2.0 V6 Vitara Sibob Lastigi Degişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguz1134 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,266

oguz1134

Zirve
Yer
İSTANBUL/büyükcekmece
200 bin deki v6 tım 10 binde 1 lt yag ekslitme yapıyordu bunuda normal karşılıyordum ..

yag koyduktan 5bin sonra cubuktan baktıgımda her şey normaldi .6500km de tekrar bakacagım tuttu ve en az 1 lt eksilme vardı .aşırı yaz sıcaklarının başlaması ile sibob lastiklerim yumuşayıp kendilerini koyverdiler diye düşünüp parcaları alıyım sorayım diyede servise gittim ..

servis bilgisayardan merkez depoyu bile görebiliyor 2 kapak var bizde bir tarafı var diger tarafı yokmuş ellerinde normal şartlar altında gemi ile 3 ayda gelirmiş parcalar ,ucak siparis olursa en fazla 20 gün sürermiş .7-15 gün arası denildi .. ;)

takım conta denildimmi motor acıldıgı zaman gerekli olabilecek tüm contalar ve sibob lastikleri kapak contaları vs hepsi bir vakumlu pakette cıkar benim bildigim.. ;)

yan sanayide öyle olurmuş telefonla fiyat sordum 120 denidi gidersem 100-110 tl arası alırım . :smiley:

2 kapak conta 302 tl + 24 adet sibob lastigi 226 tl : 500 küsür tutuyor parcaları şipariş verdim orjinal olarak + olaraktan yan sanayii takım contada alıcam eksoz ve manıfoltlara lazım olacak diye ..

6,5 lt yag alcam 0/30 mecbur 8 lt alıcaz +filitre şimdiden 1000 tl lik oldum.

kayıd ve sibob larıda elden geçirmeyi de düşünüyorum .....Benim halim ne olur fikri olan varmı .?? ;D

Etiketler
Ynt: 2.0 V6 Vitara Sibob Lastigi Degişimi

Genelde evdeki hesap çarşıya uymuyor. İnşallah ekstra birşey çıkmazda kendini ayarladığın maliyet ile bitirirsin işini Oğuz abi...

Oğuz Bey !
Üstad sizsiniz, biz ne diyelim ki ?
Aracınızda V6 motor var, keyfi JLX'lerden çok üstündür. Bence söylediğiniz rakam, bu motor için çok yüksek değil.
Geçmiş olsun. Selamlar.

Abi kolay gelsin derim.işin içine sen bulaşınca bu kadar detay ve ince işçilik ile 3-4 binlik olursun gibime geliyor sen şimdi durmassın açmışken orayıda değiştireyim burayıda yenileyim derken rakam yükselir banada örnek olur benide 5000 lik edersin abi ;D

6900 filan olmuş bir daha baktım 1 lt daha ilave ettim yoplam 2 lt ilave olmuş oldu 0/30 koyardım eskıden şimdilerde kaliteyı düşürüp yagı kalınlaştırmaya başladım 15/40 koydum .
sıcaklarda herkes dikkatli olsun!! derim . :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR