Arama sonuçlarınız

1. gogo10

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Evet Zafer abi tüplü dalış yapıyorum ama uzun zamandır fırsat bulamadım :( Eruh/Siirt'te öğretmenim o yüzden pek fırsatım olmuyor yazında türlü türlü bahaneler işte, her sene tayin isteyeceğiz diye plan yapıyoruz ama olmuyor...

2. gogo10

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Zafer abi gezilerini oku oku bitmiyor! ve açıkcası hiç bitmesinide istemiyorum! sayende içimi garip bir korkuyla birlikte cesaret kapladı!!! inşallah senin gibi bir gün yollara düşerim. Bilmem düşündünmü ama bir kitap yazsanda...
  3. gogo10

Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi

Ynt: Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi Herkes çok memnun ama ben açamadım, hata veriyor. Elinde olan varsa lütfen eklesin. Teşekkürler...

4. gogo10

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Belki işinize yarar bu güzel etkinliğinizde diye bende bir bilgi vereyim dedim gençlik ve spor bakanlığınında 5-6 ocak tarihlerinde düzenlediği Sarıkamış şehitleri anma yürüyüşü var. Sarıkamışta. İnşallah işinize yarar. sevgiler...
  5. gogo10

Kamaz

Ynt: Kamaz bunlarda gürcistandan

6. gogo10

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi daha önce duydunuzmu yada buralarda yazıldımı bilmiyorum ama ilginizi cekeceğinden eminim sanırım duster'ın kabini değişiyormuş örneğide http://www.arabam.com/edergi/index/?vzn=7 bu sayfada dacia'nin yeni modelinin tanıtımında var. (e-dergiyi indirin) kolay...

7. gogo10

motosiklet taşıma, yardım...

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Yücel abi peki kaça mal oldu? ve yasal olarak ne gibi işlemler yaptınız? Bendede connect var önünün kalkacağını zannetmiyorum fakat çeki demirine bu biçimde yukarıdan binecek bir yük pek güvenilir gelmedi bana sizin düşünceniz nedir bu konuda?
  8. gogo10

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Monti'nin gösterdiği resim gibi ekipmanları kullanan birsürü motosiklet taşıyan araç gördüm Manisa taraflarında (orada drag yarışları fazla oluyordu bir ara hala oluyormu bilmiyorum). Sizin plaka ve ışıklandırma dan ne kastettiğinizi tam olarak anlayamadım ama...
  9. gogo10

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39958.0 şehir içinde kullanacaksanız öncelikle bunu okumanızı tavsiye ederim

10. gogo10

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... ilk resimdeki römorkla tahminimce 50km/h geçtiğimizde sıkıntı yaratır yolda durmaz gibi geliyor hatta gelmiyor öylede olur :) sanırım şehir içi yada kısa mesafeler için tasarlamışlar ama 2. resimdeki tekerleksiz olan sistem gayet güzel. Forumda biyerlerde...

11. gogo10

Ford Ranger Neden Ucuz?

Şanzıman olarak herhangi bir bilgim yok ama birkaç yıl önce bizde almayı düşünmüştük Ford'a gittik oradaki adam söylemişti Mazda ile motoru aynı diye. Kısa bir test sürüşü yaptık sonra Mazda'ya gittik içine girdiğimizde kokpitin neredeyse Ford ile aynı olduğunu hatırlıyorum. Fiyatıda Ford'a göre...
  12. gogo10

Eruh'a Kitap Gönderiyoruz

Ynt: Eruh'a Kitap Gönderiyoruz Gültekim bey internet bağlantısı problemleri yüzünden teşekkür yazımı ancak bugün yazabiliyorum gerçi sizi telefonlada arayığ teşekkür etmiştim ama burayada yazayımda unutulmaz olsun herkes görsün istedim. Kütüphanemiz için elinizden geleni yaptığınız, hiçbir...

13. gogo10

Ynt: Eruh'a Kitap Gönderiyoruz Bizi bırakmadığınız için çok çok teşekkürler Gültekin bey. Dediğiniz gibi içerik uygun değilse lise'ye ileteceğim :) çok sevindik çok mutlu olduk :) çok çok teşekkürler...
  14. gogo10

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Balıkesir hakkında arkadaşlar genel şeylerden bahsetmiş höşmelim,kolonya,zeytin... .. bense bunları bir kenara bırakıp size birkaç tavsiyede bulunacağım. 1. Hisar ayranları: ayranı çok seven ve çok gezen birisi olarak tüm Türkiyede hisar ayranı kadar güzel ayran içmedim...
  15. gogo10

Ynt: Eruh'a Kitap Gönderiyoruz .

16. gogo10

17. gogo10

18. gogo10

Ynt: Eruh'a Kitap Gönderiyoruz Değerli gezenbilir üyeleri hep birlikte başlatmış olduğumuz kampanyamıza sayenizde her hafta yeni bir koli kitap geliyor. Göstermiş olduğunuz duyarlılık sayesinde bugüne kadar büyük küçük yaklaşık 1000 tane kitap elimizez ulaştı :) dahada ulaşmaya devam ediyor...

19. gogo10

Ynt: Eruh'a Kitap Gönderiyoruz Gültekin bey özel mesajımda yazmayı unutmuşum telefon numaranızıda verirseniz kitaplar elime ulaştığı anda sizi arayayım. Çok teşekkürler...
  20. gogo10

Ynt: Eruh'a Kitap Gönderiyoruz Sevgili Uğur bey güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ediyorum. Siz ve sizin gibiler oldukça bu çabalarımız sona ermeyecek ve okumamak, eğitilmemek için gayret eden, bahane arayan buradaki bazı insanlara bu fırsatları vermeyeceğiz! Yıllarca okul...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri