Çeki Demiri Hakkında Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zilzurna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,939

zilzurna

01'Toyota Land Cruiser VX100
Selamlar,
2003 Renegade için Amerika'dan Valley marka çeki demiri getirttim. Fakat ruhsata işlenmesi için E belgesi istiyorlar. Sanırım bu belge Avrupa Birliği normlarına uygunluk belgesi gibi birşey. Bu parça amerikan yapımı olduğu için kutu içinden böyle bir belge çıkmadı.
Bu şartlarda çeki demirinin projesi çizilemiyor.
Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum...
Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Çeki Demiri Hakkında Yardım!

doğru demiş kim demişse e belgelli olması lazım ceki demirnin ruhsata işletmek için eğer ruhsata işletecekseniz yapacak bişe yok e belgeli ceki demiri alaçaksınız proje çizdirip işleteceksiniz yada kaçak takıp ceza yiyeceksiniz karar sizin

Sanırım Türkiye'de Valley marka çeki demirini bir tek ben kullanıyorum...
:( :( :(

Amerikada aldığınız yerden bu belgeyi isteyemiyormusunuz acaba? Böyle bir imkanınız yokmu yada çeki demirinin e belgesi hiçmi yok?

yuzen_adam' Alıntı:
Amerikada aldığınız yerden bu belgeyi isteyemiyormusunuz acaba? Böyle bir imkanınız yokmu yada çeki demirinin e belgesi hiçmi yok?

Valley Industries ' e mail attım ama pek umurlarında olmadı sanırım. Çeki demiri Amerika'da üretildiği için AB standartlarına uyduğuna dair bir belge yok. Avrupa'da herhangi ibr ülkede üretilmiş olsaydı o zaman mecbur e belgesi olurmus.

Benim derdim foruma üye olan bu marka çeki demiri olan kullanıcılar bu sorunu nasıl çözdü onu öğrenmek?

Selamlar

sayın Barış. cayırova.com adresinden c belgeli çeki demiri topuzu alıp işletebilirsin.fiatı 90-100 tl civarında

N.TURAN' Alıntı:
sayın Barış. cayırova.com adresinden c belgeli çeki demiri topuzu alıp işletebilirsin.fiatı 90-100 tl civarında
İlginiz için teşekkür ederim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28958.0
Merhabalar,sanırım bu topic'de sorununuza bir çare olabilicek cevaplar var düşüncesindeyim..

koroglu1414' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28958.0
Merhabalar,sanırım bu topic'de sorununuza bir çare olabilicek cevaplar var düşüncesindeyim..
Teşekkür ederim. Sanırım bu işi sadece E belgeli bir topuz alarak çözeceğiz. Gereksiz prosedürler insanı ne hale düşürüyor...!!!
Saygılar

valla ne yapın edin izmir'de özdemir römork adı altında faaliyet gösteren ve yetkilisinin adının Engin olduğunu bildiğim firmanın eline düşmeyin. ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri