bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mhozturk1453 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,835

mhozturk1453

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba , yarın link teki araca baktırıcam , nasibimizde varsa almayı düşünüyorum, telefonla aldığım bilgiye göre hiç bir kazası yok , Karabükte belediye başkanının makam otosu olarak kullanılmış , İstanbulda trafikte bile maximum 40 kuruş yaktığını söylediler , sizce böyle birşey olabilirmi ? Atiker Sıralı sistem varmış ? Aracı tanıyan gören duyan bilen varmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-bukadar-temizi-ve-guzeli-yok-orjinal-90637920/detay

Etiketler
Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ?

Araci tanimiyorum bu konuda yorum yapamam. VX100 eski modeli de yeni modeli de begendigim bir arac. Ama sunu da soylemeden gecemiyecegim, bu arabalarin hicbirinin satilirken maxxxx 40krs'dan fazla yaktigini gormedim duymadim. Kullanan arkadaslar ise baska turlu soyluyor.

Uzun yolda benzinde 57 kuruş yakıyorum.LPG'de ise bu rakamın 0,65'ini yakar.Ama keyifli araçtır tavsiye ederim.
Şehir içinde benzinde 75-85 kuruş civarı yakar.

aracı bılmıyorum ama 400 yakacagına ınamıyorum suzukı bıle yapılısı lpg de 400 yakıyor koca vx100 en az 600 yakar kı ben land alacaksam 100-200 krs kovalamam kovalıcaksam 4000 motor arac arayışına gırmem

Yok valla , ben almadım , araca bakmıştım , çok yorgun bir araçtı , çalışmayan aksamları vs vardı .

Ben de hayırlısı olsun diyeyim. Sonuçta sizin de kısmetiniz bir yerde vardır.
Site içerisinde güzel arkadaşların güzel araçları var inşallah biri size kısmet olur...
Hem linki biz de takip edelim belki refere edilenlerden size uymayan başka birisine kısmet olabilir. ;)

VX 100 için LPG tüketimi hakkında bilgisi olunması için yazıyorum.Dün Ankara'dan İstanbul'a ortalama 120 km hız ile geldim.Ankara Ulus'ta 171 TL gaz aldım.İstanbul Bostancı'da LPG tankı bitti alarmı çaldı.Yaklaşık 450 km.

Valla muhtesem bir performans arac modeli yili ve LPG maroaniz nedir.
muratl' Alıntı:
VX 100 için LPG tüketimi hakkında bilgisi olunması için yazıyorum.Dün Ankara'dan İstanbul'a ortalama 120 km hız ile geldim.Ankara Ulus'ta 171 TL gaz aldım.İstanbul Bostancı'da LPG tankı bitti alarmı çaldı.Yaklaşık 450 km.

Araç 99 model,Sıralı sistem Atiker var üzerinde.....
Şehir içinde de yaklaşık olarak 150 TL ile 300 km yapıyor......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR