Arama sonuçlarınız

1. yuzen_adam

1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal...

Aracımın bütün bakımları kendi tarafımdan yapılmış olup günlük olarak kullanılmaktadır. Hiçbir çalışmayan aksamı yoktur. Araç 7cm yükseltilip 31 inch Falken mt lastikler takılmıştır. Ayrıca lastikler flansh ile 4 cm dışarı alınarak aracın yere basması 8 cm genişletilmiştir. Alt takım tamamen...

2. yuzen_adam

Samurai Yükseltme Tavsiyesi

Ynt: Samurai Yükseltme Tavsiyesi İyiymiş. Neden koptu acaba?
  3. yuzen_adam

Cherokee ZJ 2 Çeker Şanzuman Tadilatı

Ynt: Cherokee ZJ 2 Çeker Şanzuman Tadilatı Peki fiyat konusunda bir bilgilendirme yapabilirmisiniz acaba?

4. yuzen_adam

2000 Model Suzuki Vitarama Hard top Yaptırmak İstiyorum.

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitarama Hard top Yaptırmak İstiyorum. Bir takım jant lastik ve ufak tefek araca uyumlu aksesuarlar ile araç süslenebilir.
  5. yuzen_adam

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitarama Hard top Yaptırmak İstiyorum. Öncelikle kullanım tarzınız nedir? Aracı offroad amaçlımı kullanacaksınız yoksa asfalttamı? Offroad amaçlı kullanılacaksa. Yükseltme, lastik, vinç, diferansiyel kilidi, şnorkel, tavan sepeti, vs...... birçok ekipman takılabilir...

6. yuzen_adam

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitarama Hard top Yaptırmak İstiyorum. Aracı kesip üstüne hardtopmu yapmak istiyorsunuz? Kapalı kasa olarak tasarlanmış bir aracın üstünü kesip hardtoplu hale çivermeye çalışmak oldukça zordur. Bir türlü dikiş tutturamazsınız. Ayrıca o güzelim aracı kesip biçmek pek güzel...

7. yuzen_adam

İsofix Takma Yeri

Ynt: İsofix Takma Yeri Benimde sattığım 90 medel tenteli vitaramda da arka kemerler yoktu. Ancak belden bağlamalı tipte kemerler alıp taban sacına geniş pullar kullanarak monte etmiştim. Büyük kazalarda ne kadar koruyucu olur bilimnez ama ufak ve orta şiddetli çarpmalarda hiç yoktan daha...
  8. yuzen_adam

96 ZJ Ön Göğüs Konsolunu Söken Yada Sökmesini Bilen Varmı?

Ynt: 96 ZJ Ön Göğüs Konsolunu Söken Yada Sökmesini Bilen Varmı? Sökülemez diye birşey yok herşey sökülebilir. Ancak çıkan parçaları düzenli bir şekilde istifleyip daha sonra onları düzgün bir şekilde geri takabilmek önemli ;)
  9. yuzen_adam

JEEP CJ-8 için Hard-top ve Arka Kapı(CJ-6-7 uyarlanabilir)

Ynt: JEEP CJ-8 için Hard-top ve Arka Kapı(CJ-6-7 uyarlanabilir) Hardtoplarım yollarda geziyor Nurullah abi... ;)

10. yuzen_adam

Ynt: Samurai Yükseltme Tavsiyesi Merhaba. Yükseltmek için makas küpeleri 7 cm uzatıldı. jhantlarda 4 cm spacer ile dışarı alındı. Böyle olunca önlerde sürtme problemi çıktı ancak ön tamponun uçlarını biraz kesip davlumbazın arka kısımınıda biraz çekiçleyince büyük oranda sürtmeyi kesti... 31...

11. yuzen_adam

Ynt: Samurai Yükseltme Tavsiyesi Dursun Usta ile benim Samuraime makas küpeleri ile yükseltme uyguladık. ancak yükseltme ile viraj demirini çıkarırsanız araç dengesizleşiyor. Bununla birlikte jantlarıda yine Dursun usta ile beraner 4 cm flans takarak dışarı alıp 31 inch lastikleri taktık...
  12. yuzen_adam

Offroad Volkswagen Bus T5 extreme 4x4 by Seikel / ams TV - VW syncro 4wd 4motion

Ynt: Offroad Volkswagen Bus T5 extreme 4x4 by Seikel / ams TV - VW syncro 4wd 4motion Dursun abi. bu portal aks bizim samurailere olmazmı ya ;D ;D Sende vardır bişeyler. geleyimde yapalım..

13. yuzen_adam

Vitaraya Uygun Ofsetli 15 Jant Arıyorum

Ynt: Vitaraya Uygun Ofsetli 15 Jant Arıyorum Arman beyin jantlarına bakmanızı öneririm. Gayet şık görünümlü, vitaraya yakışan, çok hafif ve sağlam bir jant...
  14. yuzen_adam

16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı Ne demek... İnşallah daha büyük bir arıza çıkarmadan sorununuzu halledebilirsiniz? Ben aracı o şekilde biraz yüksek rolantiye ayarlayıp kullanmıştım. Daha sonra ise pompa değişimi oldu. tabi en kısa zamanda pompa...
  15. yuzen_adam

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı Aynen öyleydi. Marş sırasında değilde marştan birkaç saniye sonra sönüyordu yağ lambası. Daha sonralarda ise rolanti bazen kalkışlarda normalin altına düştüğünde yanmaya başladı. en son ise aynen sizin sorununuz...

16. yuzen_adam

Ynt: 16 Valve Vitara Krank Ana Yatak ve Biyel Kolu Yatakları, Yağ Lambası Uyarısı Bu sorun yağ pompasından. Aynısını bende yaşamıştım. Servisin dediğine göre pompanın iki gözünden birisi çalışmıyor buda rolantide düşük yağ basıncı ile yağ lambasını yakıyor.. En kısa zamanda değişmesini...
  17. yuzen_adam

2.0 V6 Vitara Sibob Lastigi Degişimi

Ynt: 2.0 V6 Vitara Sibob Lastigi Degişimi Genelde evdeki hesap çarşıya uymuyor. İnşallah ekstra birşey çıkmazda kendini ayarladığın maliyet ile bitirirsin işini Oğuz abi...
  18. yuzen_adam

2006 Model G.V. Aracımın Arka Şaftını Söksem Sorun Olur Mu?

Ynt: 2006 Model G.V. Aracımın Arka Şaftını Söksem Sorun Olur Mu? Söylediğim gibi 4 çeker olan bir aracın ön şaftını sökmemektir. Hem aktarma organlarına binen yük dengesizleşip ileride arızalar çıkaracaktır. Hemde araçta belirgin bir denge kaybına yol açacaktır. Mantıksız olan sizin yapmayı...

19. yuzen_adam

2006 Model G.V. Aracımın Arka Şaftını Söksem Sorun Olur Mu?

Ynt: 2006 Model G.V. Aracımın Arka Şaftını Söksem Sorun Olur Mu? 4 çeker olarak tasarlanmış bir aracı 2 çekere dönüştürmek elbette sorunlar ortaya çıkaracaktır. Böyle bir şey yerine Grand Vitaranızı 2 çeker daha ekonomik bir araçla değiştirmek daha mantıklı ve sorunsuz olacaktır...
  20. yuzen_adam

Vitara Kapı Menteşeleri

Ynt: Vitara Kapı Menteşeleri Yanlız kapı pimlerini değiştirirken menteşelerin kaportaya bağlantı yerlerinide çürüme varmı yokmu diye bir kontrol edin. Belli bir yaşı geçen vitaralarda çürümenin ilk olarak başladığı yerlerden biridir. Eğer çürüme var ise pim ne kadar değişirse tamir olmadığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri