Arama sonuçlarınız

1. yuzen_adam

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Bitmez bu maceralar abi ;D Amacımız ne acaba? Hiç oturup düşündükmü ;D ;D

2. yuzen_adam

Vitarada Difransiyel Askı Takozu Montajı Sonrasındaki Sorunlar

Ynt: Vitarada Difransiyel Askı Takozu Montajı Sonrasındaki Sorunlar sanırım egzosta biraz daha ayar gerek ;)
  3. yuzen_adam

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. 31 10,5 15 abi. Benim canavarın yeni pabuçlarıyla aynı ebat ;D

4. yuzen_adam

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. Bugün kupayı şasenin üstüne koymuştu Dursun abi. Canavar on numara olmuş yeni lastikleri ile. dursun abi sağolsun benim samunun jant flanşlarını ondan aldım. Sezona iki kardeş samurai son hızla hazırlanıyor...
  5. yuzen_adam

Vitara Şaft Istavrozunun Kırılması Hakkında

Ynt: Vitara Şaft Istavrozunun Kırılması Hakkında Düz yolda vitaranın ıstavroz kırması zor bir durum heralde. Bence montaj hatası...

6. yuzen_adam

Satılık 235.75.15 Brıstone AT Lastik

Ynt: Satılık 235.75.15 Brıstone AT Lastik Merhaba acaba lastiklerin fiyatı nedir?

7. yuzen_adam

Satılık 15 Jant +MT Lastik -Alınık 16 Jant

Ynt: Satılık 15 Jant +MT Lastik -Alınık 16 Jant Merhaba lastiklerin fiyatı nedir acaba?
  8. yuzen_adam

92 XJ Silecek Zaman Rolesi Arıyorum

Ynt: 92 XJ Silecek Zaman Rolesi Arıyorum 10 15 tl gibi bir fiyata tofaşın zamanlayıcı rölesini takabilirsiniz...
  9. yuzen_adam

Suzuki Samurai Direksiyon Amortisörü Aranıyor...

Ynt: Suzuki Samurai Direksiyon Amortisörü Aranıyor... Hadi bakalım abi bekliyorum güzel haberini...

10. yuzen_adam

Ynt: Suzuki Samurai Direksiyon Amortisörü Aranıyor... Dursun abi... bu rot amortisörü olarak ne kullanayım bir fikir ver sen bana...

11. yuzen_adam

Ynt: Suzuki Samurai Direksiyon Amortisörü Aranıyor... 44 inch bogger takınca abi biraz titreme oldu direksiyonda o yüzden yani başka bir sebebi yok ;D ;D
  12. yuzen_adam

Arkadaşlar 92 model Suzuki Samurai için direksiyon amortisörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

13. yuzen_adam

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Yerde giderken havaya uçmaktan. Havada giderken yere düşmekten ;D ;D
  14. yuzen_adam

Vitara İç Aydınlatma

Ynt: Vitara İç Aydınlatma O sviçleri çıkarıp zımpara ve wd 40 ile güzelce temizlerseniz eminim çalışır duruma gelecektir..
  15. yuzen_adam

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları KEsin bir göz yanılması yada hile vardır heralde bu resimde. Hile demeyelimde kesin bir göz yanıltması var bence ;D ;D

16. yuzen_adam

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " Anaaaa... MElihin arab devrilmiş ;D Nasıl becerdin onu düz yolda??
  17. yuzen_adam

Satılık CJ 8 Orjinal Ön Koltukları

Ynt: Satılık CJ 8 Orjinal Ön Koltukları Koltukların resimlerini görebilirmiyiz??
  18. yuzen_adam

Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz?

Ynt: Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz? Daha tecrübeli arkadaşlar kesin olarak cevaplayacaklardır ancak. Bir sj413 ün arazi şanzumanını sj 410 ile değiştirince 33 lastiğe kada sorunsuz çevirebildiği söyleniyor...

19. yuzen_adam

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " Bende hala resimleri bekliyorum İlkay abi ;D ;D Çektik o kadar ama hala göremedik...
  20. yuzen_adam

Çeki Demiri Hakkında Yardım!

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Yardım! Amerikada aldığınız yerden bu belgeyi isteyemiyormusunuz acaba? Böyle bir imkanınız yokmu yada çeki demirinin e belgesi hiçmi yok?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri