Arama sonuçlarınız

1. emre_ozk

Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel Güzel araç hayırlı satışlar

2. emre_ozk

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? baskı balata değişti.
  3. emre_ozk

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım Resimler için teşekkürler. isuzu almayı çok istiyorum ama vergileri çok ..

4. emre_ozk

TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM

Ynt: TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM Tekrar herşeye bakmıyorlar. sadece size verilen kağıtta yazan hafif ve ağır kusurlara bakıyorlar. Hafif kusurlar önemli değil ağır kusurları yaptırın geçin. Ben arkadaki emniyet kemerleri çalışmadığı için kalmıştım. yaptırdım geçtim.
  5. emre_ozk

TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM

Ynt: TUV TURK MUAYENELERİ HAKKINDA YARDIM ikincidede kalırsanız tekrar muayne ücreti yatırmak zorundasınız.

6. emre_ozk

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Ben alırım ama kimseye tavsiye etmem :) bu renkte sipariş verecem getiremezseler almam.

7. emre_ozk

750 kg. Üzeri Karavan Çekmek için E Tipi mi, yoksa D Tipi mi Sürücü Belgesi Gerekir?

Ynt: 750 kg. Üzeri Karavan Çekmek için E Tipi mi, yoksa D Tipi mi Sürücü Belgesi Gerekir? Artık E tipi ehliyet tır yani çekici kullanamıyor. tır yani çekici için D tipi ehliyet istiyorlar. "D" Otobüs hariç herşeyi kullanabiliyor." E" ise tır hariç herşeyi kullanabiliyor...
  8. emre_ozk

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? Bu arabada nasıl bir alt yapı var bu lastikleri nasıl çeviyor. bu lastikler kaç inçtir. Videolarda gördüğüm kadarı ile türkiyedeki nivalarla aynı arazi şanzımanı var. http://www.youtube.com/watch?v=BdUsbsrqiw8&feature=related...
  9. emre_ozk

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları :)

10. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Hocam önden bir arkadan bir teker askıya aldınmı lsd difransiyel kiliti olmayan hiç bir 4x4 yerinden hareket edemez. buna defender 'da dahil. :)

11. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster o zaman Aklıma birşey takıldı yine daciada 1.5 dizel reno motoru varsa. Bir arkadaş bu forumda ladaya tempra motorunu takacağını söylemişti. ve bir kişi şöyle birşey demişti. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55964.0 """Arazi araçlarının motorları yağlamaları...
  12. emre_ozk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bu dacianın motoru megan 2 serilerindeki motorun aynısımı. ?

13. emre_ozk

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları Zaten fiyat çok olduğundan dolayı türkiyeye getiren firmanın kar marjı az olacağından getirilmiyor. Bu makinelerde bildiğim kadarı ile 2000cc motor var. Aracın rengide çok güzel. sormak lazım türkiyeye gelen modellerden bu renkte getirilebilirmi.
  14. emre_ozk

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları Türkiyede bu modelden olsa
  15. emre_ozk

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları :)

16. emre_ozk

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Bu araç fena birşey olmuş http://www.facebook.com/video/video.php?v=180382712005164
  17. emre_ozk

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu unimogları değiştirmeyi düşünmüyorlarmı. ihaleye çıkarsalar almaya niyetim var, 10 yılda bekliyebilirim. :)
  18. emre_ozk

LADA NİVAMA LPG HAKKINDA BİLGİ

Ynt: LADA NİVAMA LPG HAKKINDA BİLGİ Lpg işi şans işi Aracın bir parçası bozuldumu tüm dengeler alt üst oluyor. 1 yıldır bu sorunlarla uğraşıyorum. Stefanelli tavsiye etmem servis ağı yaygın değil. Eğer stefanelli taktıracaksanız oturduğunuz yerde stefanelli bayisi varmı ona göre taktırın. Ben...

19. emre_ozk

sıfır araca çeki demiri işletme

Ynt: sıfır araca çeki demiri işletme Satış yapmadan önceki ruhsatta çeki demiri yazıyordu. Satıştan sonra ruhsat yenilenince çeki demiri yazmıyor. Hatta trafik bana 3. bir plaka bile verdi.
  20. emre_ozk

sıfır araca çeki demiri işletme

Ynt: sıfır araca çeki demiri işletme Selamlar. Benim şöyle bir sorunum var. Ben aracımı 2 yıl önce bir kişiden aldım. çeki demiri ruhsata işlenmişti. Noter satış belgesi duruyor ve belgede çeki demiri olduğu belirtilmiş. Dün muayneye gittiğimde çeki demirinin işlenmemiş olduğunu öğrendim. Hata...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri