Arama sonuçlarınız

1. medford

GÜRKAN GENÇ BİSİKLETLE DÜNYA TURU

Ynt: GÜRKAN GENÇ BİSİKLETLE DÜNYA TURU bi dene dişe dokunur bir iş yaparsan destek veren çıkar belki sanada

2. medford

GÜRKAN GENÇ BİSİKLETLE DÜNYA TURU

Daha önce bisikletiyle Ankaradan Japonya giden Gürkan Genç bu sefer bisikletiyle dünya turuna çıkmayı planlıyor. Kendisine destek verebileceğiniz ve ulaşabileceğiniz iletişim adreslerini ve facebook sayfasının linklerini veriyorum İnternet Sitesi http://dogaicinpedalla.blogspot.com...
  3. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu ben teşekkür ederim ii gezmeler bol şanslar aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

4. medford

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN teşekkür ederim
  5. medford

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN Hayattan zevk almak icin bazen guvenli limanlarimizdan tehlikeli sulara demir almak gerekir yada yalnizlik diyelim sebep olarak

6. medford

Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz.

Ynt: Yalovadan Türkiyenin Kuzeyine Yolculugumuz. güzel bir gezi olmuş tebrikler :)

7. medford

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN teşekkür ederim hep birlikte
  8. medford

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN evet çok haklısınız tecrübe kazandım baya bayramda bir arkadaşla kızılcahamama kamplı bir gezi yapacağız mesafeler gittikçe uzayacak galiba sevdim ben bisikletle bir yerlere gitmeyi bisikleti çoçuklara alınan bir karne hediyesi değil de bir ulaşım aracı oılarak görmeye...
  9. medford

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN teşekkürler

10. medford

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN teşekkür ederim yalnız gezmeye alıştım artık fazla sıkıcı gelmiyor bana çoğu insana göre sıkıcı gelebilir ama bana göre de yolculuğa tanıdık birileri ile gitmek sıkıcı geliyor ayrıca yolculukları ben yeni insanları tanımak için fırsat olarak değerlendirim bambaşka hayatlar...

11. medford

Bisiklet Kullanan Kişilere Trafikte Saygı Göstermek

Ynt: Bisiklet Kullanan Kişilere Trafikte Saygı Göstermek 500 mt ilerden bağırta bağırta korna çalarak gelen kamyon şoförüne isterseniz dünyanın bütün imkanlarını verin onu eğitemezsiniz
  12. medford

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları meşhur kavurmacı ankara kazan

13. medford

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN ....
  14. medford

ANKARA KAZAN

bugün ankara kazana gittim bisikletle yaptığım en uzun yolculuktu ve bisikletle ilk uzun yolculuğumdu git gel 85 km yol yaptım kazanda bir güzel de kavurma yedim çok güzel geçti yolculuk bir kaç ufak aksilik çıktı ama onlarda çok önemli değildi gelmeye yakın lastik patladı allahtan yakın bir...
  15. medford

Eşekle Dünya Turu

Ynt: Eşekle Dünya Turu konuyu fazla dallandırıp budaklandırmayın sadece keyfini alın yeter konu eşekten nereye geldi

16. medford

Eşekle Dünya Turu

Ynt: Eşekle Dünya Turu arkadaşım burda kişinin türk yabancı olmasının bir önemi yok sitenin adı gezenbilir gezen, gören, keşfeden herkese nasıl yapıyorsa yapsın saygı duyarız burda. bisikletle dünyayı dolaşan türk arkadaşlarımızda var onlarla da gurur duyuyoruz ayrıca bu işin milliyetle ne...
  17. medford

Eşekle Dünya Turu

Ynt: Eşekle Dünya Turu bu işi yapan kişi bence kesinlikle çok büyük bir saygıyı hakkediyor
  18. medford

Eşekle Dünya Turu

Belçikalı Marangoz Sama Lgelaszlo Ivanszky, İtalya'dan satın aldığı eşeği ''Cina'' ile çıktığı dünya turu kapsamında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine geldi. 52 yaşındaki Ivanszky, 12 yıl önce İtalya'dan başladığı turunda Avusturya, Macaristan, Romanya ve Bulgaristan'ı ziyaret ettiğini söyledi...

19. medford

Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz arkadaşım ilk başta tebrik ederim gerçekten güzel fotoğraflar ve mükemmel bir gezi olmuş mesaj olayına gelince forumun çok aktif olduğu söylenemez öyle taraftar forumu gibi bir yazıya anında sayfalarca cevap gelmez sen canını sıkma...
  20. medford

ilk bisiklet deneyimim harikalar diyarı ankara

Ynt: ilk bisiklet deneyimim harikalar diyarı ankara daha fazla fotoğraf

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik