Arama sonuçlarınız

1. savas_08

Artvin Festivaller

Ynt: Artvin Festivaller ARKADAŞ YANLIŞ YAZMIŞ HERALDE 25-26-27-28 HAZİRAN TAİHLERİ BOYUNCA SÜRECEK OLAN FESTİVALİMİZ BOYUNCA SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ SON GÜN BOĞA GÜREŞLERİ YAPILACAKTIR BİLGİNİZ OLDUN ÇADIRLARINIZIDA ALIP FESTİVALİMİZE BEKLERİZ...

2. savas_08

2009 Model G Serisi.

Ynt: 2009 Model G Serisi. inş bi gün bu fahiş vergilerin kalkmasıyla türkiyedede binilebilicek fiyatlara satılırda bizde bineriz bi gün....
  3. savas_08

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? bendede 93 defender 110 var dizel...

4. savas_08

1993 Model Orjinal Land Rover Defender (Satılık)

Ynt: 1993 Model Orjinal Land Rover Defender (Satılık) merhebe arkadaşım sen turbomu filan die sormuşsun ama ben orjinal dedim 1993 modellerde turbo yok...
  5. savas_08

1993 Model Orjinal Land Rover Defender (Satılık)

1993 MODEL ORJİNAL DİZEL ÇOK TEMİZ MOTOR VE YÜRÜRÜNDE HİÇ Bİ PROBLEM OLMAYAN 10 NUMARA BİR ARAÇ SATMA SEBEBİM AİLEMDEKİ KİŞİLERİN İNİP BİNMEKTE ZORLUK ÇEKMELERİDİR FİYATI 23000 YTL EN SON FİYATTIR 1500 YTLDEĞERİNDEKİ NAVİTECH GPS VE DVD OYNATICI İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR HEMDE 2. 4*4 ARACIMDIR...

6. savas_08

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 slm arkadaşım fort rangerin sürüş zevki kendi gurubunda 2. sıradadır ama çok nazik arabalardır yürüyen aksam sağlam fakat zorladıkça ses gelmeyen yeri kalmaz motoru kamyon motorundan farksızdır ama diğer arkadaşın dediği gibide motoru güçsüz filan değildir aksine yeni...

7. savas_08

Bu da Benim Unimog'um

Ynt: Bu da Benim Unimog'um BUDA BENİM UNİMOGUM http://www.youtube.com/watch?v=T-QMLi3Rc3k
  8. savas_08

Unimog

işte benim UNİMOGUM FOTOĞRAF EKLEMEYİ BİLMİYORUM AMA BENDE VİDEO ADRESİ EKLERİM DEDİM VE YUTUBEDEKİ ARACIMIN VİDEOSUNU EKLEMEYE KARAR VERDİM BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ ORJİNAL 6 SİLİNDİR DİZEL VE HAVALI FİRENLER VE ARAZİYE SAHİP http://www.youtube.com/watch?v=T-QMLi3Rc3k
  9. savas_08

Motorların Dizele Çevrilmesi Hakkında

Ynt: Motorların Dizele Çevrilmesi Hakkında en sağdaki levye ileri geri vites seçer geri vitese koyabilmek için1.2. vitesler kullanılır .bazı modellerde agır ve süratli levye ile seçilir bazısında ise 1.2. vitesler agır devirdir soldakiküçük levye ileri itildiğinde ön vince hareket verir tam...

10. savas_08

Diferansiyel Kiliti Kullanımı

unimog araçlarda iniş ve çıkışlarda 1.2.vitesler 1.arazi konumda (mandal veya levye )çok dik ve gevşek zeminlerde ise difransiyel kilidini devreye alırsanız daha yararlı olur inişlerde araziyi kullanmadan inmeye kalkarsanız araç pinpon topu gibi zıplamaya başlar ayağınızı fren pedalından...

11. savas_08

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! mrb bende artvinliyim belki bilmeyeniniz vardır datvi bizim buralarda ayı demek sakın yabancı bi yerden alınma filan sanmayın datviyle pars var bildipiğim kadarıyla benim köpeğimin adıda pars çok şirin bi ayıcık datvi
  12. savas_08

Unimog

Ynt: Unimog ;D işte benim arabam nasıl orjinal dizel T-QMLi3Rc3k http://www.youtube.com/watch?v=T-QMLi3Rc3k ;D

13. savas_08

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres ARKADAŞLAR ÇOK TESÜF EDİYORUM DOĞU KARADENİZİN İNCİSİ SAKLI CENNET ARTVİNİMİ ÇOK BAKTIM AMA GÖREMEDİM SİZ ARTVİNİ EN BAŞA KOYSANIZ İYİ OLUR EĞER GELİRSENİZ HAYRAN KALICAĞINIZ BÖLGELER BALTA GİRMEMİŞ YERLERİN İSİMLERİNİ YAZIYORUM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri