selçukdinç
Ana Kamp
Ynt: Gezenbilir'de T-5'liler
Arkadaşım aracını 9+1 olduğunu yazmışsın,ve her sene muayene oluyorsun bu işte bir yanlışlık var ;aracın 9+1 ise minibüs olarak geçmesi gerekiyor,aracınız kamyonet olarak geçiyor ise daha sonradan 9+1 proje yapılarak döndürülmüştür ve her sene muayene olur.
autan' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Bende de 2006 model 130 bg lik T5 var. İçin aldığım zaman ertexe yaptırmıştım. Aracaımdan memnunun fakat muayene işi beni çok yoruyor. Araçta önde 2 adet tekli, arkasında dönebilen 2 adet tekli ve arkada da 3 lü yatar koltuk var toplamda 7 koltuk. Fakat ruhsatı minibüs 9+1 gözüküyor. Zamanında şehir içi trafiğine rahat gitmek için böyle yapmıştık. Fakat şimdi her sene muayene sırasında koltuk sök 9+1 yap, muayeneden sonra tekrar eski haline gel bu bana çok zor gelmeye başladı ve çok zamanımı alıyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım aracını 9+1 olduğunu yazmışsın,ve her sene muayene oluyorsun bu işte bir yanlışlık var ;aracın 9+1 ise minibüs olarak geçmesi gerekiyor,aracınız kamyonet olarak geçiyor ise daha sonradan 9+1 proje yapılarak döndürülmüştür ve her sene muayene olur.