Satılık 15 Jant +MT Lastik -Alınık 16 Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,506
Ynt: Satılık 15 Jant +MT Lastik -Alınık 16 Jant

ok....

Nassı gidiyor senin deve kuşu varmı bir problem?? tamamen hallettinmi ?

selamlar

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
ok....

Nassı gidiyor senin deve kuşu varmı bir problem?? tamamen hallettinmi ?

selamlar
Ön şaft en aşağı sarkınca sürtme yaptı traverse...Çift kardan yapılıp traşlama vs yapılıyor şu an. Önler de çift amortisör olacak. Başka bir sıkıntı yok süper oldu. ;D

Ümit ben hakikaten merak ediyorum bu ayna mahruti değiştikten sonra aracın hızı,dengesi, yakıtı vs konularını zira yaptığın cesaret isteyen bir konu...

Çift kardan daha evvel yapılmıış şaftaları kullanan kimse varmı durumu nedir filan araştırdınmı??

gokhanlro' Alıntı:
Ümit ben hakikaten merak ediyorum bu ayna mahruti değiştikten sonra aracın hızı,dengesi, yakıtı vs konularını zira yaptığın cesaret isteyen bir konu...

Çift kardan daha evvel yapılmıış şaftaları kullanan kimse varmı durumu nedir filan araştırdınmı??
Abi çekişi vs mükemmel oldu, eskisinden daha iyi kesinlikle. Özellikle 3B sebebiyle çok erken bayılırdı, şimdi yüksek viteslerde çıkıyorum her rampayı...Bir sitede okumuştum, tüketim azalabiliyormuş büyük lastik ve büyük oranla...Sanırım daha yüksek vitesle daha düşük devirde gidebildiğin için, ki bendeki durum aynen bu şekilde şu an. Şaft işine beynim basmıyor direk Ahmet Abiye bıraktım valla o işleri...

umutcelikel' Alıntı:
Abi çekişi vs mükemmel oldu, eskisinden daha iyi kesinlikle. Özellikle 3B sebebiyle çok erken bayılırdı, şimdi yüksek viteslerde çıkıyorum her rampayı...Bir sitede okumuştum, tüketim azalabiliyormuş büyük lastik ve büyük oranla...Sanırım daha yüksek vitesle daha düşük devirde gidebildiğin için, ki bendeki durum aynen bu şekilde şu an. Şaft işine beynim basmıyor direk Ahmet Abiye bıraktım valla o işleri...

Lastik ve mahrutilerin hesaplamasının çok doğru yapılmış olması lazimki verim alabilesin,ben ilk aldığımda sürat ve rampa açısından çok iyi olan araba, lastiği biraz büyüttükten sonra her ikisindede perf düştü...

Ahmet abii ???? bizim Ahmet mi?

selamlar

Ewwet züpeer.... :D Ancak bana pek yaramadı zira buradaki ölçüler maksimum 8" diflere göre annadığım kadar ile benimki 9,5" ;D , yanlışım yok değilmi?

gokhanlro' Alıntı:
Ewwet züpeer.... :D Ancak bana pek yaramadı zira buradaki ölçüler maksimum 8" diflere göre annadığım kadar ile benimki 9,5" ;D , yanlışım yok değilmi?
Önemi yok ki onun... Benimki de zaten 9.5 inç. Benim ön ve arka ve senin arka diff aynı.

Abi,

Ahmet Küçükdemir
0 535 2126288

İşini görürse Toyotann orjinal çemberli sac jantı var 16 inç. aha dardır bu, 6.5 veya 7, ama bence özellikle stepne için çok ideal olur. Ben durumu anlattım, arkadaşınsa takas makas boşver, jantı hediye bile ederiz kargosunu ödesin yeter dedi ;D İstersen ara, hem tanışmış olursun, Ankarada da bir Toyotacı ayağın olmuş olur. Satabilirsen sat sende sonra stepneyi. Yada teklif et, belki elinde 16ya uyacak lastik vardır çıkma, onu ödersin sadece vs vs

Sevgiler.

umutcelikel' Alıntı:
Abi,

Ahmet Küçükdemir
0 535 2126288

İşini görürse Toyotann orjinal çemberli sac jantı var 16 inç. aha dardır bu, 6.5 veya 7, ama bence özellikle stepne için çok ideal olur. Ben durumu anlattım, arkadaşınsa takas makas boşver, jantı hediye bile ederiz kargosunu ödesin yeter dedi ;D İstersen ara, hem tanışmış olursun, Ankarada da bir Toyotacı ayağın olmuş olur. Satabilirsen sat sende sonra stepneyi. Yada teklif et, belki elinde 16ya uyacak lastik vardır çıkma, onu ödersin sadece vs vs

Sevgiler.

Umut Sağol ,ilgine teşekkür ederim.

Ancak benim stepneye takacağım lastik var,çağlar ın temin ettiği BF goodrich ler şimdi bende 5 adet (yaz -kış yapıyorum)ve 285 75 16 ebatlı yani 6,5 veya 7 " takarsam lastiğe ayıp ve eziyet olur :D, Sağolsun hediye ederiz demiş ama parasında da değilim yapmış iken tam yapalım,,,Ahmet Usta mıdır ?

teşekkürler

Konuyla alakalı değil ama ben de Pajero için 16" jant ararken bu mesajı farkettim.
Bahsedilen bu sac jant ney benziyor, nasıl görebilirim?
Offset değeri hakkında bilginiz var mı?
Selamlar.

umutcelikel' Alıntı:
İşini görürse Toyotann orjinal çemberli sac jantı var 16 inç. aha dardır bu, 6.5 veya 7,

schweps' Alıntı:
Konuyla alakalı değil ama ben de Pajero için 16" jant ararken bu mesajı farkettim.
Bahsedilen bu sac jant ney benziyor, nasıl görebilirim?
Offset değeri hakkında bilginiz var mı?
Selamlar.
Ormandaki Hiluxların orjinal jantlarına dikkat ettiyseniz onlardan. Uyduruk demir jant, kenarında kamyon jantlarındaki gibi çember var. Çok dayanıklı ama ağır ve tubeless takılamıyor. Offset çok azdır tahminimce, çok içerde durur çünkü orjinalde...

Teşekkürler,
Anlaşılan, işime yaramayacak.
Çıkma 16" sac jant için irtibat kurabileceğim bir yer öneriniz var mıdır?
Selamlar.

umutcelikel' Alıntı:
Ormandaki Hiluxların orjinal jantlarına dikkat ettiyseniz onlardan. Uyduruk demir jant, kenarında kamyon jantlarındaki gibi çember var. Çok dayanıklı ama ağır ve tubeless takılamıyor. Offset çok azdır tahminimce, çok içerde durur çünkü orjinalde...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR