Arama sonuçlarınız

1. gezgen

Gezenbilir'de T-5'liler

Ynt: Gezenbilir'de T-5'liler çok harika bir araç temizini bulsam benimkiyle takas ederim....

2. gezgen

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER) Çok teşekkürler...galiba bu gidişle iyi fotoğraf çekmekle değil iyi fotoğraf yapmakla uğraşacağız.:))))))
  3. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) medeniyetler beşiği Anadolu...her yerinde var bu tür görüntüler...çok güzel ismail bey...:)

4. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) teşekkürler Niyazi bey:) Teşekkürler sayın Küpçü..evet Akdenizin güzelliği bitmez..:)
  5. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) çok güzel kareler...domatesler harika ..ben geçen kış bir seraya girdim...kpkırmızıydı her yer...:))))

6. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) Teşekkürler Cevdet Bey...Elimizden geldiği kadar işte...:))

7. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) çok güzel kareler İsmail bey.bu fotoğrafta kadraj ve konu bakan kişinin bir aynası sanki...İnsan böyle karelere bakınca çekeni sanki tanıyor....gönül gözü olmayanların karelerinden sonra bunlar insanın içini açıyor...teşekkürler..
  8. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Cevdet Bey ..son kareler harika..sonbahar tam zamanı...elinize sağlık...ben bu hafta sonu farklı bir coğrafyadaydım...:)
  9. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) ŞİMDİLİK HAFTASONU BİTTİ...BU KAREYLE....

10. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) YEREL GİYSİLERLE ÇOK GÜZELDİLER....

11. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) TABİ Bİ DE FOTOĞRAF AŞKI...
  12. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) SERDE VARSA KAMPÇILIK..BU GİBİ DURUMLAR KAÇINILMAZ TABİİ Kİ...

13. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) biraz yürüdüm....iztuzu sahilinde...
  14. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) bu haftasonu biraz dolaştım...iztuzunda...
  15. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) Teşekkürler Cavid Bey...:) Teşekkürler arkadaşım..:)

16. gezgen

NİKON D90

Ynt: NİKON D90 bir de fotoğraf örnekleri lütfen...exif bilgileri ile...tabiiki...:)
  17. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) benim caravelle'i de ben vuruyom böyle yerlere ama böyle zamanlarda siznki gibi bişey aklımdan da geçmiyor değil.....:) :) :)
  18. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Öyle arabaya banyo yetmez..ardından bir sauna ve masaj gerekir..:) :) :) Güle güle kullanın çok diri duruyor...:)

19. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? olayın özü bu.....:) Yersiz ve gereksiz teferruat kampçılığın ruhunu bozar.......
  20. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) Teşekkürler Cevdet bey...ben de anlamadım bu sene böyle...:) Geçmiş olsun Nıyazi bey..:) Teşekkürler..:) Teşekkürler İsmail bey...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri