Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trek71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,126

Etiketler
Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

Merhaba,
Eğer güzel bir kar yağışı olursa 1 Ocak 2015 Perşembe günü akşamüstü biz de Abant'ta olmayı ve 1 gece geçirmeyi planlıyoruz. Kısmet olur gelirsek görüşmek üzere :smiley:

Kar erimiş,eski mevsimler yok,eskiden 1 metre kar olmazmıydı bu mevsimde...

Geçen sene 40cm kar vardı. ...herhalde Ocak ayına kaldı. .
Neyse, ben Çerkez tavuğu yapıyorum; gelen nasiplenecek :smiley:

Bolu bugün hafif kar yağışlı,yarın yoğun kar yağışlı olacakmış,biraz önce ablamla konuştum,düzcede her yer bembeyaz kar altındaymış,abant yılbaşı programınıza katılmayı çok isterdik ailece,6 yaşındaki kızım bayılır kar kamplarına,hemde görüldüğü kadarıyla ona da arkadaş bulabilecektik ancak vebastolu bir kamp aracımız yok şu anda malesef,forumdan levent bey belki 4x4 vw syncro karavanını bana uygun bir fiyata satarsa,gezilere başlayabiliriz :smiley:

Kar bütün ihtisamiyla geri geldi :smiley: sanırım yılbaşı bol karlı olacak.
Trw tekstil : gelirken müsait olursanız şunları getirebilir misiniz?

-16A'e kadar dayanabilecek dişi seyyar priz. (Size elektrik sağlamak için kullanacağım)
-5lt kadar benzin (ne olur ne olmaz, jeneratörü hazırda tutalım)

behçet bey ben size söylemiştim kar baelki yarın bir bakmışınızki geri döner diye süz 2 ocak demiştiniz çok sevindim sizin adınıza biz gelene kadar keyfini sürün :smiley: istedikleriniz aracımda mevcut sıkıntı yok .....

Büyük buluşmayı dört gözle beklıyoruz.Şimdiden ıyı eylenceler, mutlu yıllar. Daha sonra da görselleri beklıyoruz.

Gelecek yılda ben katılacağım,2015 de karavanima kavuşayim, yılbaşı Abant buluşmalarıni geleneksellestirelim.iyi tatiller.

Valla biz her sene kar zamanı burdayız. Ekip ne kadar genişlerse tabii ki o kadar mutlu oluruz :smiley:

Pardon, gezenbilir facebook grubuna gönderdim; oradan bakabilir misiniz?

Son durum; dizboyu kar :smiley: Kamp girişini actirmak için konuştum; bakan için yolu açtıktan sonra geliriz dediler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR