Arama sonuçlarınız

1. NORT

Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına

Ynt: Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına Arkadaşlar okçuluk için Halk eğitim kursları açılıyor Denizli ilimizde zaman zaman ama benim gibi meraklılar için en azından çocuklara eğitim vercek kadar gerekli olan belgeyi yasal olarak ""eğitmen ,antranör""" olmak adına nereden...

2. NORT

Köprülü kanyon Rafting

Ynt: Köprülü kanyon Rafting Yardımınıziçin teşekküredertim.Bulabildiğim şirketlerle iletişime geçtim hepsi Nisan sonu için tarih veriyorlar.Bende YAZ ayları için akarsu debisi yüzünden endişelenip aceleci davranmıştım ama anlattıklarınızdan sonra yaz aylarında da keyif alınabileceğini...
  3. NORT

Antalya Köprülü Kanyon'da Rafting (12-13 Mayıs 2007)

Ynt: Antalya Köprülü Kanyon'da Rafting (12-13 Mayıs 2007) Teşekkürler yönlendirme için hemen açıyorum :)

4. NORT

Köprülü kanyon Rafting

Merahaba arkadaşlar Köprülü kanyonda ,manavgatta rafting organizasyonu yapanlar veya bu bölgelerde rafting yapmak için biligisi olan arkadaşların paylaşımlarını yönlendirmelerini bekliyoruz.Teşekkürederiz.
  5. NORT

Antalya Köprülü Kanyon'da Rafting (12-13 Mayıs 2007)

Ynt: Antalya Köprülü Kanyon'da Rafting (12-13 Mayıs 2007) Köprülü kanyonda rafting için yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

6. NORT

Köprülü Kanyon'da Rafting

Arkadaşlar bu sene Manavgat çayında Antalyadaki rafting organizasyonları hakkında bilgi paylaşımını burdan yaparsak biz katılımcılar için çok faydalı olacağını düşünüyorum .

7. NORT

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Arkadaşlar adımı yazmayı unutmuşum "inan kıllı" :) yardımlarınız için teşekkürederim en kısa zamanda siteye üye olurum.
  8. NORT

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Merhaba arkadaşlar , Seakayak konusunda 5 yıldır içim içime sığmıyor Bu yüzden Isparta Yakınlarına taşındım.Hem uygun fiyatta Kış sporları yapabilmek hem Manavgata yakınlığı ile Rafting bir yandan da Eğirdir gölü ve tabiki akdenizi kullanarak Seakayak yapmayı...
  9. NORT

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday Sevgili chorozoglu , kısa ve öz cevabınız için teşekkürederim. :)

10. NORT

Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday

Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday Ben de bir "günü birlikçiyim" olimpiyatlaramı hazırlanıyosunuz oralarda vah halimize :) Halkın kullanmaması için iyi bahaneler bunlar ben giderim gezerim göürürm dolaşırım doğayı korur onu hisederim .Spor yapmak pistin ortasında yürümek hiç iyi değil...

11. NORT

Snowboard Seçimi Hakkında Yardım

Ynt: Snowboard Seçimi Hakkında Yardım Arkaşlar merhaba, Snowboard yapmanın yaş sınırı varmı ? kilo konusunda boy 1.75 kilo 85 bana alacağım malzeme konusunda yardımcı olurmususnuz.birazgeç kaldık ama ilgimi çeken bir spor .Bu sporda en çok ayak bileği kırılıyormuş yani bu bzim yaşlar da...
  12. NORT

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu kış kıyafetlerini giyip dışarı çıkmakta bi harika oluyor :) özlemiştim...

13. NORT

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben İnAn Isparta civarındayım.Müzik öğretmeniyim.Aktivitelerden haberdar olmak ,araçlar konusunda bilgi almak için burdayım.Doğa ile ilgili herşeye varım .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri