Ynt: Avrupa Turu
Sn. gguneri ,
yazılanlara siteminizi biçim açısından tartışmaya hak versem de, müsadenizle içerik açısından konuyu biraz açmakta karşılıklı fayda görüyorum.
Bu başlıktaki sorularınıza diyelim ki şöyle bir cevap aldınız...
"snggüneriyurtdışındankaravankiralayıpdüşündüğünüzrotadaikiçocuklaseyahatetmişarkadaşımızınaydınlatıcıbilgileriçerenbulinkiincelemeniziönereceğimsonrasındaaklınızatakılanbaşkacasorularolursahemlinksahibiarkadaşımızvebizlerdeyanıtlamayaçalışırızhttp://www.gezenbilircomindexphptopic=79438.0birdeistanbulakaravankiralayanfirmaismivereceğiminternetüzerindenwebpsayfalarınaulaşarakbilgialabilirsinizcasavan"
Bilmem sonuna kadar tuhaf bulmadan yada hiçbir rahatsızlık duymadan okuyabildiniz mi ?
Aslında bu tamamen "enverdede"nin size verdiği ama içinde hiçbir yazım kuralı olmayan cevap !
İnanın, "ince999", ben ve sanırım bazı katılımcılar da (?), yazılarınızda yazım kurallarından özen gösterdiğiniz
tek kuralın, yani "kelimelerin ayrı yazılması"na uyulmaması sonucunda,
sizinde duyduğunuzu sandığım tuhaflığın aynisini duyduk. Tabi bunun üzerine değisik harf karakterleri, kelime yazılışları da geliyor. Reaksiyonlar sadece bu açıdan değerlendirilmeli. Yazdıklarınızı anlamakta bir sorun yok. Yoksa bu kadar cevap alamazdınız. Ama tarz olarak konuşmaya yakınlığı, herzaman rastlanan bir şey değil galiba ? Umarım, uyarı tarz olarak belki sert olmuş olsa da, içerikte hak verirsiniz ? Yazma
eyleminde serbest olduğunuzu düşünen biri olarak,
düşüncelerimizi fazla görmeyeceğinizi sanırım ?
Ayrıca sakın yanlış anlaşılmasın, hiçbirimiz forumda imla polisi rolü oynamak istemediğimiz gibi, forumun kendisininde bildiğim kadarı ile, böyle bir talebi de yok.
Sonuçta yazılanları tenkitden çok, tespit olarak kabul etmenizi rica ederim. Üstelik ben başta olmak üzere forumda hiçbir kimsenin yazım kurallarını tamamen uygulayabildiğini söylemek gerçekten fantezi olur. Şimdilik sadece ana bazı kurallar (trafiğimizde olduğu gibi ;D) yeterli diye düşünülüyor. Söz konusu olanlar da bunlar zaten.
Klavye olarak söylediklerinize gelince. Ben yurtdışından katılıyorum. Sorununuz öncelikle bilgisayarınızın ayarı ile ilgili. Şu andaki klavyenizi ayar sonrası kullanabilsenizde, birkaç harf ve ünlem işaretinin yerinin değişeceğini dikkate almanız lazım.
Bu güne kadar foruma yazdığım 500 üzeri yazının yalnızca ikisinde zaman açısından harfleri öyle bırakmak zorunda kaldım. Sadece harfleri düzeltmek neredeyse yazı kadar zaman alıyor. :-\ Her yazıdan sonra çeşitli düzeltmeleri yapmak için de sayfaya inanın ortalama 20-30 defa tekrar giriyorum. Bu dürtünün nedeni açıklamanın yeri ise burası değil galiba.
Foruma hoş geldiniz.
Not. Bende Enver bey gibi forumu okumanızı tavsiye ederim.
"bartek" ve "drares" in yazdıkları akla yakın öneriler.