Arama sonuçlarınız

1. muratl

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Güle güle kazasız ve belasız kullanmanızı dilerim.....

2. muratl

Vx100 karter koruma

Ynt: Vx100 Karter Koruma Antalya Biraz Uzak.istanbulda Yardımcı Olabilecek Bir Yer Daha Çok İşime Yarar.yine De Teşekkürler. Bulamaz İsem Ahmet Ustaya İrtibata Geçeceğim
  3. muratl

Vx100 karter koruma

Değerli arkadaşlar, Vx 100 için karter koruma nerede bulabilirim ? Ya da nerede yaptırabilirim? Bilgi iletecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

4. muratl

2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum

Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum Güle güle kullanın.evet biraz kirli idi....ama ufak bır kaç bakımla iş görür....
  5. muratl

Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum Bu arada ben bu problemimi camlara film yaptırarak aştım.... Çelik oto.....Abdurrahman kalaycı 0216 389 94 71 05322244279

6. muratl

Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum Kartal oto sanayisinde bir yerdi....detay bilgilerini ileteceğim.....

7. muratl

Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum Bende aracım için aramıştım servis fiyatı 1150 tl bir yerde çıkmasını bulmuştum 500 tl istemişlerdi.bence çok para....
  8. muratl

VX 100 almak istiyorum fikirleriniz lütfen

Ynt: VX 100 almak istiyorum fikirleriniz lütfen Kesinlikle Vx100 tavsiye olunur.aracın tüplerini kontrol ettirmeyi unutma....
  9. muratl

VX100 görüş talebi

Ynt: VX100 görüş talebi İlk önce VX 100 tercihinizin çok doğru olduğu ile yazıma başlamalıyım.Gerçekten harika bir araç... Motor ömrü bakımları düzenli yapıldığında çok uzun.... Sorulan araç İzmir'de 1 yılı aşkındır satılık diye biliyorum.Bir ara kiralık ilanını da görmüştüm.... VX100 alırken...

10. muratl

Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?

Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi? Ben eşimle beraber bu yaz Gökçetepe Kamp alanına gittim.Özelleştirilmiş,İnşaat devam ediyordu.Bittiğinde güzel olacağı kanısındayım.Restaurant,tuvalet,market vb. hizmetleri bulunmakta.Gidip 1-2 gün kalmanızı tavsiye ederim.

11. muratl

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Dort gozle bekledik ama hevesimiz kursagimizda kaldi....Program yayin saati degistirildi sanirim...
  12. muratl

bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ?

Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ? Araç 99 model,Sıralı sistem Atiker var üzerinde..... Şehir içinde de yaklaşık olarak 150 TL ile 300 km yapıyor......

13. muratl

Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ? VX 100 için LPG tüketimi hakkında bilgisi olunması için yazıyorum.Dün Ankara'dan İstanbul'a ortalama 120 km hız ile geldim.Ankara Ulus'ta 171 TL gaz aldım.İstanbul Bostancı'da LPG tankı bitti alarmı çaldı.Yaklaşık 450 km.
  14. muratl

Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ? Uzun yolda benzinde 57 kuruş yakıyorum.LPG'de ise bu rakamın 0,65'ini yakar.Ama keyifli araçtır tavsiye ederim. Şehir içinde benzinde 75-85 kuruş civarı yakar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri