Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,673
Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

Çinili gölüde pas geçmeyelim

P1030369.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)

evet biz sizleri aşağıdan izledik. ilk sefer için güzel bi nokta
Teşekkür ederim.
Çiğdem Hanım.

hoşbulduk adnan abi seni çoook aradım valla orda manzarada herşeyde tam senlikti.

mstfzrz' Alıntı:
bir kare daha göndereyim.

Mustafa bey selam.

Bir mesaj içine 5 adet fotoğraf yerleştirebilir misiniz acaba.?

GÖZAT düğmesi yanında bulunan " Daha Fazla Eklenti " düğmesine tıklarsanız 5 adet GÖZAT butonu oluşuyor.

Cumartesi günü havanın kararmasına 1 saat kala karagöl yolunun kapatılan noktasına ulaştım. Oradan malzemeleri sırtlanarak 1,5 saatten fazla bir süre yürüdükten sonra (benim için çok zordu) karagöle ulaştım, sizlerden ayrı bir noktaya çadır kurdum.

Ciddi tecrübeler kazandım.. iyi bir çanta satın almayım, çadırımı yenilemeliyim, yürüyüşe başlamadan önce tekrar tekrar malzeme kontrolü yapmalıyım gibi :smiley:

Gece 2 yada 3 gibiydi galiba zirve yapacak ekip benim çadırın oralarda toplaştı, su ikmali yapıyorlardı.. :smiley: , hatta geceden neden sularını doldurmamışlar diye küçük şikayetlerde bunulanlar vardı....

Umarım yakın gelecekte sizlerle tanışırız...

TezzMertek' Alıntı:
Mustafa bey selam.

Bir mesaj içine 5 adet fotoğraf yerleştirebilir misiniz acaba.?

GÖZAT düğmesi yanında bulunan " Daha Fazla Eklenti " düğmesine tıklarsanız 5 adet GÖZAT butonu oluşuyor.

Teşekkürler Murat Bey.

Merhaba Arkadaşalar,
İzmir'de Murat (TezzMertek) ve Ömer'in güzel etkiliklerine katılıyorum, Medetsiz'de de gezenbilir üyesi sizlerle tek tek tanışmak istiyordum ama darkayın en başından beri muhteşem organizasyonu yüzünden istediğim hiç birşeyi yapamadım. Zati kamp yerini bağıra çağıra en erken terkeden bizdik :mad: :smiley: yinede harika bir coğrafya ve bu yüzden pireye kızıp yorgan yakmıyacağım tekrar medetsize mutlaka gelicem (ama darkaysız). birkaç güzel fotoğraf bende paylaşıcam...

İzmir'den Sevgilerle

:smiley:

Bekliyoruz Ersin.

İyi akşamlar Arkadaşlar.

Zirve olmasada oraya gitmiş olmak, havasını soluyarak, suyunu içerek oralara ait olmayı hissetmek harikadır sanırım, tüm ekibi candan kutluyorum, Ağrı için başarılar diliyorum, hepimiz için Ağrı rotasını gerçekleştirmenizi diliyorum, hepinize selamlar, sevgiler..

Zerrin Yiğiter

zerrin kamp alanında seninde geleceğin duyumunu aldık

Merhabalar,

Benim için bol tecrübeli ve çok keyif aldığım bir etkinlik oldu ... Öncelikle Efe ve Murat abiye,çadır arkadaşım Çiğde'me ve çok teşekkür ederim...
Hava şartlarından ötürü zirve yapamamış olmamız karagöl ve çiniligölün keyfini bir dahaki yıl daha uzun sürmemiz için bir fırsat diye düşünüyor ve herkese teşekkür ediyorum ...

Öncelikle fotoğraflarla başlayalım anlatımlarla devam ederiz:smiley::smiley:

P7160032.JPG

P7160040.JPG

P7160050.JPG

P7160054.JPG

P7160046.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri