Satılık 15 Jant +MT Lastik -Alınık 16 Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,505

07gokhanlc

Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60
Yer
ANTALYA
Herkese merhaba,

Aracımda stepne olarak kullandığım 6 bijon (toyota ve poajero larda kullanılabilir) resimdeki jant ve lastiği satmayı ve 1 adet stepne için 16 jant 6 bijon jant almayı düşünüyorum.Takas şeklindede olabilir....

selamlar

Etiketler
Ynt: Satılık 15 Jant +MT Lastik -Alınık 16 Jant

15" jant ve lastiğin resimleri.....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

PIC_1204.jpg

PIC_1205.jpg

PIC_1203.jpg

Yokmu kimsede yaaaavvvv 1adet kalan filan ;D

yuzen_adam' Alıntı:
Merhaba lastiklerin fiyatı nedir acaba?

Merhaba, "lastikler" yanlış olur belki benim ilanımda yanlış anlaşılıyor olabilir ama ilk mesaja dikkat ederseniz 1 adet lastik(15") ve jant var ve yerine paradeğil 16" 6 bijon 1 adet jant istiyorum..

selamlar

merhaba eilmde 1 adet 16 jant lastik var ihtiyacınızı karşılarsa bi bakın
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56840.0

ibrahim güney' Alıntı:
merhaba eilmde 1 adet 16 jant lastik var ihtiyacınızı karşılarsa bi bakın
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56840.0

Merhaba İbrahim bey kardeşim .... lastik ve jant benim işime yarar da sizin işinize 15" lastik jant yararmı ?

Evet derseniz (5338167421) change yapalım derim...

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Yokmu kimsede yaaaavvvv 1adet kalan filan ;D
bir adet orijinal 16' TOYOTA Hİ-LUX stepne jant'ı ile takas edermisiniz maksat işiniz görülsün 3 takım jantım var ancak stepnedeki hariç hepsi 15' lastiği iş yapmaz ancak jant temiz.

sokrat gandiya' Alıntı:
bir adet orijinal 16' TOYOTA Hİ-LUX stepne jant'ı ile takas edermisiniz maksat işiniz görülsün 3 takım jantım var ancak stepnedeki hariç hepsi 15' lastiği iş yapmaz ancak jant temiz.

merhaba........
geç yolladım cevabı ama kusura bakmayın... 8" inç genişliktemi ? göbek olurmu acaba ?

selamlar

Vay günaydın... sen yaşıyonmu? :D heheheheee,,,

Umut vereceğim jant 15" 6 bijon ve 8" genişlikte,istediğim jant ise 16 jant 8" genişliğinde olmalı ...o kadar..

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri