Esasında haklısınız. Bu konu...
  9. Z

Peki çekme karavan için uygun maliyetli bir soğutma çözümü nasıl olabilir? standart ev tipi klimayı invertor kullanarak kullanacak şekilde kurmak en doğru yöntem diye anlıyorum yazdıklarınızdan acaba ev tipi split klima dış ünitesi içindeki kompresör 12v ile değiştirilemez mi?

10. Z

Erba 3.75 Karavan

Aslında diğeri daha kolaymış gibi anlatıyorlar ama çekme karavan için daha zor bir seçenek bence. Yani kasetli tuvalet karavan parkına götürülüp dökülebilir ama diğerini dökemezsin, diğer taraftan belki motokaravancılar için paketi bırakıp kaçmak kolay olabilir ama çekme karavanda o kadar kolay...

11. Z

Erba 3.75 Karavan

Teşekkürler bende sipariş ettim.
  12. Z

Erba 3.75 Karavan

Günlük boşaltma benim öncelikli sorum değil özellikle merak ettiğim şey neden kasetli tercih sebebidir? yada portatif tuvaletin bu dar alandaki kullanımının artı ve eksileri nedir? kasetli olduğu zaman tuvaleti sabitlemiş oluyoruz ama diğer taraftan kaset daha kolay ayrılıyor. Portatif tuvalet...

13. Z

Erba 3.75 Karavan

Konulan kimyasal ile 4-5 gün herhangi bir koku oluşmadığı söyleniyordu bu yanlış bir bilgi mıdır?
  14. Z

Erba 3.75 Karavan

Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? Normalde kullanılan portatif tuvaletin markası modeli nedir? Kasetli tuvalet konusunu bende düşünüyorum ama acaba banyo alanı kaça kaç acaba portatif tuvalet zaten dar olan alanda banyo yaparken dışarı çıkarılabileceği için daha ferah bir ortam sağlaması...
  15. Z

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Teşekkür ederim. Maalesef ülkemizde şartlar değişmediği sürece bu fiyatlar artmaya devam edecek. Yurtdışında yaşayan kişiler için tabiki içinde zaman geçirilen ortamın konforlu, estetik, kullanışlı olması öncelikli tercihlerdir. Fakat ülkemiz gerçekleri de ortada yurtdışı fiyatı üzerinden...

16. Z

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Hayırlı olsun fiyat 37000 olmuş Erba bu ürünün fiyatına zam yapmış maalesef ben 37000 den adımı yazdirabildim
  17. Z

Çekme Karavan Araç Uyumu

Bir kaç yerde bu 750 kg altı 4kisilik karavan yoktur açıklamasını duydum. Motokaravan alma konusundaki düşüncelerim son zamanlarda çekme karavana evrildi ve incelemelerimde Sally karavan, carpento karavan gibi üreticilerin modellerinde 600, 690, 710 kg a kadar karavanlar var. Bunların akü biraz...
  18. Z

Bir Çekme Karavan Doğuyor

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Birde iç tasarımı bitmiş haliyle paylaşır mısınız rica etsek

19. Z

Kendi Karavanını Yapanlar; Renault Master L4h2

Muhakkak güzel tasarımlar alko karavanlar, hymer motokaravanlar ama ülkemizdeki koşullar bunlara sahip olmamızı artık anlamsız hale getirmeye başladı. Zaten kendi motokaravanını yapanlar bölümünde yazmamızın sebebi de bu değil mi? Renault olmuş, ducato olmuş çok önemli değil benim kafamda...
  20. Z

Bir Çekme Karavan Doğuyor

11,7 metreküp çekme karavan için 750 kg yakalaması zor bir hedef acaba kantarlarda yüzde 10 tolerans olmaz mı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri