ANKARA KAZAN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan medford Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,760

medford

"be a traveller, not a tourist"
Yer
ankara
Web
www.icindentrengecensehirler.blogspot.com
bugün ankara kazana gittim bisikletle yaptığım en uzun yolculuktu ve bisikletle ilk uzun yolculuğumdu git gel 85 km yol yaptım kazanda bir güzel de kavurma yedim çok güzel geçti yolculuk bir kaç ufak aksilik çıktı ama onlarda çok önemli değildi gelmeye yakın lastik patladı allahtan yakın bir yerdeydim hemen yaptırdım aslında yanıma alet edevat almam gerekirdi ama alsam da anlamazdım en iisi yük etmemek dedim almadım
bisikletle uzun yol yapmak gerçekten zor iş bir kere türkiyedeki yolların emniyet şeritleri berbat cam kırıkları harfiyat atıkları yol kenarlarına atılmış. onun dışında uzun yol için de uygun bisiklet almak lazım ben bunun sıkıntısını fazla çekmedim ama iyi bir bisiklet olsaydı çok farklı olurdu üçüncüsüde bisikletten biraz anlamak lazım bu konuda artık benden bir yol olmaz ama en azından patlayan lastiği değiştirmeyi öğrensem hiç fena olmaz
parkura gelcek olursak ankara kazan yaklaşık 45 km öyle aman aman da rampaları yok nispeten rahat bir parkur yaklaşık her 2 km de bir benzinlik var su ve ihtiyaç sıkıntısı da çekmezsiniz eryamandaki susuz göletinden sonra susuz ve saray köyleri var bunları geçince yaklaşık bir 20 km daha gidiyosunuz kazana varıyorsunuz kendinize güveniyorsanız da kızılcahamama kadar devam edebilirsiniz

Fotoğraf0657.jpg

Fotoğraf0662.jpg

Fotoğraf0665.jpg

Fotoğraf0670.jpg

Etiketler

Ynt: ANKARA KAZAN

teşekkür ederim yalnız gezmeye alıştım artık fazla sıkıcı gelmiyor bana çoğu insana göre sıkıcı gelebilir ama bana göre de yolculuğa tanıdık birileri ile gitmek sıkıcı geliyor ayrıca yolculukları ben yeni insanları tanımak için fırsat olarak değerlendirim bambaşka hayatlar farklı görüş açıları yakalamak değişik hikayeler duymak beni mutlu ediyor bu trende ve otobüste giderken yanınıza oturan kişi bisikletle giderken mola verdiğiniz benzinlikte muhabbet ettiğiniz pompacı yolda geçerken selam verdiğiniz köylü olabiliyor. bisikletin bir güzelliği de tek başınıza yolda bağırarak şarkı söyleyerek gitmek yol daha çabuk bitiyor.

Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş.
Devamını ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Selamlar...

Güzel bir uzun yol tecrübesi olmuş, bir sonrakine epey tecrübe kazanmış oldunuz

CİNCİN' Alıntı:
Güzel bir uzun yol tecrübesi olmuş, bir sonrakine epey tecrübe kazanmış oldunuz
evet çok haklısınız tecrübe kazandım baya bayramda bir arkadaşla kızılcahamama kamplı bir gezi yapacağız mesafeler gittikçe uzayacak galiba sevdim ben bisikletle bir yerlere gitmeyi
bisikleti çoçuklara alınan bir karne hediyesi değil de bir ulaşım aracı oılarak görmeye başlayınca iş değişiyor bisiklet bir aşk haline geliyor ben daha bisiklete başlayalı bir kaç hafta oldu ama bende bisiklet tutkusu oluşacak gibi

hayırlı olsun bisiklet gezileri de tren yolculukları gibi bağımlılık yapar daha uzun yolculuklarda görmek dileğiyle

E o zaman bize de Kızılcahamam gezinizi takip etmek düşüyor

tebrik ederim sizi bende bisikletle uzun yolculuk yapmıştım lise dönemlerimde 25 km yapmıştık bir seferinde ama tabi o kadar uzun zaman oldu ki şimdi gözümde büyüğo. bayramda kolay gelsin size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR