Teşekkür ederim..gezgen' Alıntı:Öyle arabaya banyo yetmez..ardından bir sauna ve masaj gerekir.. Güle güle kullanın çok diri duruyor...
Teşekkür ederim;memnun oldum mehmet bey;ben fotoğraf işinde alaylıyım ..freegraf' Alıntı:cevdet bey hayr lı günler ve haftalar ilgine teşekürler no yu kayd ettim.adım mehmet bayramoğlu fotoğraf ile uğraşıyorum mekpetli sayılırım sadece tanıtım işi ile olduğu için durum pek canlı değil eskiden hep gezerdim bir kac sene oldu o kadar dolanamıyorum.belli olmaz yarın ne olur .Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur.Aladağlar dönüşü ailece gelmiştik binek arac ile mudurnuya uğradık bir tur atıp döndük.hal böyle iyi dolaşmalar.
lizz' Alıntı:Bunlar da dün Abant ve Gölcük'te benim çektiklerimden Cevdet Bey 15 gün sonra Yedigöller'e gideceğim de,acaba yapraklar o zamana dallarında hala duruyor olur mu?Bu sarı ve kızıl tonları ben asıl orada yakalamak istiyordum.Gidip de o manzarayı kaçırdığımı görürsem çok üzüleceğim ??? :-[
Teşekkür ederim beğeninize..esperanto' Alıntı:gerçekden muhteşem resimler elinize sağlık
koroglu1414' Alıntı:(Bunlar da dün Abant ve Gölcük'te benim çektiklerimden Cevdet Bey 15 gün sonra Yedigöller'e gideceğim de,acaba yapraklar o zamana dallarında hala duruyor olur mu?Bu sarı ve kızıl tonları ben asıl orada yakalamak istiyordum.Gidip de o manzarayı kaçırdığımı görürsem çok üzüleceğim )
Ben bu hafta sonu ziyaret edeceğim 7Gölleri;geçen yıl on kasım da gitmiştim tam zamanı idi;bu yıl malesef biraz erken ziyaret edeceğim;bir aksilik olmazsa.
Muhtemelen sizin planladığınız zaman uygun olacak(biraz erken geldi kış ama)..
Bu arada;nefis kareler;ellerinize sağlık.
Benim gözüme aşina olması sebebi ile bu yıl ziyaret etmedim sonbaharda gölcük'ü.
esperanto' Alıntı:gerçekden muhteşem resimler elinize sağlık
Teşekkür ederim.ANKARA' Alıntı:Cevdet bey görüntüler taze ve canlımı Bolu'dan SAYGILAR.