Arama sonuçlarınız

1. YARIMGEZEN

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için.. sormak istidiğim yada benim anladığım arka iki tekerin körükleri toplamda 55 pauntmu? eğer öyle ise buradan bir hayli ucuz, sanırım bende getirtebilirim.... Tabikide ödünç veririm, eğer ankara da iseniz seve seve...

2. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Evet manuel olarak ayarlanabiliyor, sadece tek tekerin yükseltip alçaltabiliyorsunuz...ancak ben bu ayarın sizin söylediğiniz şekilde kullanılabileceğini bilmiyordum, şimdi öğrenmiş oldum teşekkürler... Ayrıca sol ön tarafın yüksekliğini sadece 6 gösteriyordu...
  3. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Evet arkadaşlar.. Ürünler geldi ve dün akşam geç saate kadar arabaya ulaşmaya çalıştım ve sonunda başardım.. sürekli arıza ışığı yanan eas sistemine girdim ve sorunun ne olduğunu buldum.. hataları sildin ancak sorun hata sillmekle giderilemeyecek boyuttaydı...

4. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Arkadaşlar sipariş ettiğim ürün ingiltereden 7 günde geldi. Bugün sabah postacı getirdi, gümrükle ilgili bir sorunda yaşanmadı. Ürünün içinden EAS için bir kablo, MOTOR VE ŞANZUMAN için bir kablo ve dizüstü bilgisayarlara bağlamak için dönüştürücü basit bir kablo...
  5. YARIMGEZEN

Uzun Yol için Motor Önerisi

Öncelikle A2 ye başvurun sonrasında başlangıç seviyesinde motosiklet eğitimi veren bir kuruluştan başlangıç eğitimi sonra kendi motorunuzla güvenli sürüş eğitimi alın... bir adet transalp xl650 satın alın, sonra nereye canınız istiyorsa oraya gidin... Bu arada korumalı kıyafetleinizide temin...

6. YARIMGEZEN

Uzun Yol için Motor Önerisi

Motosiklet tecrübeniz hakkında ve bahsettiğiniz doğu turunu kısaca özetlerseniz daha çok yardım alabilirsiniz diye düşünüyorum. Doğu turu derken hangi illeri kapsıyor ve bir güzargah oluşturdunuzmu? Güzergah içersinde ne tarz yollar var ? Dedenizin motoru nedir ? A2 Mevcutmu ? Daha önce hiç...

7. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Ciddi iş yapacağını düşünüyorum, çünkü bir defasında basit bir EAS hatasından dolayı yolda kalmıştım. Siparişini verdiğim ürünleri merakla bekliyorum ancak daha vatan toprağına adım atmış değiller :) Gelir gelmez deneme yapacağım ve sonucu sizlerle paylaşacağım...
  8. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Arkadaşlar malesef EAS sisteminde sorunlar baş göstermeye başladı malum kronik sorunlar :) Bugün dayanamayıp ebaydan siparişi verdim en geç iki hafta içinde gerekli program ve ara bağlantı aparatlarının elimde olacağını düşünüyorum tabi gümrük sorun...
  9. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Aracınız hayırlı olsun, ben saatlerce klimayla kullandım hatta aldığım günden beri sürekli klima otomatikte çalışıyor ancak her hangi bir sıkıntı çıkartmadı bana...Anıl otonun dediğine göre o sesler normalmiş çünkü ben ciddi ciddi bu seslerden rahatsız olduğumu...

10. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Sanırsam benden bahsediyorsunuz :) Şuanda önemli bir sorunum yok, gayet rahat bir şekilde kullanıyorum arabamı çok ta memnunum... Yavaş manevralarda direksiyonu sağa sola kırdığımda çat çut sesler geliyor ancak land rover konusunda borusandan sonra gelen...

11. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Geçmiş olsun başınıza gelmeyen kalmamış, bende bir iki sıkıntı yaşadım, örneğin easın çökmesinden dolayı yolda kaldım...ancak şuan için sorunları çözdüm ve sıkıntısız biniyorum... tabi ileride ne olur bilmiyorum.. Araç satın alırken yıpranmamış araç satın almakta...
  12. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Ne gibi bir rahatsızlığınız var araçtan? Şanzımanı güven jip diye bir yerden aldım, nette de sitelir var bildiğim kadarıyla.. yıldız hurdacılar sitesinde..

13. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Umarım sorun çıkartmaz, geçen hafta sonu aracı araziye soktum, daha önce hiç arazi deneyimim yoktu ancak yol kenarındaki 2 metrelik dik yamaçlara araç hiç sorun çıkartmadan inip çıkıyor :), mühtiş zevk aldım... İnşallah ağız tadıyla kullanırız araçlarımızı...
  14. YARIMGEZEN

Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011) Cumartesi günü havanın kararmasına 1 saat kala karagöl yolunun kapatılan noktasına ulaştım. Oradan malzemeleri sırtlanarak 1,5 saatten fazla bir süre yürüdükten sonra (benim için çok zordu) karagöle ulaştım...
  15. YARIMGEZEN

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! Teşekkür ederim... Bakan usta Ahmet ustaydı, başkent otosayide sena jep isimli..

16. YARIMGEZEN

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) CUMARTESİ KARAGÖLDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.. (MESAJ İÇERİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR)
  17. YARIMGEZEN

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim... Adım Umut, Ankarada yaşıyorum, doğayı, doğada kampı, motositleti ve motosiklet bakımını seviyorum... YENİ HOBİM P38 SORUNLARINI ÇÖZMEK :) Geçen hafta 1998 model çok temiz bir P38 satın aldım.... ------------ Aracı ilk gördüğümde ve test esnasında sağa...
  18. YARIMGEZEN

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Hepinize merhaba, Eşimin Niğdeli olması sebebiyle sık sık niğdeye gider, etrafında ki göletlerde balık avına giderim. Uzun yıllardan beri de balık bahanesi Ankara'nın çevre illerinde kamp yaparım. Geçtiğimiz...

19. YARIMGEZEN

Bolkarlar Karagöl, Çinigöl Yürüyüşü

Ynt: Bolkarlar Karagöl, Çinigöl Yürüyüşü Merhabalar, geçen hafta 2 temmuzda niğde de idim.. Karagölde bir gece kamp yapmayı çok istemiştim ancak cumartesi saatin geç olması yolu tam olarak bilmememiz ve arazi aracımızın olmaması sebebiyle gidemedik. Nidğe Melendiz dağlarında bir gölette kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri