Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trek71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,125
Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

program önceden yapılmış olmasaydı :( teklif baştan çıkarıcı,gidebilenlere güzel kamplar.....

Bolu-gölcük-abant-ev 035.JPG

Etiketler

Kar mebzül miktarda mevcut. Bir iki gündür erime var ama yarın gene kar bekliyoruz. Kamp alanına araçla rahat çıktım. Eşim karavanla çıkmama izin vermedi; gelecek kar yağışı inişimizi zorlar diye. Ben de artık hanımı daha çok dinlediğim için girişte kaldım. Yalnız burada karın altı yumuşak mil gibi toprak. Kar eriyince suyla karıştı; zincir ilk denemede fayda etmedi. Bakıcaz artık.

Bu arada bir de Eberspaecher bakımı yaptım. İç hava girişi küçük toz taneciklerinin topaklanmasıyla daralmış; 10dk çalışıp duruyordu.

Içerisi sıcak, karnımız tok; sorun yok. Odunu da orman eval deposundan temin edeceğim bugün.

Birkaç senedir geldiğimiz için etrafı iyi biliyoruz; bir tek Gölcük dedikleri yeri görmedik daha.

Hala maceraya katılmak isteyen olursa 5 Ocak'a kadar burdayız :smiley:

İyi dinlenceler.Gölcük'te gece konaklamaya izin verilmiyordu,programınızda varsa ön araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

trek71' Alıntı:
Kar mebzül miktarda mevcut. Bir iki gündür erime var ama yarın gene kar bekliyoruz. Kamp alanına araçla rahat çıktım. Eşim karavanla çıkmama izin vermedi; gelecek kar yağışı inişimizi zorlar diye. Ben de artık hanımı daha çok dinlediğim için girişte kaldım. Yalnız burada karın altı yumuşak mil gibi toprak. Kar eriyince suyla karıştı; zincir ilk denemede fayda etmedi. Bakıcaz artık.

Bu arada bir de Eberspaecher bakımı yaptım. İç hava girişi küçük toz taneciklerinin topaklanmasıyla daralmış; 10dk çalışıp duruyordu.

Içerisi sıcak, karnımız tok; sorun yok. Odunu da orman eval deposundan temin edeceğim bugün.

Birkaç senedir geldiğimiz için etrafı iyi biliyoruz; bir tek Gölcük dedikleri yeri görmedik daha.

Hala maceraya katılmak isteyen olursa 5 Ocak'a kadar burdayız :smiley:
Behçet Bey Boluda 2 yıl yasadım,çevreyi bilirim.
Mudurnu yolunda akmina sodalarının çıktığı köy var,boşa akan sodalı su,traverten oluşturmuş pamukkale gibi,ismi Akkayalar diye gecer.Piknik alanıdır,orayıda görun,5 lt lık pet şişelerden göturun sodalı su doldurun.yakınnında at çiftliği var,ilginizi çekerse.
Gölcükte harikadır,krater gölüdür,dağın tepesinde,harika manzaralıdır,Abant gölünden daha çok sevebilirsiniz,ben gölcüğü abanttan çok severim, mutlaka görün.Küçük bir göl çevresi 20 dakikada turlanıyor.Bolu merkeze gelip,Karacasudan,kıbrıscık yoluna devam edeceksiniz.Dağa tırmanacaksınız,dik virajlı rampalar mevcut,çekme karavanla çıkabılırmısınız bilmiyorum.Karacasuda kaplıca tesisleri var,Sağlık bakanlığının kaplıca fizik tedavi hastanesi var,oradada konaklayabılırsınız.Çekme karavanı aşağıda bırakıp çıkabılırsınız,ama karavanı götururseniz kesin kalırsınız orda,iyi tatiller...

Trw Tekstil' Alıntı:
Çok faydalı bir bilgi akmina sodalarinin ciktigi yere bir ziyaret yapabiliriz tesekurler
Merkezden mudurnu yoluna dönün,Gentaş tesislerını gectıkten sonra 5-10km mesafede solda akmina tesislerı var,hemen ılerısınden soldan yukarı yol çıkar,oradan çıkacaksınız,1 km çıkınca sagda giriş var,piknik alanının iç tarafında sodalı su çeşmesi var,şişelenmiş halini marketten alıp içiyoruz,soda sevıyorsanız bolca pet şişe göturun...

Bu mevsimde meyveli akmaz,yazın çeşmenin yalağında karpuz soğutan görmüştüm,hatta daha ilginci nasırlı ayaklarını yalağa daldırmış bekleyen,ayakları pamuk gibi olsun isteyenler vardı.Kimbilir belkide olmuştur. :smiley::smiley::smiley:
Piknik alanında buyukçe bir havuz var,sodalı su havuzunda banyo yapmak isteyenler için. :smiley::smiley::smiley:

Birden keyfim kaçtı :smiley:
Bu arada yağmur başladı; yerdeki kar büyük ölçüde erimiş durumda. Biz de balçığın ortasında kaldık :smiley:

Bir dahaki sefere zemin etüdünü daha ciddi yapmak lazım :smiley:

Behçet bey,karavancı her şart ve koşulda .....yağmur durur,çamur kurur,hava soğur,kar yağar keyif gelir....Takmayın....Keyfini çıkarın.Bir çift çizmeye bakar....

318569_10150334171536118_816634674_n.jpg

Aynen :smiley: bir önce-sonra fotosu göndereceğim.

trek71' Alıntı:
Birden keyfim kaçtı :smiley:
Bu arada yağmur başladı; yerdeki kar büyük ölçüde erimiş durumda. Biz de balçığın ortasında kaldık :smiley:

Bir dahaki sefere zemin etüdünü daha ciddi yapmak lazım :smiley:
Gece biraz soğuk yapıp üstüne de hafiften kar geldimi asfalt üzeri halı döşeli gibi olur. :smiley:
Keyifli kamplar diliyoruz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR