Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,008

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

Ercovada sonbahar daha fazla hissediliyordu..

Araç sürdügüm için..birde makinam yanımda degildi.Çekemedim.

Ama Zerrin hanım bol bol sonbahar fotografı çekti..

benim şansıma 8 kare...biride Vahşi cazibe "mantar ".. :D

[attachment=1]

SANY0008.jpg

mdr' Alıntı:
Ercovada sonbahar daha fazla hissediliyordu..

Araç sürdügüm için..birde makinam yanımda degildi.Çekemedim.

Ama Zerrin hanım bol bol sonbahar fotografı çekti..

benim şansıma 8 kare...biride Vahşi cazibe "mantar ".. :D

[attachment=1]
Aman;cazibesine kapılmayalım ;D
Güzel geçmiştir inşallah;ercova..

Cevdet Bey ..son kareler harika..sonbahar tam zamanı...elinize sağlık...ben bu hafta sonu farklı bir coğrafyadaydım...:smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

Ä°ZTUZU 086.jpg

Ä°ZTUZU 031.jpg

Teşekkür ederim orhan bey bu güzelliklerle portfolyoma katkıda bulunmanızdan dolayı..
Ülkemizin tüm coğrafyasında kendine has güzellikleri;bizlerde buradan denize olan hayranlığımız var;manzara nefis görünüyor;şu an sabahın ayazında işe gidiyoruz;sizler denizin keyfini çıkartıyorsunuz ;D
Selamlar..

Selam gezenbilir dostları.
Bayram tatilini fırsat bilerek kendime 100 km'lik bir gezi fırsatı verdim :D
İstikamet Bolu üzeri kartalkaya'nın(kartal otel)kimsenin araç ile gitmediği zor yollardan bir kaç manzara..
Bu arada 14 yaşındaki oğlum'a direksiyonu verdim;çokta başarılı bir offroad çıkarttı ;D
Bana göre en genç offroad'çı Hasan ile başlayayım. ;D[attachment=1][attachment=2][attachment=3] Adım adım zirve;kapalı yolu açma anı[attachment=4][attachment=5]

CSC_1014.jpg

DSC_1018_fhdr.jpg

DSC_1040_fhdr.jpg

DSC_1051_fhdr.jpg

DSC_1063_fhdr.jpg

Devam'ı.[attachment=1]Bu arada Seben gölü gün batımı manzarasını kaçırmamak gerek;tüm soğuk havaya rağmen..[attachment=2][attachment=3]Ay ve hizasından geçen uçağı pas geçmek olmaz'dı ;D[attachment=4][attachment=5]

DSC_1085_fhdr.jpg

DSC_1112_fhdr.jpg

DSC_1121.jpg

DSC_1136_fhdr.jpg

cevdet bey elinize sağlık bu arada da bayramınız gecmiş olsada müarek olsun iyigezi olmuş .allah daha güzey gezmeler nasib etsin oğlunuzla beraber.iyi fotoğraflar ve iyi gezmeler.gercekten cok iyi zamanlama olmuş.fotoğraflar soğuda zoru da unutturur.

işlerin yoğunluğumu desem, bilgisayar karşısına oturmaktan sıkıldım mı desem...inanın bilemiyorum Cevdet Bey..
Yaklaşım 2 aydır çok sık girmiyorum nete..
iyisinizdir umarım..
Ay ve hizasından geçen uçak görüntüsünü gerçekten müthiş yakalamışsınız..
Diğer kareleriniz de her zaman olduğu gibi muhteşem..Bu arada genç offroad cumuz, yani oğlunuz Hasan'a da sevgilerimle..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR