Arama sonuçlarınız

1. enverdede

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk. Hay Allah...Keşke hepsini bitirmeseydim.....Olsun siz sağlık gezinizi bitirin ,biz burdayız...Sağlıklı dinlenceler.

2. enverdede

Karavanla Vize'den Kaş'a ...

Ynt: Karavanla Vize'den Kaş'a ... Şimdi buradan geçmiş olsun diyeceğim ama zaten geçmiş olmuş :) Ne güzel sağlığınızı kazanıp birde üzerine projenizi uygulamışsınız.Gezi yazınızdan karavancılığıda kotaracağınız belli....Yaşadığınız yer profilinizde yazan Vize İse yazın hafta sonları,kısa...
  3. enverdede

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk. Ohhhh.böyle biriktirip ,tek seferde 9 sayfa birden okumakta güzelmiş,Resimli roman gibi ...sayfa çevirdikçe,daha önce gittiklerini anımsa,görmediklerini gör,Rotaya göre daha yolumuz...

4. enverdede

Ynt: Karavanla Vize'den Kaş'a ... Kaş'a gidip Meis değerlendirmeniz isabetli olmuş,izlenimlerinizi paylaşmanızı da bekliyoruz .(biz böyle yakaladıkmı kolay ,kolay yetinmeyiz ....biraz daha mesai klavye başında :D )
  5. enverdede

Bu Kez Gezi Değil Viyana'da Yaşam

Ynt: Bu Kez Gezi Değil Viyana'da Yaşam Yerleşmiş olmanıza,memnun kalmanıza ,sevindim adınıza ve ne yalan söyleyeyim adıma (Nasıl sevinmeyeyim ki,paylaşmayı,gezmeyi seven bir arkadaşımız Viyana'lı olmuş artık ) Bundan böyle Viyana, gezi planlarımızda sorun olmaktan çıkacak bu sayede :) Yeni...

6. enverdede

Ynt: Karavanla Vize'den Kaş'a ... Aynı tarihlerde yollarda olduğumuz,gezi boyunca fazlaca foruma uğramadığımızdan olsa gerek gözümüzden kaçmış güzel bir gezi notu daha...Metin bey paylaşımınızdan anlaşıldığı gibi ilk geziniz olmasına rağmen mutlu dönmeniz,bundan sonra ki paylaşımlarınızı...

7. enverdede

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Paylaşım içeriğinin,daha önceki topikte dile getirilen şikayetlerin ,madde,madde yanıtı gibi görünmesi, samimi olduğuna inandığım bu yazıya maalesef şüpheci yaklaşımlarıda beraberinde getirdi.Halbuki sakin düşündüğümüzde,Pino karavan firması üretiminin sadece...
  8. enverdede

Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Behçet bey,karavancı her şart ve koşulda .....yağmur durur,çamur kurur,hava soğur,kar yağar keyif gelir....Takmayın....Keyfini çıkarın.Bir çift çizmeye bakar....
  9. enverdede

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) İyi dinlenceler.Gölcük'te gece konaklamaya izin verilmiyordu,programınızda varsa ön araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

10. enverdede

İzlanda (şubat 2015)

Ynt: İzlanda (şubat 2015) Hazırlanalım, Mart 2015 te değişik bir gezi paylaşımı izlemeye....Kuzey ışıkları görmeyi en çok arzuladıklarımdan...şimdiden hayırlı yolculuklar.

11. enverdede

Gezi Yazısı Hazırlamak

Ynt: Gezi Yazısı Hazırlamak Ben dahada ileri gidip paylaştıklarımın arasında beğenmediniz galiba diye azarlıyorum :D :D :D Aslında forumdaki yoğunluk nedeni ile ,paylaşım hazırlarken uzun uzun yazmışsınız,resimlerle donatmışsınız , yollayıp,gezenbilirin onayını bekliyorsunuz ,aynı anda size...
  12. enverdede

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) sevindirici ayağa kalkabilmiş olman,açığı nasıl olsa kapatırsın,kötü bir şeymiş bu gün yeni ne göreceğiz diye beklemek,havya takımı bile mutlu etmeye yetti :D

13. enverdede

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bekir bey,sigorta işinin altndan kalktığınız gibi ,sizin muayene günü gelene kadar bu iş de hallolur gibi his var içimde...Buradan yapacağımız desteğin dışında yapabileceklerimiz varsa ,mail yollamak,dilekçe vermek gibi duyurularınızın takipçisi olacağız.
  14. enverdede

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Yattığın yerde lak,lak.....alışkanlık yapacak....Her girdiğimizde yeni ne göreceğiz diye bekleyip duruyoruz haberin ola..Bu kadar geçmiş olsun dileği 1 kutu rhantodil'in yerini tutar,senin çoktan cam yerlerini açman lazımdı.... :D
  15. enverdede

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) program önceden yapılmış olmasaydı :( teklif baştan çıkarıcı,gidebilenlere güzel kamplar.....

16. enverdede

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Fotoğraflarına baktığınızda albenisi olan,şasisi güvenli (en iyisini yapıyoruz derken markası öne çıkarılıyor)eleştiri yerine, biraz özenle methiyeler düzebileceğimiz bir ürün ,tabir-i caizse (türkçeyi beceremiyoruz ya,arapça yazalım bari...
  17. enverdede

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu Alınmayın sn.gguneri,açtığınız başlığa hiç yanıt alamamaktan iyidir,zamanla diğer forumlarla olan farkı sizde farkedeceksiniz,şimdi sizin konunuzla ilgili gibi görmediğiniz bu yanıtların ,aslında sitemize yeni katılan bir üyeye duyarsız kalmadığımızın göstergesi olduğunu sizde...
  18. enverdede

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Paylaşımı yaptığınız günlerde forumu takip edemeyişimden yeni farkettiğim zevkli üretim karavanınızı güzel gün ve gezilerde kullanın,hayırlı olsun

19. enverdede

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Arkadaşlar yorumlarımızı ,esas şikayet sahibi arkadaşın ,şikayetçiyim ancak kendinizi düzeltmeniz için, düzeyinde götürürsek daha yapıcı olmazmıyız ? Sonuçta firmanın ürettiği tüm karavanlar içinde iki arkadaşımızın şikayetleri gündemde ve...
  20. enverdede

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu Sn.ggüneri, yurtdışından karavan kiralayıp düşündüğünüz rotada iki çocukla seyahat etmiş arkadaşımızın aydınlatıcı bilgiler içeren bu linki incelemenizi önereceğim....sonrasında aklınıza takılan başkaca sorular olursa hem link sahibi arkadaşımız ve bizlerde yanıtlamaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri